בירור | מחפש נגן אנדרואיד עם תכונות ספציפיות
-
-
טוב, סוף סוף הגיע אליי הנגן m18 בהמלצת @מרינגר, אבל משום מה אין אפשרות להוסיף קוד pin בהגדרות, מישהו יודע איך אפשר להוסיף? וכן אם מישהו יוכל לכוון אותי איך להתחיל את תהליך ההכשרה, ואיך לעשות שזה יהיה אל-חזור ולא יהיה אפשר לאפס להגדרות יצרן וכדו׳.
תודה.@AMDesign לי היה את הנגן הזה, הוא די חזק (3 ג"ב ראם), לקוד אפשר להגיע דרך אפליקציה שנקראת אקטיביטי לאונצ'ר (להגדרות נסתרות). יש לו באג בכפתורי ניווט כשהמסך לרוחב (מומלץ אפליקציה חיצונית). ושאילת המיליון מורכב עד בלתי אפשרי לעשות לו רוט (לא זוכר כבר למה אבל משהו בשאיבה היה נתקע, כלומר היה אפשר רק הרשאות רוט חלקיות) הכי ריאלי זה קיידרואיד
-
@AMDesign לי היה את הנגן הזה, הוא די חזק (3 ג"ב ראם), לקוד אפשר להגיע דרך אפליקציה שנקראת אקטיביטי לאונצ'ר (להגדרות נסתרות). יש לו באג בכפתורי ניווט כשהמסך לרוחב (מומלץ אפליקציה חיצונית). ושאילת המיליון מורכב עד בלתי אפשרי לעשות לו רוט (לא זוכר כבר למה אבל משהו בשאיבה היה נתקע, כלומר היה אפשר רק הרשאות רוט חלקיות) הכי ריאלי זה קיידרואיד
@מעלה-ומוריד כתב בבירור | מחפש נגן אנדרואיד עם תכונות ספציפיות:
הרשאות רוט חלקיות
נראה לי זה קשור לדגם הספציפי הזה
-
@AMDesign לי היה את הנגן הזה, הוא די חזק (3 ג"ב ראם), לקוד אפשר להגיע דרך אפליקציה שנקראת אקטיביטי לאונצ'ר (להגדרות נסתרות). יש לו באג בכפתורי ניווט כשהמסך לרוחב (מומלץ אפליקציה חיצונית). ושאילת המיליון מורכב עד בלתי אפשרי לעשות לו רוט (לא זוכר כבר למה אבל משהו בשאיבה היה נתקע, כלומר היה אפשר רק הרשאות רוט חלקיות) הכי ריאלי זה קיידרואיד
-
יש כאן בפורום הדרכה להכשרת נגני אנדרואיד 8.1, הבעיה שחלק מהקישורים לדרייברים לא עובדים, מישהו יוכל לעזור?
@AMDesign זה לא היה בעיה של הבנת הנקרא... אני יודע איך עושים רוט, אבל בנגן הזה ספציפי הוא לא נתן לי את כל ההרשאות (ולא, לא עשיתי עם האפליקציה שהסתובבה בפורום שמנצלת את הפרצת אבטחה באנדרואיד 8.1 - נראה לי שזה משהו בגרסה מותאמת אישית הזאת ספציפי) או שזה M18 אחר...
-
@AMDesign זה לא היה בעיה של הבנת הנקרא... אני יודע איך עושים רוט, אבל בנגן הזה ספציפי הוא לא נתן לי את כל ההרשאות (ולא, לא עשיתי עם האפליקציה שהסתובבה בפורום שמנצלת את הפרצת אבטחה באנדרואיד 8.1 - נראה לי שזה משהו בגרסה מותאמת אישית הזאת ספציפי) או שזה M18 אחר...
@מעלה-ומוריד רגע, ניסית את המדריך הזה?
-
@מעלה-ומוריד רגע, ניסית את המדריך הזה?
@AMDesign כן, אבל זה ניצול פרצת אבטחה שנעצר אחרי הפעלה מחדש, כלומר לא יכול להשלים שינויים במערכת שדורשים הפעלה מחדש
-
@AMDesign כן, אבל זה ניצול פרצת אבטחה שנעצר אחרי הפעלה מחדש, כלומר לא יכול להשלים שינויים במערכת שדורשים הפעלה מחדש
@מעלה-ומוריד אז ידוע לך על דרך אחרת להכשיר שהיא לא קיידרואיד, כי לפי מה שהבנתי יש קצת בעיות עם קיידרואיד.
-
@מעלה-ומוריד אז ידוע לך על דרך אחרת להכשיר שהיא לא קיידרואיד, כי לפי מה שהבנתי יש קצת בעיות עם קיידרואיד.
@AMDesign לי לא היו בעיות עם קיידרואיד, אבל זה מה שאני יודע לגבי הנגן הזה (ניסיתי לתרום מהנסיון שלי עם הנגן הזה...)
-
@AMDesign לי לא היו בעיות עם קיידרואיד, אבל זה מה שאני יודע לגבי הנגן הזה (ניסיתי לתרום מהנסיון שלי עם הנגן הזה...)
@מעלה-ומוריד טוב, עכ״פ תודה רבה לך!
נ.ב. מישהו יודע מה עדיף להכשרת נגן, קיידואיד, או קיידרואיד קיוסק (2 דברים שונים עיינו בפורום)?
וכן לא מצאתי את האקטיביטי לאנצ׳ר שאפשר להוסיף איתו קוד pin