בקשת מידע | אוזניות בלוטוס הכי איכותיות -מקצועיות שיכולות לעבוד עם 5x5
-
@בנימינה כתב בבקשת מידע | אוזניות בלוטוס הכי איכותיות -מקצועיות שיכולות לעבוד עם 5x5:
@עם-ישראל-חיי CMF buds pro 2 פשוט מעולות.
אתר באג
(יש להם עוד דגם מוקטן יותר בלי חוגה לשליטה על הווליום)ראיתי שיש אותם גם בעליאקספרס שווה לקנות מהארץ או שאפשר לסמוך על הדוד הסיני בזה?
-
@בנימינה כתב בבקשת מידע | אוזניות בלוטוס הכי איכותיות -מקצועיות שיכולות לעבוד עם 5x5:
@Tיו_ תלוי אם זו חנות רשמית או לא.
אם לא אני לא ממליץ, המיקרופונים שלהם גרועים.מה אתה אומר על זה לא רישמי אבל ביקורות פצצה
-
@יעקב-ישראל @מישהו12 ראיתי שכתבת משהו על אוזניות פעם אשמח אם תתן את דעתך
-
@Tיו_ תלוי אם זו חנות רשמית או לא.
אם לא אני לא ממליץ, המיקרופונים שלהם גרועים.מה אתה אומר על זה לא רישמי אבל ביקורות פצצה
@Tיו_ נראה טוב. והמוכר מתחייב למותגים רשמיים ופריטים מקוריים. אני הייתי קונה 10 ומוכר.
כמובן ש-@בנימינה כתב בבקשת מידע | אוזניות בלוטוס הכי איכותיות -מקצועיות שיכולות לעבוד עם 5x5:
אגב, כמובן מאליו, אני לא לוקח אחריות, אם תקנה ולא תהיה מרוצה דבר עם באג, זה באג שלך.
-
אפשר המלצה לאוזניות סוני איכותיות שכוללות את הכללים הנ"ל?
@2580 אני זוכר שאתה מבין טוב בתחום הסוני -
אני מחפש אוזניות בלוטוס, לא חוט ולא קשת,
עדיפות להצעות מנסיון
ולחברה מוכרת ושליטה דרך האוזניות,
כוונתי לאוזניות שלא מחייבות אפליקצייה.
איטום רעשים מקצועי חובה.
סאונד פסיכי המתאים בעיקר לטראקים וראפ.
המחיר: 1000 - 1500
בקיצור אוזניות כלילות המעלות המתאימות ל5x5@עם-ישראל-חיי כתב בבקשת מידע | אוזניות בלוטוס הכי איכותיות -מקצועיות שיכולות לעבוד עם 5x5:
עדיפות להצעות מנסיון
איטום רעשים מקצועי חובה.
בקיצור אוזניות כלילות המעלות המתאימות ל5x5מניסיון שלי עם נוקיה 225-35 (לא 5x5) היה לי כמה אוזניות איכותיות מאוד והם:
wf-1000xm5, Sennheiser Momentum 4, bose quietcomfort ultra
הכי טובות ביניהם במכלול הכולל של כל הנתונים שביקשת הם הbose quietcomfort ultra (ואיתם אני היום).
אם לא דחוף לך להמתין איזה חודש בערך אני יכול להשיג אותם ביותר זול. -
@עם-ישראל-חיי כתב בבקשת מידע | אוזניות בלוטוס הכי איכותיות -מקצועיות שיכולות לעבוד עם 5x5:
עדיפות להצעות מנסיון
איטום רעשים מקצועי חובה.
בקיצור אוזניות כלילות המעלות המתאימות ל5x5מניסיון שלי עם נוקיה 225-35 (לא 5x5) היה לי כמה אוזניות איכותיות מאוד והם:
wf-1000xm5, Sennheiser Momentum 4, bose quietcomfort ultra
הכי טובות ביניהם במכלול הכולל של כל הנתונים שביקשת הם הbose quietcomfort ultra (ואיתם אני היום).
אם לא דחוף לך להמתין איזה חודש בערך אני יכול להשיג אותם ביותר זול.@דובי-ג כתב בבקשת מידע | אוזניות בלוטוס הכי איכותיות -מקצועיות שיכולות לעבוד עם 5x5:
bose quietcomfort ultra
מעולה, זה של סוני? מה המחיר שלהם? ומה אתה חושב עליהם?
