המלצה | ועדת הרבנים יצאה עם פתרון חדש לקבלת קוד SMS לחשבון גימייל שננעל גם במספר כשר
-
@אמר-מר כתב בהמלצה | ועדת הרבנים יצאה עם פתרון חדש לקבלת קוד SMS לחשבון גימייל שננעל גם במספר כשר:
@NH.LOCAL כתב בהמלצה | ועדת הרבנים יצאה עם פתרון חדש לקבלת קוד SMS לחשבון גימייל שננעל גם במספר כשר:
כך פועלים כל חברה או ארגון שהלקוחות שלהם שבויים
וע"ע נטפרי
אתה מתכוון שלנטפרי יש תחרות??
לדעתי זה לא נקרא תחרות, נטפרי הם היחידים שיש להם סינון נורמלי ואמין.אדרבה, זו כוונתי - גם לנטפרי אין תחרות מספקת וזו הסיבה שהם מצפצפים על הלקוחות שלהם
@NH.LOCAL כתב בהמלצה | ועדת הרבנים יצאה עם פתרון חדש לקבלת קוד SMS לחשבון גימייל שננעל גם במספר כשר:
אדרבה, זו כוונתי - גם לנטפרי אין תחרות מספקת וזו הסיבה שהם מצפצפים על הלקוחות שלהם
לנטפרי יש זכות לצפצף, כשאתה מתחבר אליהם, אתה לא מתחייב להחזיק מכשיר שלא תומך בסינון אחר (וויפרי בינתיים לא חובה, בשונה מרימון ואולי עוד כמה, ששם כדי להתנתק אתה צריך לעבור סרט) וכן אתה יכול לעבור בשקט בלי לאבד את מס' הטלפון או כתובת המייל שלך.
וזה שכולם בנטפרי-הציבור מצביע ברגליים, ויש להם זכות מלאה להתעלם מבקשות הציבור,
בשונה מהוועדה, שבה אין את היתרונות (או חסרונות) הללו -
אדרבה, זו כוונתי - גם לנטפרי אין תחרות מספקת וזו הסיבה שהם מצפצפים על הלקוחות שלהם
לנטפרי יש זכות לצפצף, כשאתה מתחבר אליהם, אתה לא מתחייב להחזיק מכשיר שלא תומך בסינון אחר (וויפרי בינתיים לא חובה, בשונה מרימון ואולי עוד כמה, ששם כדי להתנתק אתה צריך לעבור סרט) וכן אתה יכול לעבור בשקט בלי לאבד את מס' הטלפון או כתובת המייל שלך.
בשונה מהוועדה, שבה אין את היתרונות (או חסרונות) הללו@דוד-טרייטל כתב בהמלצה | ועדת הרבנים יצאה עם פתרון חדש לקבלת קוד SMS לחשבון גימייל שננעל גם במספר כשר:
חד וחלק לא נכון
כולם שם כי אם לא -לא יקבלו אותך למוסדות
והם אלו שגרמו את המצב הזה, הם הכפישו סינונים אחריםעריכה: אני רואה שלא הובנתי נכון, אני לא אמרתי את זה על נטפרי, אמרתי את זה על המוסדות שאמרו שרק נטפרי וכל השאר זה כלום, כך שכיום לא שווה לאף אחד לפתח סינון מתחרה.
-
אני התכוונתי בעיקר ליחס האישי: בנטפרי יש הרגשה שיש עם מי לדבר. אפשר לכתוב להם והם תמיד עונים, אולי הם לא תמיד עושים בדיוק מה שאני רוצה, אבל לפחות מתייחסים לבקשות.
לעומת זאת, בוועדת הרבנים, אני לא יודע מה רמת הזמינות של המוקד, @חיים-יענקל-0 אמנם טען קודם שהם כן עונים בסוף, ובכל מקרה – אין שום מייל וקשה ליצור איתם קשר.
