בקשת מידע | ספק אינטרנט אחד לשתי סינונים
-
@המאור-הגדול אפשר לעשות ספק נטפרי ותוכנה של נתיב על המחשב
ראיתי שזה עובד לפני מס' שנים יכול להיות שזה השתנה מאז@קינג-קומפיוטר אם הספק נטפרי גם השני מהנתיב יהיה נטפרי
ויש סיכוי שלא יוכלו לגלוש בכלל -
@קינג-קומפיוטר אם הספק נטפרי גם השני מהנתיב יהיה נטפרי
ויש סיכוי שלא יוכלו לגלוש בכלל@kasnik בזמנו שבדקתי את זה הרשת הייתה נטפרי, והמחשב שהיה עליו נתיב היה עם סינון של נתיב ללא נטפרי
-
@kasnik בזמנו שבדקתי את זה הרשת הייתה נטפרי, והמחשב שהיה עליו נתיב היה עם סינון של נתיב ללא נטפרי
@קינג-קומפיוטר כמה זה כמה שנים?
כי התוכנה של נתיב עובדת עם vpn
ובנטפרי חוסמים vpn חיצוני -
@kasnik בזמנו שבדקתי את זה הרשת הייתה נטפרי, והמחשב שהיה עליו נתיב היה עם סינון של נתיב ללא נטפרי
@קינג-קומפיוטר עם תעודת אבטחה של נטפרי על המחשב של נתיב?
כי זה לא מתאים למחשב של העבודה של אשתי שאסור להתקין עליו תעודות אבטחה חיצוניות, כדרישתם של נטפרי. -
@קינג-קומפיוטר כמה זה כמה שנים?
כי התוכנה של נתיב עובדת עם vpn
ובנטפרי חוסמים vpn חיצוני@kasnik משהו כמו 3 שנים אולי קצת יותר
נתיב זה לא בדיוק VPN ככה הבנתי@המאור-הגדול כל סינון צריך להתקין תעודת אבטחה א"א בלי זה
-
@kasnik משהו כמו 3 שנים אולי קצת יותר
נתיב זה לא בדיוק VPN ככה הבנתי@המאור-הגדול כל סינון צריך להתקין תעודת אבטחה א"א בלי זה
@קינג-קומפיוטר כן ולכן אני רוצה שעל המחשב של נתיב אני לא אצטרך את התעודה של נטפרי
-
@קינג-קומפיוטר כן ולכן אני רוצה שעל המחשב של נתיב אני לא אצטרך את התעודה של נטפרי
@המאור-הגדול אבל גם נתיב דורש תעודת אבטחה
-
@המאור-הגדול אבל גם נתיב דורש תעודת אבטחה
@kasnik כן רק שאת נתיב העבודה מרשה ואת נטפרי לא
(סליחה שאני מגיב רק עכשיו) -
@kasnik כן רק שאת נתיב העבודה מרשה ואת נטפרי לא
(סליחה שאני מגיב רק עכשיו)@המאור-הגדול אם יש עם מי לדבר בעבודה שלה ואולי יש סיכוי שהם יסכימו לשמוע בכלל על נטפרי
אפשר לדבר עם אאוטנט זכור לי שיש להם עובדים שיודעים איך לשכנע ולהסביר שאין עם זה בעיהאבל בכל מקרה אתה יכול לבקש מנתיב להתקין את התוכנה על המחשב לנסיון ולחבר את המחשב לרשת של נטפרי ולראות אם זה עובד
אם יש כבר על המחשב תעודות אבטחה של נטפרי תזכור להסיר אותם -
ניתן להתקין נתיב על נטפרי
כי זה לא VPN רגיל
רק זה נותנים עליו חומרי שני המקומות -
ניתן להתקין נתיב על נטפרי
כי זה לא VPN רגיל
רק זה נותנים עליו חומרי שני המקומות@A0533057932 למיטב ידיעתי צריך להתקין תעודת אבטחה של נטפרי על המחשב וזה הבעיה שלי כי זה נוגד את הוראות האבטחה של החברה.
-
@A0533057932 למיטב ידיעתי צריך להתקין תעודת אבטחה של נטפרי על המחשב וזה הבעיה שלי כי זה נוגד את הוראות האבטחה של החברה.
@המאור-הגדול כתב בבקשת מידע | ספק אינטרנט אחד לשתי סינונים:
@A0533057932 למיטב ידיעתי צריך להתקין תעודת אבטחה של נטפרי על המחשב וזה הבעיה שלי כי זה נוגד את הוראות האבטחה של החברה.
התשובה היא כמו שכתבתי כאן, אם זה עם סיבה אמיתית שנטפרי יקבלו אז אפשר לעשות סינון של נתיב למחשב של העבודה, ולמחשב השני לשים וויפרי 3 שזה סינון על המחשב בלבד.
-
התשובה היא כמו שכתבתי כאן, אם זה עם סיבה אמיתית שנטפרי יקבלו אז אפשר לעשות סינון של נתיב למחשב של העבודה, ולמחשב השני לשים וויפרי 3 שזה סינון על המחשב בלבד.
@ע-ה-דכו-ע כשפנינו אליהם הם לא הסכימו כי סוף סוף מדובר בבית ולא במקום העבודה והם לא רוצים שיהיה לנו בו ווי פי פתוח לא מוגן או משהו כזה.
-
@ע-ה-דכו-ע כשפנינו אליהם הם לא הסכימו כי סוף סוף מדובר בבית ולא במקום העבודה והם לא רוצים שיהיה לנו בו ווי פי פתוח לא מוגן או משהו כזה.
אז אתה אומר בעצמך שאין אפשרות. מה אפשר לעשות.
-
אז אתה אומר בעצמך שאין אפשרות. מה אפשר לעשות.
@ע-ה-דכו-ע כן אני רוצה להתקין נטפרי סינון ברמת השרת, רק לא לשלם פעמיים על האינטרנט החודשי, זה הון.
-
@ע-ה-דכו-ע כן אני רוצה להתקין נטפרי סינון ברמת השרת, רק לא לשלם פעמיים על האינטרנט החודשי, זה הון.
אבל ברגע שעל השרת יש נטפרי אין שום פתרון בלי תעודת אבטחה של נטפרי על כל המחשבים המחוברים.
מה הבעיה של העבודה דווקא בנטפרי? במה הם פחות מאובטחים מנתיב?