המלצה | גירסה כשרה לנגן M36 עם otg (כולל חסימת אפשרויות מפתחים ולוגו של q6)
-
@ezerphone כתב בהמלצה | גירסה כשרה לנגן M36 עם otg (כולל חסימת אפשרויות מפתחים ולוגו של q6):
@הרוששיבע בשביל לעדכן פשוט מורידים את הגירסא וצורבים
זה מוחק את כל מה שכבר מותקן לי?
-
@ezerphone כתב בהמלצה | גירסה כשרה לנגן M36 עם otg (כולל חסימת אפשרויות מפתחים ולוגו של q6):
@משה-ש. אם אתה צורב יוזר דאטה כן
יש אפשרות לצרוב בלי שימחק?
-
@משה-ש. אם אתה צורב יוזר דאטה כן
יש אפשרות לצרוב בלי שימחק?
-
-
מי שלא הבין שאלו אותי כבר כמה
בגירסה יש כמה מחיצות אם רוצים שהנגן לא יתאפס בצריבה של הגירסה מורידים את הוי בתוכנת צריבה מהמחיצת userdata@אלוף-תימן כתב בהמלצה | גירסה כשרה לנגן M36 עם otg (כולל חסימת אפשרויות מפתחים ולוגו של q6):
בגירסה יש כמה מחיצות אם רוצים שהנגן לא יתאפס בצריבה של הגירסה מורידים את הוי בתוכנת צריבה מהמחיצת userdataואני אעלה את התמונה ששלח לי @אלוף-תימן המלך, למי שצריך עוד קצת הסבר.
-
@אלוף-תימן כתב בהמלצה | גירסה כשרה לנגן M36 עם otg (כולל חסימת אפשרויות מפתחים ולוגו של q6):
בגירסה יש כמה מחיצות אם רוצים שהנגן לא יתאפס בצריבה של הגירסה מורידים את הוי בתוכנת צריבה מהמחיצת userdataואני אעלה את התמונה ששלח לי @אלוף-תימן המלך, למי שצריך עוד קצת הסבר.
@הרוששיבע כתב בהמלצה | גירסה כשרה לנגן M36 עם otg (כולל חסימת אפשרויות מפתחים ולוגו של q6):
ואני אעלה את התמונה ששלח לי @אלוף-תימן המלך, למי שצריך עוד קצת הסבר.
מי שצריך עוד קצת הסבר עדיף שלא יתעסק בזה בכלל...
-
המחיר של הנגן לא היה אף פעם חמישים פשוט המוכר טעה ובמקום 50 דולר זה נהיה שקל בדקתי את זה בזמנו כשהזמנתי 20 יחידות וזה היה בדיוק במקום הדולר בשקל
-
ומתי שזה עלה 15?