לדעתי, זו הסיבה העיקרית שהרבה אנשים שאני מכיר מתלוננים בלי סוף על ועדת הרבנים, אבל לא על נטפרי.
-
@דוד-טרייטל כתב בהמלצה | ועדת הרבנים יצאה עם פתרון חדש לקבלת קוד SMS לחשבון גימייל שננעל גם במספר כשר:
חד וחלק לא נכון
והם אלו שגרמו את המצב הזה, הם הכפישו סינונים אחריםעריכה: אני רואה שלא הובנתי נכון, אני לא אמרתי את זה על נטפרי, אמרתי את זה על המוסדות שאמרו שרק נטפרי וכל השאר זה כלום, כך שכיום לא שווה לאף אחד לפתח סינון מתחרה.
@kasnik הם לא הכפישו איש
הם אפילו לא מסכימים לפרסם את עצמם -
@דוד-טרייטל כתב בהמלצה | ועדת הרבנים יצאה עם פתרון חדש לקבלת קוד SMS לחשבון גימייל שננעל גם במספר כשר:
חד וחלק לא נכון
@kasnik כתב בהמלצה | ועדת הרבנים יצאה עם פתרון חדש לקבלת קוד SMS לחשבון גימייל שננעל גם במספר כשר:
"כולם"!?!?
כל מי שבנטפרי נמצא שם כי לא יקבלו למוסדות? בדקת אחד אחד?
אי אפשר לעקוף את המוסדות?אני חושב שרובם שם כי הם רוצים סינון לאינטרנט וכל השאר הם לא סינון ממש.
מיד כשנפתח הייתה הסתערות רבתית על נטפרי, כי ישראל קדושים ורוצים סינון ברמה גבוהה. -
@kasnik כתב בהמלצה | ועדת הרבנים יצאה עם פתרון חדש לקבלת קוד SMS לחשבון גימייל שננעל גם במספר כשר:
"כולם"!?!?
אי אפשר לעקוף את המוסדות?אני חושב שרובם שם כי הם רוצים סינון לאינטרנט וכל השאר הם לא סינון ממש.
מיד כשנפתח הייתה הסתערות רבתית על נטפרי, כי ישראל קדושים ורוצים סינון ברמה גבוהה.@חיים-יענקל-0 כתב בהמלצה | ועדת הרבנים יצאה עם פתרון חדש לקבלת קוד SMS לחשבון גימייל שננעל גם במספר כשר:
אי אפשר לעקוף את המוסדות?באיזה מוסד בודקים אם אתה בנטפרי? ויותר מעניין-איך בודקים? שולחים לך קישור הרשמה חסום?
בשונה מהוועדה, שאם תתקשר ממספר לא כשר, סביר יותר שלא יקבלו את ילדיך -
@חיים-יענקל-0 כתב בהמלצה | ועדת הרבנים יצאה עם פתרון חדש לקבלת קוד SMS לחשבון גימייל שננעל גם במספר כשר:
אי אפשר לעקוף את המוסדות?באיזה מוסד בודקים אם אתה בנטפרי? ויותר מעניין-איך בודקים? שולחים לך קישור הרשמה חסום?
בשונה מהוועדה, שאם תתקשר ממספר לא כשר, סביר יותר שלא יקבלו את ילדיך@דוד-טרייטל
לא אני אמרתי את זה, @kasnik אמר את זה. -
@חיים-יענקל-0 כתב בהמלצה | ועדת הרבנים יצאה עם פתרון חדש לקבלת קוד SMS לחשבון גימייל שננעל גם במספר כשר:
בשונה מהוועדה, שאם תתקשר ממספר לא כשר, סביר יותר שלא יקבלו את ילדיך@דוד-טרייטל כתב בהמלצה | ועדת הרבנים יצאה עם פתרון חדש לקבלת קוד SMS לחשבון גימייל שננעל גם במספר כשר:
ויותר מעניין-איך בודקים? שולחים לך קישור הרשמה חסום?
