עזרה | עזרה במציאת נגן
-
היה לי Q 4,
אחרי שהוא נהרס קניתי דוקו מיני בלאק ואני מאוד לא מרוצה מאיכות השמע (לא דוקא שלו,אלא של כל הכשרים, הוא דוקא מהטובים יותר).
קיצר, איזה נגן טוב יש באליאקספרס בגודל קטן עם סוללה חזקה וללא מצלמה?
וחשוב לי מאוד שיהיה לזה בלוטות' טוב, כי הQ4 הוא בלוטות 5.3, ולמעשה זה מתנתק מהאוזניות בפחות מחצי מטר. -
היה לי Q 4,
אחרי שהוא נהרס קניתי דוקו מיני בלאק ואני מאוד לא מרוצה מאיכות השמע (לא דוקא שלו,אלא של כל הכשרים, הוא דוקא מהטובים יותר).
וחשוב לי מאוד שיהיה לזה בלוטות' טוב, כי הQ4 הוא בלוטות 5.3, ולמעשה זה מתנתק מהאוזניות בפחות מחצי מטר. -
@שלוימי-ג תשים לב שאם זה אנדרואיד אז זה מגיע לך אם wif לכן אני ממליץ לך לבדוק לפני שהנגן שאתה הולך להזמין יש לו כבר איזה גירסה כשרה בפורום או שקיידרואיד ישב עליו טוב ולא יהיה אפשר לפרוץ בשניה את ההגנה
@אלוף-תימן קיידרואיד לא יעזור, כי אפשר ברגע לאפס דרך הרקוברי,
וברור שאני צריך נגן שיש לו גירסה כשרה. -
וברור שאני צריך נגן שיש לו גירסה כשרה. -
@שלוימי-ג יש נגנים שאי אפשר כמו נראה לי m303 pro יש לו שרתי גוגל נראה לי רשמיים ואם אתה מאפס דרך הרקוברי אחר כך המכשיר יעלה ויכתוב לך שתצטרך לאמת את החשבון גוגל שאין לך כי זה יאני הקיידרואיד
@אלוף-תימן כתב בעזרה | עזרה במציאת נגן:
@שלוימי-ג יש נגנים שאי אפשר כמו נראה לי m303 pro יש לו שרתי גוגל נראה לי רשמיים ואם אתה מאפס דרך הרקוברי אחר כך המכשיר יעלה ויכתוב לך שתצטרך לאמת את החשבון גוגל שאין לך כי זה יאני הקיידרואיד
זה הנגן היחיד עם שירותי גוגל רישמיים..
אני מכשיר נגנים...
-
@אלוף-תימן ומה בדיוק אני יעשה אם אני ישכח את הקוד, או שחבר שלי יאפס את זה?
(הוא גילה פעם איך איך עושים את זה בQ 4 אחרי שבטעות אמרתי לו שיש אפשרות כזאת, ומאז אני לא שם סיסמא על הנגן). -
וברור שאני צריך נגן שיש לו גירסה כשרה.@שלוימי-ג כתב בעזרה | עזרה במציאת נגן:
וברור שאני צריך נגן שיש לו גירסה כשרה.למיטב ידיעתי אי אפשר לאפס קיידרואיד דרך הריקוברי
כי זה חוסם את המכשיר -
זה הנגן היחיד עם שירותי גוגל רישמיים..
אני מכשיר נגנים...
-
@שלוימי-ג כתב בעזרה | עזרה במציאת נגן:
וברור שאני צריך נגן שיש לו גירסה כשרה.למיטב ידיעתי אי אפשר לאפס קיידרואיד דרך הריקוברי
כי זה חוסם את המכשיר@ישראל-כהן-6 אפשר אבל זה יחסם לך כמו מה שאמרתי אבל זה מה שידוע לי בנגן הזה ספציפי
-
@אלוף-תימן ומה בדיוק אני יעשה אם אני ישכח את הקוד, או שחבר שלי יאפס את זה?
(הוא גילה פעם איך איך עושים את זה בQ 4 אחרי שבטעות אמרתי לו שיש אפשרות כזאת, ומאז אני לא שם סיסמא על הנגן). -
@אלוף-תימן אתה לחלוטין צודק,אבל מה לעשות שדברים כאלה קורים.
בכל אופן אין לזה גירסא כשרה?
וזה הכי מומלץ, ובלי מצלמה? -
@אלוף-תימן אתה לחלוטין צודק,אבל מה לעשות שדברים כאלה קורים.
בכל אופן אין לזה גירסא כשרה?
וזה הכי מומלץ, ובלי מצלמה? -
היה לי Q 4,
@אלוף-תימן כמה שעות בטריה יש לו, מה הגודל שלו ואיך הבלוטות' שלו?
-
@אלוף-תימן כמה שעות בטריה יש לו, מה הגודל שלו ואיך הבלוטות' שלו?
-
@שלוימי-ג תעשה עליו חיפוש בפורום עקרונית בטריה טובה אנדרואיד 13 otg מכשיר ממש סבבה והבלוטוס טוב אני לא כל כך מבין בבלוטוס מצטער בגודל של האולטרות הגדולים
@אלוף-תימן תודה.
אבל אם הוא גדול זה לא טוב לי לי. -
@אלוף-תימן תודה.
אבל אם הוא גדול זה לא טוב לי לי. -
@אלוף-תימן כמו של סדרת הQ בערך.
-
@שלוימי-ג מה שאני יכול להגיד שיש לו בטריה מטורפת בערך 5 שעות רצוף קצת גדול אבל אישית אני לא כל כך מכיר את הנגן הזה
בלי מצלמה ואין לו כרגע גירסה כשרה בפורום@אלוף-תימן כתב בעזרה | עזרה במציאת נגן:
@שלוימי-ג מה שאני יכול להגיד שיש לו בטריה מטורפת בערך 5 שעות רצוף קצת גדול אבל אישית אני לא כל כך מכיר את הנגן הזה
בלי מצלמה ואין לו כרגע גירסה כשרה בפורוםסוללה דפוקה. לי יש גירסא עם התקנות ובלי.
-
בלי מצלמה ואין לו כרגע גירסה כשרה בפורוםסוללה דפוקה. לי יש גירסא עם התקנות ובלי.