המלצה | סינון חדש על בסיס רשימה לבנה של אתרים (בדיקה) נסגר בינתיים
-
בינתיים בגלל שאפשר רק בארגון מבלי לפרסם את הקוד מקור ואין לי ארגון עברתי לנסות לבנות את כל ה vpn לבד...
אם אני יצליח יהיה כאן עדכונים בעז"ה
נ.ב. נא לא לפנות ל @מיישה בעניין הזה -
@צדיק-תמים כתב בהמלצה | סינון חדש על בסיס רשימה לבנה של אתרים (בדיקה):
נו באמת... יש משמעות חוקית למילה "ארגון"
עכשיו תשאל את gnu מה זה ארגון...
לי יש ארגון שמסנן אינטרנט
אתה לא חייב להצטרף לארגון הפרטי הזה
תוכל לחפש סינונים אחרים... או לחכות לסינון החינמי וכנראה יותר טוב של @לא-מתייאש -
@אפרים-ד בגדול ארגון זו ישות משפטית ויש הליך כדי להקים אותה
בכל מקרה גם לו יצוייר שהיית מקים עמותה זה לא נקרא שימוש פנימי כמו שזה שאני משתמש בשירותי הסינון של נטפרי לא נחשב "שימוש פנימי בארגון"@צדיק-תמים תן מקור אמין
אם נצטרך עמותה נקים עמותה
תן מקור אמין מה זה שימוש פנימי בארגון -
@צדיק-תמים תן מקור אמין
אם נצטרך עמותה נקים עמותה
תן מקור אמין מה זה שימוש פנימי בארגון@אפרים-ד כתב בהמלצה | סינון חדש על בסיס רשימה לבנה של אתרים (בדיקה):
תן מקור אמין מה זה שימוש פנימי בארגון
https://www.gnu.org/licenses/gpl-faq.html#InternalDistribution
-
@אפרים-ד כתב בהמלצה | סינון חדש על בסיס רשימה לבנה של אתרים (בדיקה):
תן מקור אמין מה זה שימוש פנימי בארגון
https://www.gnu.org/licenses/gpl-faq.html#InternalDistribution
-
בינתיים בגלל שאפשר רק בארגון מבלי לפרסם את הקוד מקור ואין לי ארגון עברתי לנסות לבנות את כל ה vpn לבד...
נ.ב. נא לא לפנות ל @מיישה בעניין הזה -
נ.ב. נא לא לפנות ל @מיישה בעניין הזה@אפרים-ד כתב בהמלצה | סינון חדש על בסיס רשימה לבנה של אתרים (בדיקה):
יש גם frp להגנת הסרה! (מי שמנסה להסיר בלי הקוד שישא באחריות על המכשיר שלו. אין אצלי קבלת מכשירים)
אין אחריות כלל על שום מכשיר על שום באג!מניסיון.? כי אני ניסתי להכניס את זה לאפליקציה ולא הצלחתי...
-
@אפרים-ד כתב בהמלצה | סינון חדש על בסיס רשימה לבנה של אתרים (בדיקה):
יש גם frp להגנת הסרה! (מי שמנסה להסיר בלי הקוד שישא באחריות על המכשיר שלו. אין אצלי קבלת מכשירים)
אין אחריות כלל על שום מכשיר על שום באג!מניסיון.? כי אני ניסתי להכניס את זה לאפליקציה ולא הצלחתי...
-
@צדיק-תמים כתב בהמלצה | סינון חדש על בסיס רשימה לבנה של אתרים (בדיקה):
@מיישה מסכים שחלק מהניסוחים היו חריפים מידי והיה עדיף לנסח אחרת, בלי קשר ל-מה הוא פרסם
שמח לשמוע ותודה על ההבנה!