הצעת ייעול | שכל ציטוט יהיה בתור ספויילר אוטומטי
-
@שאול-208 צודק, אבל בהתחשב בכך ש
@י-פל כתב בהצעת ייעול | שיהיה אפשר לפתוח צ'אט ישר מהפוסט:שמואל לא יישם אפילו רעיון אחד לייעול, בשנתיים האחרונות.
אז זה בהחלט נחשב להישג...
ואגב מצאתי את זה https://mitmachim.top/post/926404
סתם להראות שהנושא כבר נידוש בפורום... -
@לאצי כתב בהצעת ייעול | שכל ציטוט יהיה בתור ספויילר אוטומטי:
אני חושב לעשות משהו באמצע. ציטוט רגיל עדיין יוצג כרגיל, אבל ציטוט שנוצר ע"י כפתור ציטוט בכלי ההודעה, שמצטט את כל ההודעה ולרוב אלו ציטוטים ארוכים יותר
אלו יהיו בסוג של ספוילר או משהו דומה.מה זה שונה ממה שאמרתי?
-
@שלמה-ברייר כתב בהצעת ייעול | שכל ציטוט יהיה בתור ספויילר אוטומטי:
מה זה שונה ממה שאמרתי?
ייתכן שאינך מודע לכך, אבל ניתן ליצור ציטוט גם על ידי הכחלה (סימון) של מספר מילים ולחיצה על כפתור 'ציטוט' שנוצר ע"י ההכחלה. זה ציטוט רגיל. ובנוסף ניתן גם לצטט את כל ההודעה ע"י הכפתור בכלי ההודעה.
אין לי מושג למה התכוונת כשאמרת:שכל ציטוט יהיה בתור ספויילר אוטומטי
אבל בכל אופן אני באתי לחלק בין שני הסוגים בכדי לצמצם את אי הנוחות שבדבר, ולמקסם את יעילות ההצעה.
-
@שלמה-ברייר כתב בהצעת ייעול | שכל ציטוט יהיה בתור ספויילר אוטומטי:
מה זה שונה ממה שאמרתי?
ייתכן שאינך מודע לכך, אבל ניתן ליצור ציטוט גם על ידי הכחלה (סימון) של מספר מילים ולחיצה על כפתור 'ציטוט' שנוצר ע"י ההכחלה. זה ציטוט רגיל. ובנוסף ניתן גם לצטט את כל ההודעה ע"י הכפתור בכלי ההודעה.
אין לי מושג למה התכוונת כשאמרת:שכל ציטוט יהיה בתור ספויילר אוטומטי
אבל בכל אופן אני באתי לחלק בין שני הסוגים בכדי לצמצם את אי הנוחות שבדבר, ומקסם את יעילות ההצעה.
האאאא אני היתכונתי לכפתור אבל אתה צודק זה הרבה יותר טוב אולי באמת ייסמו את זה?
-
ניתן ליצור ציטוט גם על ידי הכחלה (סימון) של מספר מילים ולחיצה על כפתור 'ציטוט' שנוצר ע"י ההכחלה. זה ציטוט רגיל. ובנוסף ניתן גם לצטט את כל ההודעה ע"י הכפתור בכלי ההודעה
ניתן גם לסמן כמה מילים ובלחיצה על כפתור הציטוט זה מצטט רק אותן
-
תכלס ניראה לכם שיעשו את זה?