להורדה | חנות אפליקציות כשרה - אתה בוחר איזה אפליקציות יהיה בחנות! (יכול להתקין עם רוט!) (מצורף קוד מקור)
-
@iosi-poli כתב בלהורדה | חנות אפליקציות כשרה - אתה בוחר איזה אפליקציות יהיה בחנות! (יכול להתקין עם רוט!) (מצורף קוד מקור):
@למה-באתי אני לא חושב שמישהו יצטרך את זה...
לי אישית זה מאוד מעצבן.. אני יוריד את זה בעצמי.
-
@iosi-poli כתב בלהורדה | חנות אפליקציות כשרה - אתה בוחר איזה אפליקציות יהיה בחנות! (יכול להתקין עם רוט!) (מצורף קוד מקור):
@למה-באתי כל הכבוד. תפרסם את הגרסה שלך לטובת כולם כשתסיים.
בא נראה..
-
יצרתי כאן נושא לגבי יצירת האפליקציה לאנדרואיד 4.4 כדי שתתאים גם לשיאומי מקשים.
========קרדיט גדול ל - @למה-באתי על העזרה מאחורי הקלעים========
-----------------------------
--שימו לב!--
אפשרות ההתקנה דרך רוט סודרה,
ועובדת מעולה!
הסרטת מסך של @למה-באתי screen-recording_20250525-151235.mp4עדכון 2.1
העדכון נוצר אך לא נבדק מקוצר זמן.
נוסף אפשרות להורדת האפליקציה מרחוק בעת ההתקנה, כך שאין צורך להשתמש באיחסון המכשיר!
לפי מה שבדקי יש באג שאפליקציה מרוחקת לא מופיעה בחנות, יטופל בעז"ה
האפליקציה - Kosher App Store V2.1.apk
לחסומים - Kosher App Store V2.1.zip
סקריפט גיבוי - Kosher App Store Bakup Maker V2.1 FIXED.py
(תוקן באג שאי אפשר להוסיף תמונה)
דורש סיפריית requests.pip install requests
שימו לב!
אפשר להוסיף אפליקציות מרוחקות רק עם הסקריפט.
קוד מקור - Kosher App Store.zipעדכון 2.2 באג יצוא ויבוא תוקן
האפליקציה - Kosher App Store V2.2.apk
לחסומים - Kosher App Store V2.2.zip
יש באג שאי אפשר להוסיף אפליקציות מרוחקות, יתוקן
עדכון 2.0
נוספה אפשרות יצוא ויבוא, ויצרתי(AI STUDIO...) סקריפט פייתון ליצירת גיבוי מותאם אישית!
אפליקציה - Kosher App Store V2.0.apk
לחסומים - Kosher App Store V2.0.zip
סקריפט ליצירת גיבוי - Kosher App Store Bakup Maker.py
קוד מקור - Kosher App Storev2.0.zip
אני יעשה הסבר מסודר כשיהיה לי זמן.
הסיסמה ברירת מחדל של ההגדרות היא: "yossi6547"
עדכון 1.0
לחסומים - Kosher App Store.zip
מתאים לאנדרואיד 5.0 ומעלה
בשם החבילה אתם יכולים להכניס מה שאתם רוצים באנגלית, לא נדרש לכלום ולא משנה כלום, זהו באג ביצירת האפליקציה. (אני רוצה להעיף את זה כשיהיה לי זמן).
אני בע"ה יעדכן את זה ואוסיף פיצ'רים כשיהיה לי זמן.
תהנו
פרוייקט אנדרואיד סטודיו (קוד מקור)- Kosher App Store.zipנוצר ע"י AI Studio אז לא להתלונן...
באגים ידועים:
האפליקציה קורסת אחרי התקנת אפליקציה ברוט אבל מתקינה.
האפליקציה נתקעת לקצת זמן כשמייבאים ZIP גדול.עריכת האפליקציה והוספת פונקציות לוקחת לי הרבה זמן, (אני רק כל שבועיים בבית בזמן שהוא לא חופש), אז אבקש לא למחוק את התיוג שלי באודות מקוד המקור, זה לקח לי קצת זמן...
