שאלה | לא מצליח להגיב לשרשור
-
@2580
דבר ראשון תודה על התוכנה
חשבתי להוסיף שיש כספים שעל פי ההלכה אינם מחויבים במעשרות (כמובן כל אחד ע"פ הוראת רבותיו)
אשמח אם ניתן להוסיף דרך להפחית את הוצאות האלו מההכנסות
לדוגמא שיהיה טאב שבו ניתן לרשום את כל הוצאות האלו וזה כבר יחשב להפחית את הסכום מההכנסות@יום-הדין כתב בשאלה | לא מצליח להגיב לשרשור:
@2580
דבר ראשון תודה על התוכנה
חשבתי להוסיף שיש כספים שעל פי ההלכה אינם מחויבים במעשרות (כמובן כל אחד ע"פ הוראת רבותיו)
אשמח אם ניתן להוסיף דרך להפחית את הוצאות האלו מההכנסות
לדוגמא שיהיה טאב שבו ניתן לרשום את כל הוצאות האלו וזה כבר יחשב להפחית את הסכום מההכנסותבוצע...
@יום-הדין כתב בשאלה | לא מצליח להגיב לשרשור:
@2580 כתב בשאלה | לא מצליח להגיב לשרשור:
פשוט לא להזין לתוכנה...
אתה צודק אבל גם מעשר בעיקרון אפשר לחשבן במחשבון
אבל התוכנה שלך ממש עושה את העבודה הרבה יותר קלה ומסודרת
ולכן אם אפשר זה יקל אם תוכל להוסיף את האופציה הזאתזה לא כ"כ שיקול כי זה לא אמור להיות תוכנה לניהול הכנסות והוצאות...
@dorh28 בוצע גם מה שביקשת לגבי אופציה להוריד מס' (ניתן לבחור אחוזים...)
-
@iosi-poli כתב בשאלה | לא מצליח להגיב לשרשור:
@עם-ישראל-חיי תפרט את האפליקציה רבנו...
-
@2580
גם ניסיתי להגיב ללא הצלחה
ראשית כל תודה רבה על התוכנה זה מאוד מיוחד!
שנית בתוכנה המעודכנת יש שם מילים חתוכות למטה [בחלון פתוח לחלוטין]
גם הצליל שיוצא באישור פעולה נותן תחושה של ביטול ולא של אישור, אבל זה כבר טעם אישי שלי.. -
@2580 יש אפשרות ליצור את התוכנה בתור אתר עם כתובת וכו' ועם אחסון המידע. כך שכל משתמש מתחבר לחשבון שלו ורואה את הנתונים שלו. כך זה מסונכרן אוטומטית וניתן לגשת לזה מכל מחשב. (שימושי לחדרי מחשבים וכדו') ?
ראיתי שדיברו בשרשור המקור על סנכרון לגוגל דרייב ושרת וכו' אבל נראה לי שאם זה יהיה כאתר עם כתובת ייעודית, זה יהיה יותר קל.
-
@2580
גם ניסיתי להגיב ללא הצלחה
ראשית כל תודה רבה על התוכנה זה מאוד מיוחד!
גם הצליל שיוצא באישור פעולה נותן תחושה של ביטול ולא של אישור, אבל זה כבר טעם אישי שלי..@שמואל-שמיל כתב בשאלה | לא מצליח להגיב לשרשור:
תודה על ההערה יתוקן בעז"ה בגירסא הבאה...
@שמואל-שמיל כתב בשאלה | לא מצליח להגיב לשרשור:
גם הצליל שיוצא באישור פעולה נותן תחושה של ביטול ולא של אישור, אבל זה כבר טעם אישי שלי..
כרגע זה צליל מובנה של תיבת הדיאלוג...
@לאצי כתב בשאלה | לא מצליח להגיב לשרשור:
@2580 יש אפשרות ליצור את התוכנה בתור אתר עם כתובת וכו' ועם אחסון המידע. כך שכל משתמש מתחבר לחשבון שלו ורואה את הנתונים שלו. כך זה מסונכרן אוטומטית וניתן לגשת לזה מכל מחשב. (שימושי לחדרי מחשבים וכדו') ?
ראיתי שדיברו בשרשור המקור על סנכרון לגוגל דרייב ושרת וכו' אבל נראה לי שאם זה יהיה כאתר עם כתובת ייעודית, זה יהיה יותר קל.
זה וודאי לא מדובר כרגע לפחות מבחינתי... עם מישהו ירצה ליצור כזה הוא מוזמן... רק כמובן זה דורש להחזיק אתר ומסד נתונים בשרת פלוס דומיין וכו'...
-
2 2580 התייחס לנושא זה
-
תוכל להתקין את התוכנה על USB אך ודאי זה היה יותר נח אחרת
-
תודה על ההערה יתוקן בעז"ה בגירסא הבאה...
גם הצליל שיוצא באישור פעולה נותן תחושה של ביטול ולא של אישור, אבל זה כבר טעם אישי שלי..
כרגע זה צליל מובנה של תיבת הדיאלוג...
זה וודאי לא מדובר כרגע לפחות מבחינתי... עם מישהו ירצה ליצור כזה הוא מוזמן... רק כמובן זה דורש להחזיק אתר ומסד נתונים בשרת פלוס דומיין וכו'...