-
@דובי-ג כתב בבקשת מידע | אוזניות בלוטוס הכי איכותיות -מקצועיות שיכולות לעבוד עם 5x5:
bose quietcomfort ultra
@עם-ישראל-חיי כתב בבקשת מידע | אוזניות בלוטוס הכי איכותיות -מקצועיות שיכולות לעבוד עם 5x5:
@דובי-ג כתב בבקשת מידע | אוזניות בלוטוס הכי איכותיות -מקצועיות שיכולות לעבוד עם 5x5:
bose quietcomfort ultra
מצטער חשבתי שאתה יודע לקרוא אנגלית
כתוב מפורש זה BOSE-בוש
הם אוזניות מאוד איכותיות וטובות כמו שכתבתי יש להם בס מעולה והם הכי טובות בשוק היום בביטול רעשים-מניסיון (גם מול איירפודס פרו 2)
ליתר פרטים אתה יכול לבדוק פה באתר הרשמי שלהם. -
bose quietcomfort ultra
כתוב מפורש זה BOSE-בוש
הם אוזניות מאוד איכותיות וטובות כמו שכתבתי יש להם בס מעולה והם הכי טובות בשוק היום בביטול רעשים-מניסיון (גם מול איירפודס פרו 2)
ליתר פרטים אתה יכול לבדוק פה באתר הרשמי שלהם.@דובי-ג כתב בבקשת מידע | אוזניות בלוטוס הכי איכותיות -מקצועיות שיכולות לעבוד עם 5x5:
bose quietcomfort ultra
כתוב מפורש זה BOSE-בוש
ליתר פרטים אתה יכול לבדוק פה באתר הרשמי שלהם.תודה רבה אחי אמשיך עוד טיפה בבירורים (כי אני בכל מקרה קונה בעוד חודש בערך)
-
אפשר המלצה לאוזניות סוני איכותיות שכוללות את הכללים הנ"ל?
@2580 אני זוכר שאתה מבין טוב בתחום הסוני@עם-ישראל-חיי האוזניות אין איר האחרונות של סוני מהסדרה הכי טובה שלהם הם ה WF-1000XM5 שזה מה שיש לי אני חושב שהם די עונים לכללים הנ"ל (סקירה מקיפה שלי עליהם כאן) חוץ מהעובדה שלהשתמש באוזניות כאלו בפלאפון 5X5 זה פשוט "בל תשחית" כפי שכבר כתבתי למעלה... (אני לא מכיר את המכשיר הזה ספציפית אבל בבדיקה עם 4X4 וQ7 וכן הנוקיות למיניהם...)
כמו כן סוני השיקו ממש לאחרונה את האוזניות הקשת החדשות שלהם... שהם פותחות פער על כל מה שיש עד היום (גם במחיר...) אבל הם קשת...
בנוסף יש לסוני עוד כמה דגמים יותר פשוטים... כמו הלינק באדס פיט שאומרים שיש להם סאונד פצצה וסינון רעשים ממש טוב ועולות סביבות ה700 ש"ח (יש הטוענים שסוני תיקנה בהם כמה טעויות מהXM5 אוזניות הדגל)...
כמובן שיש עוד כגון ה WS-C710N שעולות סביבות ה450-500(אוף מה יש להם עם השמות האלו...) וכו'
-
עדיפות להצעות מנסיון
איטום רעשים מקצועי חובה.
בקיצור אוזניות כלילות המעלות המתאימות ל5x5@עם-ישראל-חיי כתב בבקשת מידע | אוזניות בלוטוס הכי איכותיות -מקצועיות שיכולות לעבוד עם 5x5:
עדיפות להצעות מנסיון
איטום רעשים מקצועי חובה.
בקיצור אוזניות כלילות המעלות המתאימות ל5x5למה לא אירפודס פרו 2?
האוזניות בלוטוס הכי טובות
חושב שעבד לי עם 4*4 -
עדיפות להצעות מנסיון
איטום רעשים מקצועי חובה.
בקיצור אוזניות כלילות המעלות המתאימות ל5x5למה לא אירפודס פרו 2?
חושב שעבד לי עם 4*4@hartkhartk כתב בבקשת מידע | אוזניות בלוטוס הכי איכותיות -מקצועיות שיכולות לעבוד עם 5x5:
אל תתחייב...