העתק הצ'אט שלי עם AI Studio שבו יצרתי את האפליקציה כאן
הוא לא מעודכן, כי קשה לעדכן אותו כל פעם.
להעתיק צ'אט בשלוש נקודות למעלה לפני שמתעסקים אתו לטובת הסדר הטוב.@iosi-poli כתב בלהורדה | חנות אפליקציות כשרה - אתה בוחר איזה אפליקציות יהיה בחנות! (יכול להתקין עם רוט!) (מצורף קוד מקור):
בשם החבילה אתם יכולים להכניס מה שאתם רוצים באנגלית, זה נדרש בשביל התקנה דרך רוט. (אני רוצה להעיף את זה כשיהיה לי זמן).
יפה מאוד.
לא עברתי כרגע על קוד המקור.
אבל אני לא מבין למה צריך שם חבילה להתקנה ברוט.su -c cp /path/to/apk /data/local/tmp
su -c pm install /data/local/tmp/Your.apk
su -c rm /data/local/tmp/Your.apk -
בשם החבילה אתם יכולים להכניס מה שאתם רוצים באנגלית, זה נדרש בשביל התקנה דרך רוט. (אני רוצה להעיף את זה כשיהיה לי זמן).
יפה מאוד.
אבל אני לא מבין למה צריך שם חבילה להתקנה ברוט.su -c cp /path/to/apk /data/local/tmp
יפה מאוד.
יצרתי כאן נושא לגבי יצירת האפליקציה לאנדרואיד 4.4 כדי שתתאים גם לשיאומי מקשים.
========קרדיט גדול ל - @למה-באתי על העזרה מאחורי הקלעים========
--שימו לב!--
אפשרות ההתקנה דרך רוט סודרה,
ועובדת מעולה!
הסרטת מסך של @למה-באתי screen-recording_20250525-151235.mp4עדכון 2.1
העדכון נוצר אך לא נבדק מקוצר זמן.
נוסף אפשרות להורדת האפליקציה מרחוק בעת ההתקנה, כך שאין צורך להשתמש באיחסון המכשיר!
לפי מה שבדקי יש באג שאפליקציה מרוחקת לא מופיעה בחנות, יטופל בעז"ה
האפליקציה - Kosher App Store V2.1.apk
לחסומים - Kosher App Store V2.1.zip
סקריפט גיבוי - Kosher App Store Bakup Maker V2.1 FIXED.py
(תוקן באג שאי אפשר להוסיף תמונה)
דורש סיפריית requests.pip install requests
שימו לב!
אפשר להוסיף אפליקציות מרוחקות רק עם הסקריפט.
קוד מקור - Kosher App Store.zipעדכון 2.2 באג יצוא ויבוא תוקן
האפליקציה - Kosher App Store V2.2.apk
לחסומים - Kosher App Store V2.2.zip
יש באג שאי אפשר להוסיף אפליקציות מרוחקות, יתוקן
עדכון 2.0
נוספה אפשרות יצוא ויבוא, ויצרתי(AI STUDIO...) סקריפט פייתון ליצירת גיבוי מותאם אישית!
אפליקציה - Kosher App Store V2.0.apk
לחסומים - Kosher App Store V2.0.zip
קוד מקור - Kosher App Storev2.0.zip
אני יעשה הסבר מסודר כשיהיה לי זמן.
הסיסמה ברירת מחדל של ההגדרות היא: "yossi6547"
עדכון 1.0
לחסומים - Kosher App Store.zip
מתאים לאנדרואיד 5.0 ומעלה
בשם החבילה אתם יכולים להכניס מה שאתם רוצים באנגלית, לא נדרש לכלום ולא משנה כלום, זהו באג ביצירת האפליקציה. (אני רוצה להעיף את זה כשיהיה לי זמן).
אני בע"ה יעדכן את זה ואוסיף פיצ'רים כשיהיה לי זמן.
תהנו
פרוייקט אנדרואיד סטודיו (קוד מקור)- Kosher App Store.zipנוצר ע"י AI Studio אז לא להתלונן...
