בירור | הזמנתי f22 pro חדש והממשק מאוד שונה
-
שלום לכולם
קניתי טלפון חדש והממשק שלו ממש שונה, הוא יותר דומה לסתם סמארטפון רגיל מאשר לגרסה שהתרגלנו בטלפונים הללורציתי לדעת אם מישהו התנסה בדגם הזה?
השאלה הגדולה היא האם יש את הבאג של הוואטסאפ שהוא לא מעדכן הודעות?
זה חשוב לי בגלל שהגרסה הזאת היא ללא רוט פתוח ולכן יותר קשה לעשות שהוואטסאפ יהיה קובץ מערכתתודה רבה
-
שלום לכולם
קניתי טלפון חדש והממשק שלו ממש שונה, הוא יותר דומה לסתם סמארטפון רגיל מאשר לגרסה שהתרגלנו בטלפונים הללורציתי לדעת אם מישהו התנסה בדגם הזה?
זה חשוב לי בגלל שהגרסה הזאת היא ללא רוט פתוח ולכן יותר קשה לעשות שהוואטסאפ יהיה קובץ מערכתתודה רבה
-
@Sitbon אתה יכול לצרף הקלטת מסך?
סליחה על האיחור
-
@Sitbon אתה יכול לצרף הקלטת מסך?
-
שלום לכולם
-
@א.מ.ד. אמרו לי מטעם מי שקניתי מהם, שהגירסא הזאת ספציפית תומכת, ושאר הגרסאות לא, מה שיהיה זה שבסוף שנה המכשירים הללו לא יעבדו, רק הגירסא שלי
ולכן כן, אמרו לי שזה דוקא תומך VOLTEאבל למען השם, אני צריך רוט. מישהו יכול לעזור לי לפתוח? אני מסתבך נורא עם זה.
sitbooon@gmail.com -
סליחה על האיחור
-
@א.מ.ד. אמרו לי מטעם מי שקניתי מהם, שהגירסא הזאת ספציפית תומכת, ושאר הגרסאות לא, מה שיהיה זה שבסוף שנה המכשירים הללו לא יעבדו, רק הגירסא שלי
ולכן כן, אמרו לי שזה דוקא תומך VOLTEאבל למען השם, אני צריך רוט. מישהו יכול לעזור לי לפתוח? אני מסתבך נורא עם זה.
sitbooon@gmail.com -
@Sitbon נפגשתי בגרסה הזאת
נראה לי שלא הצלחתי לעשות רוט, ואם כן זה היה חלקי
ולגבי ההתראות בוואטסאפ, זכור לי שזה לא קיים שם, אבל תבדוק
למה אתה צריך את הרוט?@שניאור-שמח בעיקר בגלל הבעיה של הווצאפ. אחרי זמן מה הוא 'נרדם' ולא מקבל התראות
יש אפשרות לעשות עם זה משהו בלי ROOT? -
@שניאור-שמח בעיקר בגלל הבעיה של הווצאפ. אחרי זמן מה הוא 'נרדם' ולא מקבל התראות
יש אפשרות לעשות עם זה משהו בלי ROOT?@Sitbon כתב בבירור | הזמנתי f22 pro חדש והממשק מאוד שונה:
יש אפשרות לעשות עם זה משהו בלי ROOT?זה בעייתי לעשות רוט בגרסה הזאת
כדאי שתפנה למוכר שיתן לך פתרון -
@Sitbon כתב בבירור | הזמנתי f22 pro חדש והממשק מאוד שונה:
יש אפשרות לעשות עם זה משהו בלי ROOT?זה בעייתי לעשות רוט בגרסה הזאת
כדאי שתפנה למוכר שיתן לך פתרון@שניאור-שמח זה הקטע שאין פיתרון
יש לך אולי פיתרון עקיף לבעיית ההתראות בווצאפ? -
@שניאור-שמח זה הקטע שאין פיתרון
יש לך אולי פיתרון עקיף לבעיית ההתראות בווצאפ?@Sitbon כתב בבירור | הזמנתי f22 pro חדש והממשק מאוד שונה:
יש לך אולי פיתרון עקיף לבעיית ההתראות בווצאפ?
לא
-
יש אפשרות לעשות עם זה משהו בלי ROOT?@Sitbon כתב בבירור | הזמנתי f22 pro חדש והממשק מאוד שונה:
יש אפשרות לעשות עם זה משהו בלי ROOT?תנסה להחריג את הוואטסאפ מאופטימיזציית סוללה בהגדרות.
-
@Sitbon כתב בבירור | הזמנתי f22 pro חדש והממשק מאוד שונה:
יש אפשרות לעשות עם זה משהו בלי ROOT?תנסה להחריג את הוואטסאפ מאופטימיזציית סוללה בהגדרות.