המלצה | 🧠 שדרגו את הדפדפן שלכם עם AI Suite Pro – חבילת ה-AI האולטימטיבית לגלישה! 🧠
-
@י.-פל. כתב בהמלצה | 🧠 שדרגו את הדפדפן שלכם עם AI Suite Pro – חבילת ה-AI האולטימטיבית לגלישה! 🧠:
אתה צריך להגדיר בעת שליחת הבקשה לג'מיני, לאפשר לו חיפוש ברשת, כך הוא יוכל לאמת את הנתונים.
איך?
@ארפכשד כתב בהמלצה | 🧠 שדרגו את הדפדפן שלכם עם AI Suite Pro – חבילת ה-AI האולטימטיבית לגלישה! 🧠:
@י.-פל. כתב בהמלצה | 🧠 שדרגו את הדפדפן שלכם עם AI Suite Pro – חבילת ה-AI האולטימטיבית לגלישה! 🧠:
אתה צריך להגדיר בעת שליחת הבקשה לג'מיני, לאפשר לו חיפוש ברשת, כך הוא יוכל לאמת את הנתונים.
איך?
לא אתה, המפתח.
-
@ארפכשד כתב בהמלצה | 🧠 שדרגו את הדפדפן שלכם עם AI Suite Pro – חבילת ה-AI האולטימטיבית לגלישה! 🧠:
בקרוב...(זה כבר מעודכן בשרת...בAPI אישי זה יצא בעידכון...)
-
@יוסי-רחמים כתב בהמלצה | 🧠 שדרגו את הדפדפן שלכם עם AI Suite Pro – חבילת ה-AI האולטימטיבית לגלישה! 🧠:
אדיר אתה!!!
-
@יוסי-רחמים
שמתי API אישי (לקחתי את זה מAI STUDYO זה טוב?)
ולא עובד לי -
@יוסי-רחמים
ולא עובד לי@smct תנסה להנפיק API חדש ולאפס הגדרות
-
@יוסי-רחמים
ולא עובד לי@smct כתב בהמלצה | 🧠 שדרגו את הדפדפן שלכם עם AI Suite Pro – חבילת ה-AI האולטימטיבית לגלישה! 🧠:
@יוסי-רחמים
ולא עובד ליכשהדבקת את הAPI, קפצה לך הודעה שזה נשמר?
-
@יוסי-רחמים
ולא עובד לי -
@אהרן123
נסה את זה:
AIzaSyB_YKFGkAxGAMBVT2plc2jEGhPcFl6IiIwבנוסף:
נטפרי?
מסלול מופחת סיכונים?חוץ מזה אין לי מה להגיד מכיוון שזה עובד אצלי ואצל משתמשים בנטפרי אחרים
-
@אהרן123
נסה את זה:
AIzaSyB_YKFGkAxGAMBVT2plc2jEGhPcFl6IiIwבנוסף:
נטפרי?
מסלול מופחת סיכונים?חוץ מזה אין לי מה להגיד מכיוון שזה עובד אצלי ואצל משתמשים בנטפרי אחרים
@יוסי-רחמים זה כתובת API? הכנסתי את זה ככתובת וזה לא עזר
אכן נטפרי מסלול רגיל -
@יוסי-רחמים זה כתובת API? הכנסתי את זה ככתובת וזה לא עזר
אכן נטפרי מסלול רגיל