בירור | נגן טוב באליאקספרס
-
@ארי-לב כתב בבירור | נגן טוב באליאקספרס:
שלחתי לך שני קישורים איזה מבינהם
מהראשון אותו אני מתכוון בעז"ה לקנות
-
סוללה לפי מה שראיתי מטורפת רק צריך מטען איכותי
אוקיי אז אני צריך רק לבדוק עכשיו איך אני יכול לחסום את הווי פיי תודה רבה
-
אבל ניראה לי שאני ילך על הנגן הזה עכשיו 2 שאלות זה בא בעברית והאם אני יכול לחסום את הווי פיי
@נתאי-עריכת-וידאו
שים לב זה אנדרואיד 13 אתה תצליח להסיר אולי את הווייפי אבל אתה לא תצליח להסיר אותו מההגדרות... -
@נתאי-עריכת-וידאו
שים לב זה אנדרואיד 13 אתה תצליח להסיר אולי את הווייפי אבל אתה לא תצליח להסיר אותו מההגדרות...פוסט זה נמחק! -
@נתאי-עריכת-וידאו
שים לב זה אנדרואיד 13 אתה תצליח להסיר אולי את הווייפי אבל אתה לא תצליח להסיר אותו מההגדרות...@קראנץ-ונילה
בסדר העיקר זה הויי פיי כן אבל יש לכם איזה מדריך הכי קל ופשוט שיש להסיר את הווי פיי או אם מישהו מכיר אדם באזור רחובות שיוכל לעשות לי את זה כמובן בתשלום??? תודה מראש -
@נתאי-עריכת-וידאו לי יש את זה, אפשר להעביר לעברית, אם אתה רוצה להסיר ווי פיי - עיין כאן: https://mitmachim.top/topic/82173/מדריך-מדריך-להכשרת-הנגן-m36
-
@נתאי-עריכת-וידאו לי יש את זה, אפשר להעביר לעברית, אם אתה רוצה להסיר ווי פיי - עיין כאן: https://mitmachim.top/topic/82173/מדריך-מדריך-להכשרת-הנגן-m36
@חנוך-הכהן אתה אולי מכיר מישהו שיוכל לעשות לי את זה למה אני לא כל כך מבין בזה
ועוד שאלה אתה יודע אם יש בזה GPS -
@חנוך-הכהן אתה אולי מכיר מישהו שיוכל לעשות לי את זה למה אני לא כל כך מבין בזה
ועוד שאלה אתה יודע אם יש בזה GPS@נתאי-עריכת-וידאו אין בזה GPS
-
@נתאי-עריכת-וידאו אין בזה GPS
@חנוך-הכהן כתב בבירור | נגן טוב באליאקספרס:
@נתאי-עריכת-וידאו אין בזה GPS
אתה מכיר נגן אולי יותר טוב עם GPS למה זה חשוב לי
-
-
@קראנץ-ונילה
בסדר העיקר זה הויי פיי כן אבל יש לכם איזה מדריך הכי קל ופשוט שיש להסיר את הווי פיי או אם מישהו מכיר אדם באזור רחובות שיוכל לעשות לי את זה כמובן בתשלום??? תודה מראש@נתאי-עריכת-וידאו זה קל פקודות בADB להסרת הקובץ הראשי שמפעיל את הוויפי wpa_supplicant וזהו אין וויפי פועל ואי אפשר להפעיל
-
אשמח לקבל את כל הפרטים שכתובים באליאקספרס (כולל מחיר)
זה חסום אצלי כרגע... -
@נתאי-עריכת-וידאו זה קל פקודות בADB להסרת הקובץ הראשי שמפעיל את הוויפי wpa_supplicant וזהו אין וויפי פועל ואי אפשר להפעיל
@הרב-של-השכונה כתב בבירור | נגן טוב באליאקספרס:
@נתאי-עריכת-וידאו זה קל פקודות בADB להסרת הקובץ הראשי שמפעיל את הוויפי wpa_supplicant וזהו אין וויפי פועל ואי אפשר להפעיל
וחייב לזה רוט