דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
לוגו מותג
  1. דף הבית
  2. מחשבים וטכנולוגיה
  3. רשתות
  4. בקשת מידע | הורדת קובץ גדול מאד בחלוקה למספר פעמים

בקשת מידע | הורדת קובץ גדול מאד בחלוקה למספר פעמים

מתוזמן נעוץ נעול הועבר רשתות
8 פוסטים 3 כותבים 124 צפיות 3 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • א מנותק
    א מנותק
    אלדד הדני 0
    כתב נערך לאחרונה על ידי

אני צריך להוריד קובץ גדול מאד (35 ג'יגה בערך), ומכיון שהגישה שלי לאינטרנט היא רק בחדרי מחשבים, אינני יכול להוריד הכל בפעם אחת (זה לוקח הרבה מאד זמן ואין לי את כל הזמן בפעם אחת...)
    אני מחפש תוכנת הורדה שיכולה לחלק את הקובץ ולהוריד אותו בכמה פעמים - כל פעם חלק אחר, למשל בפעם הראשונה מהבייט הראשון עד ה10000, בפעם השניה מה10001 עד 20000 וכו', ואחר כך התוכנה מצרפת את כל הקבצים לקובץ אחד גדול כמו המקור.
    ניסיתי לחפש ולא מצאתי משהו.
    אשמח מאד אם מישהו יוכל לעזור לי.
    בתודה מראש

ע תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
    • א אלדד הדני 0

אני צריך להוריד קובץ גדול מאד (35 ג'יגה בערך), ומכיון שהגישה שלי לאינטרנט היא רק בחדרי מחשבים, אינני יכול להוריד הכל בפעם אחת (זה לוקח הרבה מאד זמן ואין לי את כל הזמן בפעם אחת...)
      אני מחפש תוכנת הורדה שיכולה לחלק את הקובץ ולהוריד אותו בכמה פעמים - כל פעם חלק אחר, למשל בפעם הראשונה מהבייט הראשון עד ה10000, בפעם השניה מה10001 עד 20000 וכו', ואחר כך התוכנה מצרפת את כל הקבצים לקובץ אחד גדול כמו המקור.
      ניסיתי לחפש ולא מצאתי משהו.
      אשמח מאד אם מישהו יוכל לעזור לי.
      בתודה מראש

ע מחובר
      ע מחובר
      ע"ה דכו"ע
      כתב נערך לאחרונה על ידי ע"ה דכו"ע

@אלדד-הדני-0 אתה יכול בIDM להגדיר שהמיקום של קבצים זמניים יהיה בכונן הנשלף שלך, ואז כנראה תוכל בפעם הבאה להמשיך את ההורדה (אם השרת שאתה צריך תומך בהמשך הורדה).
      לא ניסיתי את זה בפועל בשתי התקנות של IDM אם הוא מזהה אוטומטית את הקובץ מתוך הקבצים הזמניים, אבל אתה יכול לנסות.
      עריכה: אגב אולי יש כאן מישהו שמכיר חדר מחשבים מהיר בקרית ספר, כי בבני ברק למשל יש חדרי מחשבים שמורידים כ40 מ"ב לשניה מה שאומר משהו כמו רבע שעה או קצת יותר.

U תגובה 1 תגובה אחרונה
      0
      • ע ע"ה דכו"ע

@אלדד-הדני-0 אתה יכול בIDM להגדיר שהמיקום של קבצים זמניים יהיה בכונן הנשלף שלך, ואז כנראה תוכל בפעם הבאה להמשיך את ההורדה (אם השרת שאתה צריך תומך בהמשך הורדה).
        לא ניסיתי את זה בפועל בשתי התקנות של IDM אם הוא מזהה אוטומטית את הקובץ מתוך הקבצים הזמניים, אבל אתה יכול לנסות.
        עריכה: אגב אולי יש כאן מישהו שמכיר חדר מחשבים מהיר בקרית ספר, כי בבני ברק למשל יש חדרי מחשבים שמורידים כ40 מ"ב לשניה מה שאומר משהו כמו רבע שעה או קצת יותר.

U מחובר
        U מחובר
        userbot
        כתב נערך לאחרונה על ידי

@ע-ה-דכו-ע
        או ב FDM תוכנה חינמית וקלה להתקנה

תגובה 1 תגובה אחרונה
        0
        • א מנותק
          א מנותק
          אלדד הדני 0
          כתב נערך לאחרונה על ידי

@ע-amp-amp-amp-quot-ה-דכו-amp-amp-amp-quot-ע כתב בבקשת מידע | הורדת קובץ גדול מאד בחלוקה למספר פעמים:

האמת היא שחדר המחשבים שאני עובד בו הוא מהיר מאד (אינטרנט סיבים), אבל השרת שאני רוצה להוריד ממנו הוא איטי להחריד, לא יותר מ3 מ"ב לשניה...
          לתועלת הצגת הבעיה, הנה הקישור לקובץ שאני רוצה להוריד בחלקים: (תוכנת Visual Studio Offline Installer 2019):
          https://igetintopc.com/visual-studio-enterprise-2019-16-7-1-offline-installer-download/

כעת אני חושב, אולי יש מישהו שיוכל להוריד את זה ואחרי זה לפצל את זה בעזרת WINRAR לכמה כרכים ולהעלות את זה לפורום, סתם כך חשוב שיהיה כאן ויז'ואל סטודיו להורדה (זכור לי שפעם ראיתי כאן כזה דבר אבל בתקופה האחרונה ניסיתי לעשות חיפוש בפורום ולא הגעתי לשום מקום).

