בקשת מידע | מספר וירטואלי
-
@חנוך-הכהן כתב בבקשת מידע | מספר וירטואלי:
מה החברה הכי זולה ואמינה למספר וירטואלי לצורך SMS?
הכי פשוט טוקמן
-
@חנוך-הכהן אני אישית ממליץ על מספר וירטואלי של ימות המשיח,
יש שני דרכים לקבל אותו,
או לשלם להם 50 ₪ והם נותנים לך אחד,
או לנייד אליהם מספר מחברה אחרת (טיפונת תהליך, לקנות סים לא כשר, להכניס אותו למכשיר שמקבל SMS, ואז לנייד לימות, אם תרצה אפרט), רק שזה בדר"כ עולה כסף עצם הפעלת הסים/התוכנית.
בדיוק הבוקר דיברתי עם החברותא שלי שהוא משווק של סלולר ותוכניות קווי סלולר,
ושאלתי אותו באיזו חברה אפשר לקבל סים בחינם וגם להתחיל תוכנית חודשית ללא עלות הפעלה,
כך שמיד לאחר תחילת התוכנית אני מנייד לימות והיות ואני משלם באופן יחסי על השימוש, אז למייעשה אני לא משלם כלום (אולי כמה אגורות)
התשובה שלו הייתה שאני יכול לקבל סים בחינם מעמדות של רמי לוי תקשורת ואין עלות הפעלת תוכנית.
אעלה בהמשך פוסט שאנסה לארגן קבוצה של מי שמעוניין שאני אעשה לו את כל ההתקשקשות בתשלום של כ 20 ₪ חד"פ,
במידה ותצטבר קבוצה מכובדת, נריץ את זה. -
@חנוך-הכהן תקנה קו רגיל ב019 ותנייד אותו לימות (נראה לי שהם הכי זולים) @שאול-208 אני טועה?
-
יש שני דרכים לקבל אותו,
או לנייד אליהם מספר מחברה אחרת (טיפונת תהליך, לקנות סים לא כשר, להכניס אותו למכשיר שמקבל SMS, ואז לנייד לימות, אם תרצה אפרט), רק שזה בדר"כ עולה כסף עצם הפעלת הסים/התוכנית.
ושאלתי אותו באיזו חברה אפשר לקבל סים בחינם וגם להתחיל תוכנית חודשית ללא עלות הפעלה,
כך שמיד לאחר תחילת התוכנית אני מנייד לימות והיות ואני משלם באופן יחסי על השימוש, אז למייעשה אני לא משלם כלום (אולי כמה אגורות)
התשובה שלו הייתה שאני יכול לקבל סים בחינם מעמדות של רמי לוי תקשורת ואין עלות הפעלת תוכנית.
אעלה בהמשך פוסט שאנסה לארגן קבוצה של מי שמעוניין שאני אעשה לו את כל ההתקשקשות בתשלום של כ 20 ₪ חד"פ,
@חנוך-הכהן תקנה קו רגיל ב019 ותנייד אותו לימות (נראה לי שהם הכי זולים) @שאול-208 אני טועה?
@kasnik אתה יכול גם לעשות תוכנית בהוט של אונלי דאטה שזו התוכנית הכי זולה (למעט אולי 019)
אבל הקאץ' הוא לא בעלות החודשית שמזה אתה מתפטר שניה אחרי שהפעלת את הסים, אלא מהעלות הראשונית של הפעלת הסים/התוכנית שאין לי מושג למה החברות גובות על זה כסף, (אולי כדי למנוע בדיוק את מה שאני מדבר עליו...)
-
@שאול-208 בתכלס כמה תעלה לי האופציה השניה?
כשאני עשיתי את זה זה יצא לי 0 עגול
-
@שאול-208 בתכלס כמה תעלה לי האופציה השניה?
כשאני עשיתי את זה זה יצא לי 0 עגול
-
@kasnik אתה יכול גם לעשות תוכנית בהוט של אונלי דאטה שזו התוכנית הכי זולה (למעט אולי 019)
אבל הקאץ' הוא לא בעלות החודשית שמזה אתה מתפטר שניה אחרי שהפעלת את הסים, אלא מהעלות הראשונית של הפעלת הסים/התוכנית שאין לי מושג למה החברות גובות על זה כסף, (אולי כדי למנוע בדיוק את מה שאני מדבר עליו...)
-
@חנוך-הכהן אין לך סטיק? או להשיג בהשאלה?
