בקשת מידע | מחפש אוזניות טובות ומומלצות באיזור ה100 ש"ח תואמות לפלאפון 4X4 ודומיו.
-
צריך שיהיה שמע טוב וברור לשתי הצדדים ובהרבה אוזניות אין.
אשמח שיהיה אפשרות לחבר נגן ופלאפון יחד ובשביל זה צריך כמובן סוללה חזקה שלא יגמר תוך רגע.
אשמח להמלצה וקישורים מומלצים מידיעה וניסיון ולא באוויר. -
אשמח שיהיה אפשרות לחבר נגן ופלאפון יחד ובשביל זה צריך כמובן סוללה חזקה שלא יגמר תוך רגע.
אשמח להמלצה וקישורים מומלצים מידיעה וניסיון ולא באוויר.@ברי-קלמנוביץ יש לי המלצות בשבילך, אבל לא במחיר הזה
בארץ, לא מקבלים את כל העולם ב100 שקל -
@ברי-קלמנוביץ יש לי המלצות בשבילך, אבל לא במחיר הזה
בארץ, לא מקבלים את כל העולם ב100 שקל@עומר
אשמח בכ"ז להמלצות גם אם זה יותר מ100. תודה רבה. -
אשמח להמלצה וקישורים מומלצים מידיעה וניסיון ולא באוויר.@ברי-קלמנוביץ חבילת הכל כלול
https://www.netoneto.co.il/product/אוזניות-אלחוטיות-jbl-גיי-בי-אל-דגם-tune125-bt-black?gad_source=1&gad_campaignid=21469964823&gclid=Cj0KCQjw0qTCBhCmARIsAAj8C4YKpf49wYGEjYcZKReaDC2gjGZdGe9Up7DN018qp3Yq1fZ3TnCVPBkaAo4sEALw_wcBאני ממש נהנה איתם
16 שעות שמע אאל"ט
2 מכשירים
שמע מעולה -
@kasnik תודה רבה.
אבל הייתי שמח להמלצות של אוזניות בלוטוס ללא חוט. כאלו עם קופסא. -
תזמין אנקר מאלי
יש כאלו שמגיעים תוך 3 ימים ממחסנים בארץ
אוזניות אנקר p20i (אם רוצים משלוח מישראל צריך לבחור בכחול ואז יש אופציה לבחירת משלוח מישראל)
ויש דגם מתקדם יותר
אוזניות אנקר p40i
בארץ הם נמכרות בהרבה יותר (p40i נמכר באזור ה270 בחנויות, ו-P20i ראיתי ברפאלי דווקא באותו מחיר פחות או יותר)
(לי אישית יש p50i ואני ממש מרוצה, אמנם אני משתמש בעיקר למוזיקה.) -
אני גם מאד מרוצה מאנקר
אחלה אוזניות -
אני גם מאד מרוצה מאנקר
אחלה אוזניות@ברי-קלמנוביץ כתב בבקשת מידע | מחפש אוזניות טובות ומומלצות באיזור ה100 ש"ח תואמות לפלאפון 4X4 ודומיו.:
שמע טוב וברור לשתי הצדדים
לדעתי האישית, הכי זול יצא לך לקנות אפל מקורי, רק שם אתה מקבל תמורה אמתית לכסף. אלא אם כן לא חשוב לך שישמעו אותך.
או שישנם אוזניות נוספות שהמיקרופון שלהם איכותי, [אישית אני לא מאמין].@שלמה-ברייר כתב בבקשת מידע | מחפש אוזניות טובות ומומלצות באיזור ה100 ש"ח תואמות לפלאפון 4X4 ודומיו.:
אני גם מאד מרוצה מאנקר
אחלה אוזניות@כהן-צדק כתב בבקשת מידע | מחפש אוזניות טובות ומומלצות באיזור ה100 ש"ח תואמות לפלאפון 4X4 ודומיו.:
(לי אישית יש p50i ואני ממש מרוצה, אמנם אני משתמש בעיקר למוזיקה)
גם שומעים אתכם, או שאתם משתמשים בזה בעיקר לשמיעה?