באגים ידועים:
האפליקציה קורסת אחרי התקנת אפליקציה ברוט אבל מתקינה.
האפליקציה נתקעת לקצת זמן כשמייבאים ZIP גדול.עריכת האפליקציה והוספת פונקציות לוקחת לי הרבה זמן, (אני רק כל שבועיים בבית בזמן שהוא לא חופש), אז אבקש לא למחוק את התיוג שלי באודות מקוד המקור, זה לקח לי קצת זמן...
העתק הצ'אט שלי עם AI Studio שבו יצרתי את האפליקציה כאן
הוא לא מעודכן, כי קשה לעדכן אותו כל פעם.
להעתיק צ'אט בשלוש נקודות למעלה לפני שמתעסקים אתו לטובת הסדר הטוב.@iosi-poli הסקריפט עודכן ועכשיו ניתן להוסיף תמונות לאפליקציות וזה יופיע בחנות.
-
@מישהו12 זה באמת לא נדרש ואני מת להעיף את זה, אבל זה דורש עריכה של חצי מהאפליקציה...
א. הנה למשל (ולא אתה האשם
- לך מגיע ישר כוח על העזרה לציבור) למה פרוייקט שמפותח עם AI יהיה עם חסרונות.
ב. בלי נדר אשתדל לנסות להבין את זה ולטפל בזה אם יהיה לי זמן.ישר כוח!
-
@מישהו12 זה באמת לא נדרש ואני מת להעיף את זה, אבל זה דורש עריכה של חצי מהאפליקציה...
-
@מישהו12 לתועלת הציבור (ולתועלת מישהו12) נתתי גישה לכולם להעתק של הצ'אט שלי עם AI Studio, ככה שתוכלו לשאול שאלות על האפליקציה אותו ישירות ולתכנת אותה בעצמכם!
הצ'אט - https://aistudio.google.com/app/prompts?state={"ids":["1XJx8gu-rQblrHeeMbIlKnIybomcv6kHp"],"action":"open","userId":"111000839220634883924","resourceKeys":{}}&usp=sharing
להעתיק צ'אט בשלוש נקודות למעלה לפני שמתעסקים איתו לטובת הסדר הטוב. -
-
-
@מישהו12 לתועלת הציבור (ולתועלת מישהו12) נתתי גישה לכולם להעתק של הצ'אט שלי עם AI Studio, ככה שתוכלו לשאול שאלות על האפליקציה אותו ישירות ולתכנת אותה בעצמכם!
הצ'אט - https://aistudio.google.com/app/prompts?state={"ids":["1XJx8gu-rQblrHeeMbIlKnIybomcv6kHp"],"action":"open","userId":"111000839220634883924","resourceKeys":{}}&usp=sharing
להעתיק צ'אט בשלוש נקודות למעלה לפני שמתעסקים איתו לטובת הסדר הטוב. -
@iosi-poli
יישר כוח עצום
אולי אם תוכל להרחיב בהסבר על השימוש, כמו איך מוסיפים אפליקציות ואיך משתמשים בסקריפט פייתון וכו'
תודה -
@iosi-poli
יישר כוח עצום
אולי אם תוכל להרחיב בהסבר על השימוש, כמו איך מוסיפים אפליקציות ואיך משתמשים בסקריפט פייתון וכו'
תודה -
להעתיק צ'אט בשלוש נקודות למעלה לפני שמתעסקים איתו לטובת הסדר הטוב.@iosi-poli כתב בלהורדה | חנות אפליקציות כשרה - אתה בוחר איזה אפליקציות יהיה בחנות! (יכול להתקין עם רוט!) (מצורף קוד מקור):
להעתיק צ'אט בשלוש נקודות למעלה לפני שמתעסקים איתו לטובת הסדר הטוב.לאיזה אנדרואיד?
-
להעתיק צ'אט בשלוש נקודות למעלה לפני שמתעסקים איתו לטובת הסדר הטוב.לאיזה אנדרואיד?
-
@iosi-poli הא אוקיי...