עזרה | התקנת אופיס 365 ואופיס 2021 במחשב אחד
-
איך אפשר להתקין את שתי התוכנות הנ"ל במחשב אחד? כידוע אי אפשר להתקין 2 תוכנות אופיס במחשב אחד, גם ליצור חשבון אחר לא עוזר.
מה הפתרון? -
איך אפשר להתקין את שתי התוכנות הנ"ל במחשב אחד? כידוע אי אפשר להתקין 2 תוכנות אופיס במחשב אחד, גם ליצור חשבון אחר לא עוזר.
מה הפתרון? -
מה הפתרון? -
@u88 כתב בעזרה | התקנת אופיס 365 ואופיס 2021 במחשב אחד:
@MNM אם תתקין מכונה וירטואלית תוכל לעשות שתי התקנות
צריך למצא בפורום היכן יש מעודכן
מישהו יודע איך עובדים עם זה?
-
@MNM כתב בעזרה | התקנת אופיס 365 ואופיס 2021 במחשב אחד:
365 כי אני עובד בענן, 2021 בגלל תוכנת פבלישר שעוד מעט מיקרוסופט מבטלים מ365
ב2021 גם כן יכולים לעבוד בענן. זה אותו דבר לגבי זה.
@מד כתב בעזרה | התקנת אופיס 365 ואופיס 2021 במחשב אחד:
מנוי 365 כולל אחסון, ושמירה אוטומטית, שיתוף מסמכים, ועוד..
-
@מד כתב בעזרה | התקנת אופיס 365 ואופיס 2021 במחשב אחד:
מנוי 365 כולל אחסון, ושמירה אוטומטית, שיתוף מסמכים, ועוד..
-
@MNM זה לא סתירה, תתקין על מחשבך 2021 ותהנה גם מההאחסון של המנוי.
שמירה אוטומטית, ושיתוף מסמכים, זה חינמי. -
@מד עד כמה שאני יודע זה זה לא אותו דבר,
ב365 יש לי חמש מנויים לעובדים, כך שאני מסונכרן איתם, יכול לעבוד איתם על אותו מסמך. -
@MNM בהחלט לא נכון, גם אם יש לך מנוי חינמי כמו שיש לכל חשבון של מייקרוסופט, אתה יכול להעלות עד 5 ג"ב של מסמכים ולשתפם עם כל מי שתרצה ולערוך אותם בו זמנית.
-
@MNM נדמה לך שמשום זה יש לך יותר הגבלות?
אם יש לך לדוגמא 2 ט"ב אז אתה יכול לשתף את כולם לכל מי שתרצה ולערוך בו זמנית כנ"ל.
תוכל גם לשתפו עם מספר אנשים שלכל אחד יש לו גירסת אפיס שונה. זה לא משנה. -
**- Microsoft 365: כולל אינטגרציה עמוקה עם שירותי ענן כגון OneDrive, Microsoft Teams ושירותי שיתוף פעולה בזמן אמת. כך נקבל יכולת עבודה על קבצים בכל זמן ובכל מקום, עם שיתוף פעולה חלק ויעיל בין משתמשים.
- Office 2021: מתמקד בשימוש נייח יותר – האינטגרציה בענן ושירותי שיתוף הפעולה איננה באותה העוצמה כמו ב-Microsoft 365.**
-
@מד
*- Microsoft 365: כולל אינטגרציה עמוקה עם שירותי ענן כגון OneDrive, Microsoft Teams ושירותי שיתוף פעולה בזמן אמת. כך נקבל יכולת עבודה על קבצים בכל זמן ובכל מקום, עם שיתוף פעולה חלק ויעיל בין משתמשים.- Office 2021: מתמקד בשימוש נייח יותר – האינטגרציה בענן ושירותי שיתוף הפעולה איננה באותה העוצמה כמו ב-Microsoft 365.*
-
@מד
*- Microsoft 365: כולל אינטגרציה עמוקה עם שירותי ענן כגון OneDrive, Microsoft Teams ושירותי שיתוף פעולה בזמן אמת. כך נקבל יכולת עבודה על קבצים בכל זמן ובכל מקום, עם שיתוף פעולה חלק ויעיל בין משתמשים.- Office 2021: מתמקד בשימוש נייח יותר – האינטגרציה בענן ושירותי שיתוף הפעולה איננה באותה העוצמה כמו ב-Microsoft 365.*
-
@MNM לא צריך להכפיל, אבל כן צריך להביא מקור.
ואם המקור זה מייקרוסופט, אז זה סתם הגזמה רגילה.
ואם המקור זה GPT אז תשאל אותו בבקשה בדיוק מה החילוק בין 2021 ל365 לגבי OneDrive ושירותי שיתוף פעולה בזמן אמת.@מד כתב בעזרה | התקנת אופיס 365 ואופיס 2021 במחשב אחד:
ואם המקור זה GPT אז תשאל אותו בבקשה בדיוק מה החילוק בין 2021 ל365 לגבי OneDrive ושירותי שיתוף פעולה בזמן אמת.
אז למעשה עשיתי את זה בעצמי, והוא טוען של365 זה יותר "בזמן אמת" משל 2021, מה שלנסיוני זה שטיות.
וגם שחוויית המשתמש יותר יפה ב365,אולי..