-
@ברי-קלמנוביץ כתב בבקשת מידע | מחפש אוזניות טובות ומומלצות באיזור ה100 ש"ח תואמות לפלאפון 4X4 ודומיו.:
שמע טוב וברור לשתי הצדדים
לדעתי האישית, הכי זול יצא לך לקנות אפל מקורי, רק שם אתה מקבל תמורה אמתית לכסף. אלא אם כן לא חשוב לך שישמעו אותך.
או שישנם אוזניות נוספות שהמיקרופון שלהם איכותי, [אישית אני לא מאמין].@שלמה-ברייר כתב בבקשת מידע | מחפש אוזניות טובות ומומלצות באיזור ה100 ש"ח תואמות לפלאפון 4X4 ודומיו.:
אני גם מאד מרוצה מאנקר
אחלה אוזניות@כהן-צדק כתב בבקשת מידע | מחפש אוזניות טובות ומומלצות באיזור ה100 ש"ח תואמות לפלאפון 4X4 ודומיו.:
(לי אישית יש p50i ואני ממש מרוצה, אמנם אני משתמש בעיקר למוזיקה)
גם שומעים אתכם, או שאתם משתמשים בזה בעיקר לשמיעה?
@דאנציג אני משתמש בR50i
שומעים אותי מעולה -
@דאנציג אני משתמש בR50i
שומעים אותי מעולה@מגנוס-קרלסן כתב בבקשת מידע | מחפש אוזניות טובות ומומלצות באיזור ה100 ש"ח תואמות לפלאפון 4X4 ודומיו.:
@דאנציג אני משתמש בR50i
שומעים אותי מעולהr50i או p50i
? -
תזמין אנקר מאלי
אוזניות אנקר p20i (אם רוצים משלוח מישראל צריך לבחור בכחול ואז יש אופציה לבחירת משלוח מישראל)
ויש דגם מתקדם יותר
אוזניות אנקר p40i
בארץ הם נמכרות בהרבה יותר (p40i נמכר באזור ה270 בחנויות, ו-P20i ראיתי ברפאלי דווקא באותו מחיר פחות או יותר)
(לי אישית יש p50i ואני ממש מרוצה, אמנם אני משתמש בעיקר למוזיקה.)@כהן-צדק כתב בבקשת מידע | מחפש אוזניות טובות ומומלצות באיזור ה100 ש"ח תואמות לפלאפון 4X4 ודומיו.:
הקישורים שהבאתי שיווקיים)
@שמואל כתב בחוקי פורום מתמחים טופ - חובה לקרוא:
אין לפרסם פרסום רווחי גלוי או סמוי כלל בשום אופן ללא אישור מפורש מההנהלה.
אין לפרסם קישור לקאש-באק או כל סוג של תוכניות שותפים שבהם מפרסם הקישור\מישהו אחר מרוויח מקניות דרכו. -
@מגנוס-קרלסן כתב בבקשת מידע | מחפש אוזניות טובות ומומלצות באיזור ה100 ש"ח תואמות לפלאפון 4X4 ודומיו.:
@דאנציג אני משתמש בR50i
?@כהן-צדק כתב בבקשת מידע | מחפש אוזניות טובות ומומלצות באיזור ה100 ש"ח תואמות לפלאפון 4X4 ודומיו.:
@מגנוס-קרלסן כתב בבקשת מידע | מחפש אוזניות טובות ומומלצות באיזור ה100 ש"ח תואמות לפלאפון 4X4 ודומיו.:
@דאנציג אני משתמש בR50i
?R50i
-
תזמין אנקר מאלי
ויש דגם מתקדם יותר
אוזניות אנקר p40i
(לי אישית יש p50i ואני ממש מרוצה, אמנם אני משתמש בעיקר למוזיקה.)@כהן-צדק ועוד אחרים שהגיבו תודה רבה!!
אני לא יודע מה אתם יודעים אבל אני יודע על שתי סוגים שממש לא טובים לשיחה עם 4X4!