בכל מקרה זו הסיבה שרציתי לארגן קבוצה, כך נוכל לעשות הכל אצלי, ללא צורך בהתקשקשות. -
@חנוך-הכהן אין לך סטיק? או להשיג בהשאלה?
בכל מקרה זו הסיבה שרציתי לארגן קבוצה, כך נוכל לעשות הכל אצלי, ללא צורך בהתקשקשות. -
@שאול-208 עלות של סים זה רק בחנויות, בעמדות של החברה זה תמיד לא עולה כסף.
מניסיון של סלקום, הוט מובייל.
אתה פותח תוכנית עולה לך אולי חצי ש''ח.. על החצי יום -
יש שני דרכים לקבל אותו,
@ע-ה-דכו-ע אתייג אותך בלנ"ד כשאכתוב
מה בתכלס אני עושה?
יש לך עמדה של רמי לוי ליד הבית? או של גולן? או איזה משווק שיתן לך סים בחינם?
אתה צריך להשיג סים פיזי ללא עלות משלוח. -
@ע-ה-דכו-ע אתייג אותך בלנ"ד כשאכתוב
מה בתכלס אני עושה?
יש לך עמדה של רמי לוי ליד הבית? או של גולן? או איזה משווק שיתן לך סים בחינם?
אתה צריך להשיג סים פיזי ללא עלות משלוח. -
@חנוך-הכהן אכתוב בקצרה,
א. האם יש לך כבר מערכת כלשהיא בימות המשיח שמשויכת למספר שלך? אם כן אתה יכול לנייד בצורה עצמאית דרך האתר הישן שלהם.
ב. במידה ולא, אתה מפעיל את הסים (דרך האתר או בשיחה עם נציג שירות, אחרי שבחרת את התוכנית הכי הכי זולה) ומיד מתקשר לימות המשיח לשירות הלקוחות שלהם שיתחילו את הניוד של המספר אליהם ושישייכו את המספר לוירטואלי על שמך,
ואז אתה מקבל SMS לאישור תהליך הניוד, אותו אתה רואה דרך ממשק הסמסים בסטיק, נותן לנציגה את הקוד, וזהו, זה נוייד. -
@חנוך-הכהן אכתוב בקצרה,
א. האם יש לך כבר מערכת כלשהיא בימות המשיח שמשויכת למספר שלך? אם כן אתה יכול לנייד בצורה עצמאית דרך האתר הישן שלהם.
ב. במידה ולא, אתה מפעיל את הסים (דרך האתר או בשיחה עם נציג שירות, אחרי שבחרת את התוכנית הכי הכי זולה) ומיד מתקשר לימות המשיח לשירות הלקוחות שלהם שיתחילו את הניוד של המספר אליהם ושישייכו את המספר לוירטואלי על שמך,
ואז אתה מקבל SMS לאישור תהליך הניוד, אותו אתה רואה דרך ממשק הסמסים בסטיק, נותן לנציגה את הקוד, וזהו, זה נוייד. -
@שאול-208 אני מפעיל את הסים דרך גולן? אבל אז אני צריך לשלם לגולן... אני לא יכול להפעיל סים בלי שום חבילה
@חנוך-הכהן כמובן, אתה נותן להם פרטי אשראי, פותח תכנית (שוב, הכי זולה, כדי שבחיוב היחסי זה יצא כלום וחצי) ואז גובים ממך אולי שקל על הפעלת הסים.
לאחר שפתחת תוכנית, יש לך מספר על שמך. -
@חנוך-הכהן אכתוב בקצרה,
ואז אתה מקבל SMS לאישור תהליך הניוד, אותו אתה רואה דרך ממשק הסמסים בסטיק, נותן לנציגה את הקוד, וזהו, זה נוייד.@שאול-208 כתב בבקשת מידע | מספר וירטואלי:
@חנוך-הכהן אכתוב בקצרה,
ואז אתה מקבל SMS לאישור תהליך הניוד, אותו אתה רואה דרך ממשק הסמסים בסטיק, נותן לנציגה את הקוד, וזהו, זה נוייד.כמדומני שצריך להדגיש בניוד לימות שמעונינים שהמספר יקבל SMS
אגב, אין אפשרות לנייד בלי סטיק ע"י הוכחת בעלות אחרת? לדוגמא הטופס של התוכנית בחברת הסלולר? ככה זכור לי שכתבו בעבר