לא ממש קשור אבל סתם ידיעה מעניינת, יש לנטפרי מושג שנקרא "תעודת משתמש נטפרי"
https://netfree.link/app/#/user/user-confirmation -
בשונה מהוועדה, שאם תתקשר ממספר לא כשר, סביר יותר שלא יקבלו את ילדיך@דוד-טרייטל כתב בהמלצה | ועדת הרבנים יצאה עם פתרון חדש לקבלת קוד SMS לחשבון גימייל שננעל גם במספר כשר:
באיזה מוסד בודקים אם אתה בנטפרי?
בהרבה מוסדות, מידיעה.
מעניין-איך בודקים? שולחים לך קישור הרשמה חסום?
https://netfree.link/app/#/user/user-confirmation
מיד כשנפתח הייתה הסתערות רבתית על נטפרי
אז גם הייתה אוזן קשובה לציבור.
היום אפי' את הפורום אין
אי אפשר לעקוף את המוסדות?תמיד אפשר לעקוף את המוסדות
וממש לא כולם בגלל מה יגידו.
אבל הסיבה שלא מתפתח סינון חדש, כי כולם יגידו , 'יש נטפרי, אין סיבה לאשר סינון נוסף' -
@I-believe
אין לדבר אלא אם כן אתה יודע על מה...
חבל שאתה סתם משמיץ כשאתה לא יודע.יש להם מוקד ומענה אנושי אדיב כל יום מ-9:00 ל-13:00.
02-538-1858@חיים-יענקל-0 כתב בהמלצה | ועדת הרבנים יצאה עם פתרון חדש לקבלת קוד SMS לחשבון גימייל שננעל גם במספר כשר:
@I-believe
חבל שאתה סתם משמיץ כשאתה לא יודע.יש להם מוקד ומענה אנושי אדיב כל יום מ-9:00 ל-13:00.
02-538-1858יש להם גם מייל mv5381858@gmail.com.
בטלפון הזמינות משתנה נראה שיש רק בחור אחד בשם אברהם שעונה לטלפונים.
בשולי הדברים אעיר שמן הדין היה שלצד הטלפונים שחברות התקשורת מחויבים לפרסם כשירות לציבור כמו מספר הטלפון לפניות הציבור וכו' שיפרסמו גם את פרטי אמצעי יצירת קשר עם ועדת הרבנים לענייני תקשורת.
-
@I-believe
02-538-1858יש להם גם מייל mv5381858@gmail.com.
בטלפון הזמינות משתנה נראה שיש רק בחור אחד בשם אברהם שעונה לטלפונים.
בשולי הדברים אעיר שמן הדין היה שלצד הטלפונים שחברות התקשורת מחויבים לפרסם כשירות לציבור כמו מספר הטלפון לפניות הציבור וכו' שיפרסמו גם את פרטי אמצעי יצירת קשר עם ועדת הרבנים לענייני תקשורת.
@jack
הם אכן מפרסמים ופעם הם נתנו לי את המספר. -
באיזה מוסד בודקים אם אתה בנטפרי?
בהרבה מוסדות, מידיעה.
מעניין-איך בודקים? שולחים לך קישור הרשמה חסום?
https://netfree.link/app/#/user/user-confirmation
מיד כשנפתח הייתה הסתערות רבתית על נטפרי
אז גם הייתה אוזן קשובה לציבור.
היום אפי' את הפורום אין
אי אפשר לעקוף את המוסדות?תמיד אפשר לעקוף את המוסדות
וממש לא כולם בגלל מה יגידו.
אבל הסיבה שלא מתפתח סינון חדש, כי כולם יגידו , 'יש נטפרי, אין סיבה לאשר סינון נוסף'@kasnik כתב בהמלצה | ועדת הרבנים יצאה עם פתרון חדש לקבלת קוד SMS לחשבון גימייל שננעל גם במספר כשר:
אבל הסיבה שלא מתפתח סינון חדש, כי כולם יגידו , 'יש נטפרי, אין סיבה לאשר סינון נוסף'
זה לא עניין של 'לאשר', ברגע שיהיה סינון נוסף ברמה של נטפרי זה יאושר גם ע"י הוועדות והמוסדות למיניהם.
