בקשת מידע | איתור האתר שלי בחיפוש גוגל
-
@חנוך-הכהן כתב בבקשת מידע | איתור האתר שלי בחיפוש גוגל:
@aiib לא צריך לעשות כלום, זה קורה לבד
- תוך כמה זמן? צריך הרבה חיפושים/כניסות לאתר בשביל זה?
- לא כתבתי בתיאור האתר יותר מדי פרטים, איך גוגל יידעו שמדובר בגמ"ח להשאלת כוסות קידוש (הכל דוגמא כמובן...)
-
@חנוך-הכהן כתב בבקשת מידע | איתור האתר שלי בחיפוש גוגל:
@ vzniעקרונית גוגל סורק את האינטרנט כל הזמן, ואם לא כתבת בתיאור שזה גמח לכוסות - גוגל גם לא ידע שזה גמח לכוסות
- עקרונית הכניסה היא רק עם חשבון גוגל, האם עדיין גוגל סורקת?
- איפה אני מוסיף את התיאור הזה?
-
@aiib
תבקש מאנשים אם זה אפשרי להיכנס דרך חיפוש גוגל.
יש קובץ לא זוכר כרגע את שמו שמכניסים באתר והוא בעצם מלמד את גוגל מה הוא אמור למצוא ולמה האתר מיועד...
בניה נכונה של האתר, תגיות, קטגוריות, כותרות, הסבר בכל עמוד החלפת תמונות בכיתוב, מקפיצים את האתר בשניות.
חשוב שתדע, אם האתר הוא נפוץ מאוד לדוגמא אתר לקידום אתרים בגוגל ישנם המוווון בוני ומקדמי אתרים שמקדמים את שלהם בצורה מקצועית כך שזה לא יקודם לעמודים הראשונים...
אבל אם האתר שלך הוא ייחודי ב 100% אם יכתבו את השם המדויק שלו הוא יעלה במקוםפ הראשון, אם יש אתרים דומים אפ' קצת, תצטרך לגבור עליהם בכניסות ובעבודה המקדמת הכללית.
בהצלחה. -
-
@חנוך-הכהן יש גם מחר
סתם,הכל טוב...
-
@מים-אחרונים sitemap
-
@מים-אחרונים יש rebotts, שמלמד איפה אין גישה למנועי החיפוש.
-
@LEVI-H
יש את googlebכאן יש כמה ספרות ואותיותa.html
שגוגל מבקשים להעלות לאתר
יש את robots.txt שמלמד את גוגל איפה נמצא מפת האתר (הגיוני גם שהוא אומר לגוגל מה לא לחפש)
מפת האתר כמובן: sitemap.xml
ובדף האינדקס אתה מפרט כותרות ותגיות אא"כ אתה בונה בוורדפרס שנראה לי שהם מכניסים לך את זה בממשק משתמש
תוכל בפרטי לקבל קישור או צילומי מסך. -
@aiib רק מוודא, רשמת אותו בGSC?
יצרת sitemap ועדכנת בGSC?
אם כבר עשית את זה , תוסיף קצת מטא דאטה בIndex.html (או העמוד הראשי שהקוד מתרנדר לתוכו) תיעזר בGPT.
בתור התחלה, תתחיל לחפש ולהיכנס לאתר שלך מחשבונות שונים, אל תשכח גם לרשום אותו בבינג(בכל זאת אולי סבתא שלך תרצה למצוא את האתר שלך
)
-
@חנוך-הכהן בינג - ישן - סבתא.