עזרה | העתקת חתימה של אפליקציה
-
@אלוף-תימן אין לי גרסה
זה הטלפון
אולי לא הבנתי אותך
נכון תסביר יותר ברור מה לעשות
אני הורדתי מגוגל פליי, ואז לקחתי את הקובץ APK של מה שהורדתי מגוגל פליי, חתמתי אותו בחתימה שלהם, ואז ניסיתי להתקין אותו, והוא כתב לי שלא ניתן כי זה לא תואם את החתימה. כמובן שאת זה ביצעתי במכשיר אחר.@יעקב-ישראל יש לך מנהל קבצים mt
-
@אלוף-תימן אין לי גרסה
זה הטלפון
אולי לא הבנתי אותך
נכון תסביר יותר ברור מה לעשות
אני הורדתי מגוגל פליי, ואז לקחתי את הקובץ APK של מה שהורדתי מגוגל פליי, חתמתי אותו בחתימה שלהם, ואז ניסיתי להתקין אותו, והוא כתב לי שלא ניתן כי זה לא תואם את החתימה. כמובן שאת זה ביצעתי במכשיר אחר.@יעקב-ישראל אני לא יכול לראות את המכשיר אין לי גישה כרגע לאלי אקספרס איזה אנדרואיד זה
-
@יעקב-ישראל אני לא יכול לראות את המכשיר אין לי גישה כרגע לאלי אקספרס איזה אנדרואיד זה
@אלוף-תימן 13
-
@יעקב-ישראל אתה יכול לעבור לצ'אט
-
@יעקב-ישראל כתב בעזרה | העתקת חתימה של אפליקציה:
כי פה נראה שיש משהו
שם זה רק אופציה להעתקה של חתימה על קובץ APK שלא השתנה, כלומר אם מישהו לוקח את קוד המקור של APK ובונה אותו מחדש בלי שום שינוי, אז הפרוייקט שם עוזר לעשות לזה את אותה חתימה כמו של הAPK שהמפתח בנה, אבל אם זה קוד מקור אחר זה לא יעזור.
-
Package installer.apk זה המתקין חבילות נראה לכם ניתן לשנות בו משהו
-
א"א להוריד מהפורום APK תעלה בזיפ או שתוריד את הK
שאלת תם...
אם תשנה שם משהו יהיה לך דרך להתקין את זה במכשיר במקום? כי אם כן אולי תתקין ממכשיר אחר.
-
א"א להוריד מהפורום APK תעלה בזיפ או שתוריד את הK
שאלת תם...
אם תשנה שם משהו יהיה לך דרך להתקין את זה במכשיר במקום? כי אם כן אולי תתקין ממכשיר אחר.
@ע-ה-דכו-ע בכל אופן גמיני עזר לי
למכשירים רבים, ובפרט אלו עם מעבדי SPD, יש "תפריט הנדסי" אליו ניתן לגשת באמצעות קוד חיוג ספציפי. קודים נפוצים למעבדי SPD כוללים (אך לא מוגבלים ל-): ##83781##, ##3646633## או ##4636##. שים לב: שינוי הגדרות בתפריט ההנדסי עלול להשפיע על תפקוד המכשיר. המשך בזהירות רבה ואם אינך בטוח, אל תשנה דבר.
אעדכן -
התקנתי דרך ADB תודה למסייעים
-
לכן שאלתי האם יש דרך להעתיק את החתימה
אם היתה דרך זה לא היה שווה כלום
לכן זה או דרכים רשמיות או קומבינות@א.מ.ד. כתב בעזרה | העתקת חתימה של אפליקציה:
דרכים רשמיות או קומבינות
אשמח שתגיד לי מה הם
(אני מחפש כזאת דרך מאז שהתחלתי להתעסק עם אנדרואיד)