-
אני רק מקווה שזה יהיה אפקטיבי.
כבר יצא לי להתקל במצב שבו גם SMS לא יעזור. כיום זה עוד קורה רק בחלק מהמקרים,
אבל ככה התחילו הבעיות עם הSMS.
@מישהו12 כתב בהמלצה | ועדת הרבנים יצאה עם פתרון חדש לקבלת קוד SMS לחשבון גימייל שננעל גם במספר כשר:
זה הפתרון
-
@jack
הם אכן מפרסמים ופעם הם נתנו לי את המספר.@חיים-יענקל-0 כתב בהמלצה | ועדת הרבנים יצאה עם פתרון חדש לקבלת קוד SMS לחשבון גימייל שננעל גם במספר כשר:
@jack
הם אכן מפרסמים ופעם הם נתנו לי את המספר.פלאפון ורמי לוי מפרסמים באתר -אבל זה לא ממש רלוונטי -למי שבמסלול מייל נטו ולמי שאין אינטרנט.
כמו שאמרתי, צריך לכתוב את הפרטים האלה בחשבונית החודשית וצריך לחייב את כל החברות לעשות זאת.
-
בקבלת sms יש שני בעיות
חסימה ברמת שולח
וברמת מקבל
בגולן אין או לפחות לא היה חסימה ברמת מקבל
מה שאומר שמי ששלח מגולן לגולן קיבל גם בכשר
וכמו כן חברות ששלחו באופן עצמאי ולא דרך החברות הרגילות
לדוגמא גוגל
מה שכרגע יש זה חברה שמוכנה להסיר את החסימה
והיא רוצה שתתנייד אליה
במקום לשמוח על זה שסוף סוף יש פתרון
מתחילים לתקוף את זה שמי שלא מוכן להתנייד אליה הם רוצים כסף@A0533057932 כתב בהמלצה | ועדת הרבנים יצאה עם פתרון חדש לקבלת קוד SMS לחשבון גימייל שננעל גם במספר כשר:
במקום לשמוח על זה שסוף סוף יש פתרון
מתחילים לתקוף את זה שמי שלא מוכן להתנייד אליה הם רוצים כסףא. עוד לא הובאו פה דברים רשמיים אז קשה לדעת.
אני יכול התנייד אליהם ב200 שח לחזור לחברה שלי, ועדיין אמשיך לקבל SMS למייל?ב. במידה וכן, ויהיו תקלות, אני אפול בין הכיסאות, כי מי יספק לי תמיכה?
ג. הטענות לא על החברה, אלא על הועדה.
אם יש פתרון בהישג ידם, שיפעילו בעצמם לציבור.
בשביל מה הם נועדו?! -
חד וחלק לא נכון
-
@צדיק-תמים כתב בהמלצה | ועדת הרבנים יצאה עם פתרון חדש לקבלת קוד SMS לחשבון גימייל שננעל גם במספר כשר:
לא היו דברים מעולם
על מי אתה מדבר?
-
@מישהו12 כתב בהמלצה | ועדת הרבנים יצאה עם פתרון חדש לקבלת קוד SMS לחשבון גימייל שננעל גם במספר כשר:
זה הפתרון
@איש-פשוט-מאוד כתב בהמלצה | ועדת הרבנים יצאה עם פתרון חדש לקבלת קוד SMS לחשבון גימייל שננעל גם במספר כשר:
זה הפתרון
זה לא פתרון, צריך בסוף התהליך לשלוח סמס למספר מסוים
-
@צדיק-תמים כתב בהמלצה | ועדת הרבנים יצאה עם פתרון חדש לקבלת קוד SMS לחשבון גימייל שננעל גם במספר כשר:
לא היו דברים מעולם
על מי אתה מדבר?