אלו אנקר P20i באלי וכמו"כ באסוס E19 באלי. על שתיהם כתוב שהפריטים מקוריים ביקורות מצויינות דירוג גבוה והכל אבל לשיחה בפלאפון 4X4 הם לא טובות!! יכול להיות שהצד השני שומע טוב אבל אני שומע מאד מאד חלש וזה על העוצמה הכי גבוהה.
מה שבדקתי שכן טוב זה אנקר P30i אבל לא מצאתי קישור באלי שהוא יותר זול מהארץ. זה הכל.
(אם למישהו יש קישור אפי' בארץ של סכום של 120 ש"ח בערך אשמח שיצרף)
מה עוד שגם ביקשתי אוזניות כאלו שיוכלו להתחבר לנגן ופלאפון יחד עם סוללה חזקה.
ושוב תודה רבה לכולם.
אני מצרף קישורים מאיפה שקניתי:
באסוס E19
סאונדקור P20i
דרך אגב שתיהם די מומלצות למתחילים למוזיקה גם ב4X4... -
@דאנציג אני משתמש בR50i
שומעים אותי מעולה@מגנוס-קרלסן
אפשר קישור? -
לי יש אלו ואני ממש מרוצה! BASEUS BOWIE M2s
אפשר לחבר אותם לפלאפון ונגן ביחד
דיבורית ממש טובה עם אוזניה 1 (אם שמים 2 נשמעים פחות טוב)
בנוקיה 215 שומעים ממש חלש, אבל בC2 שומעים מצוין- לא יודע לגבי 4*4
אני קניתי אותם ב100 שח -
אין לי מושג ונסיון
הנה קישורים לאלי, (לא שיווקיים!)
של אנקר -
@עומר
אשמח בכ"ז להמלצות גם אם זה יותר מ100. תודה רבה.@ברי-קלמנוביץ כתב בבקשת מידע | מחפש אוזניות טובות ומומלצות באיזור ה100 ש"ח תואמות לפלאפון 4X4 ודומיו.:
אשמח בכ"ז להמלצות גם אם זה יותר מ100. תודה רבה.
https://ksp.co.il/web/item/337319?srsltid=AfmBOookNSwx_ZZ6L7bX5a5ZoLE7znAEEaoVC50qEbiG-hqpQjWwuGKM
מאוד מאוד מרוצה
משתמש לשיחות עם 4*4, ללא רעשים ברקע.
אם אתה משתמש במקומות רועשים תצטרך לשלם יותר.
יש גם עם סיליקון אם אתה מעדיף
https://ksp.co.il/web/item/337313 -
@כהן-צדק ועוד אחרים שהגיבו תודה רבה!!
אלו אנקר P20i באלי וכמו"כ באסוס E19 באלי. על שתיהם כתוב שהפריטים מקוריים ביקורות מצויינות דירוג גבוה והכל אבל לשיחה בפלאפון 4X4 הם לא טובות!! יכול להיות שהצד השני שומע טוב אבל אני שומע מאד מאד חלש וזה על העוצמה הכי גבוהה.
מה שבדקתי שכן טוב זה אנקר P30i אבל לא מצאתי קישור באלי שהוא יותר זול מהארץ. זה הכל.
(אם למישהו יש קישור אפי' בארץ של סכום של 120 ש"ח בערך אשמח שיצרף)
מה עוד שגם ביקשתי אוזניות כאלו שיוכלו להתחבר לנגן ופלאפון יחד עם סוללה חזקה.
ושוב תודה רבה לכולם.
אני מצרף קישורים מאיפה שקניתי:
באסוס E19
סאונדקור P20i
דרך אגב שתיהם די מומלצות למתחילים למוזיקה גם ב4X4...@ברי-קלמנוביץ כתב בבקשת מידע | מחפש אוזניות טובות ומומלצות באיזור ה100 ש"ח תואמות לפלאפון 4X4 ודומיו.:
אלו אנקר P20iשטויות יש לי אותם ואני משתמש בהם לשיחה ושומעים מצויין וגם שמיעה טובה ומחזיקות בערך 30 שעות ההאזנה