להורדה | חנות אפליקציות כשרה - אתה בוחר איזה אפליקציות יהיה בחנות! (יכול להתקין עם רוט!) (מצורף קוד מקור)
-
@iosi-poli מה ישמר?
@ezerphone הנתיב של האפליקציות. אבל חשבתי על רעיון כזה - האפליקציה תיצור תיקיה בסיסטם בשם "store" בתיקיה יהיה את הקונפיג של האפליקציה - בו תוכל לשנות את הנתיב אם הוא לא נוח לך.
נשמע טוב? -
@ezerphone הנתיב של האפליקציות. אבל חשבתי על רעיון כזה - האפליקציה תיצור תיקיה בסיסטם בשם "store" בתיקיה יהיה את הקונפיג של האפליקציה - בו תוכל לשנות את הנתיב אם הוא לא נוח לך.
נשמע טוב?@iosi-poli מה זה שונה ממה שאמרתי מלכתחילה?
-
@iosi-poli מה זה שונה ממה שאמרתי מלכתחילה?
@ezerphone לא שונה, פשוט אני עושה לעצמי סדר בראש.
-
@iosi-poli כתב בלהורדה | חנות אפליקציות כשרה - אתה בוחר איזה אפליקציות יהיה בחנות! (יכול להתקין עם רוט!) (מצורף קוד מקור):
@למה-באתי אין לי דרך לדעת אם הוא תוקן... הוא רק אצלך.
אצלך עם ה1.5 ג'יגה זה עבד חלק?/
-
@iosi-poli כתב בלהורדה | חנות אפליקציות כשרה - אתה בוחר איזה אפליקציות יהיה בחנות! (יכול להתקין עם רוט!) (מצורף קוד מקור):
-
-
-
@למה-באתי עובד לי מעולה, גם שהמחשב שלי מת ... (אפליקציות פתוחות: obs, nox, chrome(ai studio))
2025-06-03 16-54-32.mkv@iosi-poli כתב בלהורדה | חנות אפליקציות כשרה - אתה בוחר איזה אפליקציות יהיה בחנות! (יכול להתקין עם רוט!) (מצורף קוד מקור):
@למה-באתי עובד לי מעולה, גם שהמחשב שלי מת ... (אפליקציות פתוחות: obs, nox, chrome(ai studio))
2025-06-03 16-54-32.mkvמה הקשר למחשב? אני מדבר על האפליקציה בפועל
-
@למה-באתי בדקתי עם קובץ ששוקל 1GB
שלח לי אותו בפרטי
-
2025-06-03 16-54-32.mkvמה הקשר למחשב? אני מדבר על האפליקציה בפועל
-
העדכון הבא הולך להיות יסודי בעז"ה, והולך להתמקד על הדברים הבאים:
- אפשרות שאיבת האפליקציות מתיקיה מותאמת אישית (כמו system/kosherstore)
- אפשרות ליצירת קטגוריות עם אפשרות להעלאת סמל לקטגוריות
- אפשרות חיפוש אפליקציות
- תיקון הבאגים הבאים בחנות:
1 אפליקציות מרוחקות לא מופיעות בחנות
2 כפתור ה"נעילת חנות" לא עובד
(3 ישנו הבאג שכשמייבאים זיפ גדולה אפליקציה נתקעת - אבל מייבאת! לכן אני לא הולך להתמקד בזה.)
אני רוצה שהעידכון הבא יהיה כמה שיותר יציב.
למי שיש באגים נוספים בחנות, אשמח אם ישלח ויתייג אותי! -
העדכון הבא הולך להיות יסודי בעז"ה, והולך להתמקד על הדברים הבאים:
- אפשרות שאיבת האפליקציות מתיקיה מותאמת אישית (כמו system/kosherstore)
- אפשרות ליצירת קטגוריות עם אפשרות להעלאת סמל לקטגוריות
- אפשרות חיפוש אפליקציות
- תיקון הבאגים הבאים בחנות:
1 אפליקציות מרוחקות לא מופיעות בחנות
2 כפתור ה"נעילת חנות" לא עובד
(3 ישנו הבאג שכשמייבאים זיפ גדולה אפליקציה נתקעת - אבל מייבאת! לכן אני לא הולך להתמקד בזה.)
אני רוצה שהעידכון הבא יהיה כמה שיותר יציב.
למי שיש באגים נוספים בחנות, אשמח אם ישלח ויתייג אותי! -
@iosi-poli אופציה לעריכת אפליקציות קיימות (שהכניסו בסקריפט) מתוך המכשיר עצמו. זה ממש חשוב.
אופציה לערוך את הזיפ בחזרה דרך הסקריפט עצמו. -
@למה-באתי לערוך בחזרה דרך הסריפט אני יכול ליצור בקלות, אבל עריכה דרך החנות זה יהיה כאב ראש..
-
@iosi-poli אני חושב שזה מאוד חשוב
-
@iosi-poli כן.כי אם יש לך טעות קטנה אז אתה מחוק