ולגבי מה ש @ע-amp-amp-amp-quot-ה-דכו-amp-amp-amp-quot-ע כתב בבקשת מידע | הורדת קובץ גדול מאד בחלוקה למספר פעמים:

לא חושב שבשתי התקנות נפרדות הוא יצליח לזהות את אותו קובץ, וגם אם כן מסתבר שהוא מתוכנת למחוק אותו ולעשות מחדש או לעשות שם קובץ אחר (לא ניסיתי כי לא היה לי זמן).
          תודה רבה.

ע תגובה 1 תגובה אחרונה
          0
          • א אלדד הדני 0

@ע-amp-amp-amp-quot-ה-דכו-amp-amp-amp-quot-ע כתב בבקשת מידע | הורדת קובץ גדול מאד בחלוקה למספר פעמים:

האמת היא שחדר המחשבים שאני עובד בו הוא מהיר מאד (אינטרנט סיבים), אבל השרת שאני רוצה להוריד ממנו הוא איטי להחריד, לא יותר מ3 מ"ב לשניה...
            לתועלת הצגת הבעיה, הנה הקישור לקובץ שאני רוצה להוריד בחלקים: (תוכנת Visual Studio Offline Installer 2019):
            https://igetintopc.com/visual-studio-enterprise-2019-16-7-1-offline-installer-download/

כעת אני חושב, אולי יש מישהו שיוכל להוריד את זה ואחרי זה לפצל את זה בעזרת WINRAR לכמה כרכים ולהעלות את זה לפורום, סתם כך חשוב שיהיה כאן ויז'ואל סטודיו להורדה (זכור לי שפעם ראיתי כאן כזה דבר אבל בתקופה האחרונה ניסיתי לעשות חיפוש בפורום ולא הגעתי לשום מקום).

ולגבי מה ש @ע-amp-amp-amp-quot-ה-דכו-amp-amp-amp-quot-ע כתב בבקשת מידע | הורדת קובץ גדול מאד בחלוקה למספר פעמים:

לא חושב שבשתי התקנות נפרדות הוא יצליח לזהות את אותו קובץ, וגם אם כן מסתבר שהוא מתוכנת למחוק אותו ולעשות מחדש או לעשות שם קובץ אחר (לא ניסיתי כי לא היה לי זמן).
            תודה רבה.

ע מחובר
            ע מחובר
            ע"ה דכו"ע
            כתב נערך לאחרונה על ידי

@אלדד-הדני-0 כתב בבקשת מידע | הורדת קובץ גדול מאד בחלוקה למספר פעמים:

תודה רבה.

בעיקרון אם מסירים את IDM יש אפשרות לבחור בהסרה שלא למחוק את הקבצי משתמש, ואז כשמתקינים שוב זה שומר את הרשימה, אבל יכול להיות שמחשב אחר זה אחרת.

תגובה 1 תגובה אחרונה
            1
            • א מנותק
              א מנותק
              אלדד הדני 0
              כתב נערך לאחרונה על ידי

בעיקרון אם מסירים את IDM יש אפשרות לבחור בהסרה שלא למחוק את הקבצי משתמש, ואז כשמתקינים שוב זה שומר את הרשימה, אבל יכול להיות שמחשב אחר זה אחרת.

בחדר מחשבים זה עובד עם תוכנה שמסירה לגמרי את כל קבצי המשתמש בכל פעם שהמשתמש יוצא, שכחתי את השם של התוכנה (מסתמא זה נמצא בפורום), ממילא זה לכאורה לא פתרון.

ע תגובה 1 תגובה אחרונה
              0
              • א אלדד הדני 0

בחדר מחשבים זה עובד עם תוכנה שמסירה לגמרי את כל קבצי המשתמש בכל פעם שהמשתמש יוצא, שכחתי את השם של התוכנה (מסתמא זה נמצא בפורום), ממילא זה לכאורה לא פתרון.

ע מחובר
                ע מחובר
                ע"ה דכו"ע
                כתב נערך לאחרונה על ידי

@אלדד-הדני-0 כתב בבקשת מידע | הורדת קובץ גדול מאד בחלוקה למספר פעמים:

אז זה כתבתי לך, שתגדיר בIDM כל פעם שהמיקום של קבצים זמניים יהיה באונקי שלך.
                זה סתם ככה יחסוך את הזמן להעביר מהדיסק קשיח לאונקי.

אגב המחשב שלך הוא חסום? או שרק אין לך רשת?

תגובה 1 תגובה אחרונה
                0
                • א מנותק
                  א מנותק
                  אלדד הדני 0
                  כתב נערך לאחרונה על ידי

אז זה כתבתי לך, שתגדיר בIDM כל פעם שהמיקום של קבצים זמניים יהיה באונקי שלך.

צודק, לא אחזתי...

אגב המחשב שלך הוא חסום? או שרק אין לך רשת?

חסום לגמרי, אאוטנט

תגובה 1 תגובה אחרונה
                  1

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון
                  0
                  • חוקי הפורום
                  • לא נפתר
                  • משתמשים