עזרה | עזרה בהתקנת ווינדוס 10 או 11
-
אני מנסה להתקין בכל האפשרויות הכתובות פה ושום דבר לא מצליח לי יש מישהו שמבין בנושא ויכול לעזור
-
אני מנסה להתקין בכל האפשרויות הכתובות פה ושום דבר לא מצליח לי יש מישהו שמבין בנושא ויכול לעזור
-
@ע-ה-דכו-ע אני מנסה לעשות לפי ההוראות של refus וזה לא נותן לי לבחור את הקובץ iso
-
@ע-ה-דכו-ע אני מנסה לעשות לפי ההוראות של refus וזה לא נותן לי לבחור את הקובץ iso
-
@שאול-208 מחשב ישן של וונדוס 7 ניסיתי להתקין גם ממיקרוסופוט עם הכלי שלהם ואז כתב שלא מצליח להוריד כמה נתונים וגם בrufus שלאמוצא את הקובץ ןדם
-
@ע-ה-דכו-ע זה מה שזה כותב
-
@ע-ה-דכו-ע זה מה שזה כותב
-
@ע-ה-דכו-ע מעלה שוב שניה
-
@ע-ה-דכו-ע מעלה שוב שניה
-
@porges רק עכשיו נפתח לי בנטפרי התמונה.
זה נראה כמו תקלה בהורדה, אבל אני לא בטוח.
אתה יכול לנסות לצרוב במקום זה VENTOY ואז להעלות את הISO ללא צריבה, אבל אם באמת הקובץ לא ירד היטב קשה להאמין שזה יעזור.
אולי אתה יכול לנסות לפתוח את הISO במחשב עצמו, תראה אם הוא מצליח או שהוא באמת פגום (אח"כ בשביל לצאת ממנו צריך לעשות הוצא כונן)
-
@porges רק עכשיו נפתח לי בנטפרי התמונה.
זה נראה כמו תקלה בהורדה, אבל אני לא בטוח.
אתה יכול לנסות לצרוב במקום זה VENTOY ואז להעלות את הISO ללא צריבה, אבל אם באמת הקובץ לא ירד היטב קשה להאמין שזה יעזור.
אולי אתה יכול לנסות לפתוח את הISO במחשב עצמו, תראה אם הוא מצליח או שהוא באמת פגום (אח"כ בשביל לצאת ממנו צריך לעשות הוצא כונן)
@ע-ה-דכו-ע עשיתי לפי ההראות שכתוב שם וכשפותחת את הדיסק אונקי הוא ריק לא מצליחה להבין איך ממשיכה משם
-
@ע-ה-דכו-ע עשיתי לפי ההראות שכתוב שם וכשפותחת את הדיסק אונקי הוא ריק לא מצליחה להבין איך ממשיכה משם
@porges כתב בעזרה | עזרה בהתקנת ווינדוס 10 או 11:
אחרי הצריבה של ונטוי אמורים להיווצר 2 מחיצות בדיסק, ושמים את הISO של ווינדוס בתוך המחיצה הגדולה כמו שהוא, ואז אפשר להעלות את המחשב מהאונקי ולבחור את הווינדוס אחרי שהונטוי יעלה, כמו המשך ההוראות שם.
-
@porges כתב בעזרה | עזרה בהתקנת ווינדוס 10 או 11:
אחרי הצריבה של ונטוי אמורים להיווצר 2 מחיצות בדיסק, ושמים את הISO של ווינדוס בתוך המחיצה הגדולה כמו שהוא, ואז אפשר להעלות את המחשב מהאונקי ולבחור את הווינדוס אחרי שהונטוי יעלה, כמו המשך ההוראות שם.
@ע-ה-דכו-ע מה זמ אומר 2 מחיצות בדיסק?
-
@ע-ה-דכו-ע מה זמ אומר 2 מחיצות בדיסק?
-
@porges בסייר הקבצים זה נראה כמו 2 דיסקים נפרדים
אני חושב שאחד מהם השם שלו VENTOY ולא זוכר מה השני -
@porges כנראה צריך לשים את הISO בתוך הכונן VENTOY, יכול להיות שמחיצה השניה מוסתרת בברירת מחדל (זכור לי עכשיו משהו כזה, אבל כבר כמה זמן שלא התעסקתי עם ונטוי)
@ע-ה-דכו-ע מה זה עוזר שאני שמה את הקובץ בתוך התקיה הנל
איך אני משיכה הלאה?