אופציה שיהיה רק אפליקציה אחת באנדרואיד
-
@sxsx אמר באופציה שיהיה רק אפליקציה אחת באנדרואיד:
להבנתי
צריך לקחת אפליקציה ולערוך לה את המניפסט שתשמש כמו מסך הבית
ומגדירים אותה כברירת מחדל@EMG אמר באופציה שיהיה רק אפליקציה אחת באנדרואיד:
מצב קיוסק ?
האפלקציה הזו ודאי עונה על הדרישות (מצב קיוסק+החלפת מסך הבית ברירת המחדל) ואני מקוה שתסתדר להגדיר אותה
com.kiddoware.kidsplace.v3.1.7-.apk -
@EMG אמר באופציה שיהיה רק אפליקציה אחת באנדרואיד:
@yosi44 הבעיה שאפשר לכבות את הפלאפון חוץ מזה כשאני לוחץ באמצע זה ממזר ומביא אותי למסך הבית ורק אחרי כמה שניות מחזיר אותי לאפליקציה אולי זה תלוי בהגדרות ?
בכל אופן תודה על העזרהמה הבעיה שניתן לכבות? מיד בהדלקה מחדש הוא מכריח את המכשיר להכנס למצב קיוסק.
יש הגדרה שנועלת את כפתור הבית (מה שאתה לוחץ על האמצע) וכנראה לא הגדרת שזה יהיה נעול
תעלה תילום מסך של ההגדרות אוכל להראות איפה זה
חוץ מזה למי אכפת שכמה שניות אפשר לברוח הרי מיד אח"כ חוזר... -
@EMG אמר באופציה שיהיה רק אפליקציה אחת באנדרואיד:
@yosi44 אתה יודע אם יש אופציה שמסך הבית היה האפליקציה שאני יבחר ולא שיכנס לי לאפליקציה של הקיוסק ושם אני יצטרך להיכנס לאפליקציה?
ישנו אפלקציה אגרסיבית מאד שכופה את המערכת כל פעם להפעיל אפלקציה שתבחר ומיד בלחיצה על אחורה או על לחצן הבית (לחצן אמצעי) הוא מיד פותח את האפלקציה הרצויה והוא לא מניח לצאת ממנה אבל איני זוכר את שמה, צריך לחפש.
מצב בטוח הוא בעיה ורק ע"י MDM או KNOX או מאנדרויד 5 או 6 ומטה יש אפלקציות שנועלות אותו.
אבל אני נזכר שפעם SMARTAPPLOCK בחלק המכשירים היה פעיל גם במצב בטוח כדאי לבדוקלהתקין את שתי האפלקציות שנמצאות פה וכמו"כ אחרי ההתקנה לפתוח מנהל ההתקנים ולהוסיף אותו לשם
SMARTAPLOCK.rar -
@הציניות-הדתית שים לב לחוקי הפורום !!!