שאלה | תוכנה ליצירת סקריפטים בקליק בAI -רעיונות לשיפור
-
@לאצי אני יגיד את האמת - אני יוצר את התוכנה עם צ'אט גיפיטי והוא החליט להישתגע וכל פיצ'ר לוקח לפחות חצי שעה. לגבי התמונה - גם אם אני יוסיף תצטרך לשלם על הAPI של Gemini בשביל זה
אני מקווה שמחר בצהריים אם ישאר לי זמן אני יטפל בזה@iosi-poli GPT מזמן השתגע. לאחרונה לקח לו כמה ימים ליצור לי משהו פשוט. הוא כל הזמן דוחה אותך עוד ועוד ואומר ש-אוטוטו זה מוכן. הוא גם מדומיין לא קטן ביכולות שלו. אני מזמן עברתי ליצור עם AI STUDIO ומרוצה עד הגג. (עד כמה שניתן לצפות מAI...)
-
@iosi-poli GPT מזמן השתגע. לאחרונה לקח לו כמה ימים ליצור לי משהו פשוט. הוא כל הזמן דוחה אותך עוד ועוד ואומר ש-אוטוטו זה מוכן. הוא גם מדומיין לא קטן ביכולות שלו. אני מזמן עברתי ליצור עם AI STUDIO ומרוצה עד הגג. (עד כמה שניתן לצפות מAI...)
-
@iosi-poli GPT מזמן השתגע. לאחרונה לקח לו כמה ימים ליצור לי משהו פשוט. הוא כל הזמן דוחה אותך עוד ועוד ואומר ש-אוטוטו זה מוכן. הוא גם מדומיין לא קטן ביכולות שלו. אני מזמן עברתי ליצור עם AI STUDIO ומרוצה עד הגג. (עד כמה שניתן לצפות מAI...)
-
@לאצי וואלה הרבה יותר טוב מgpt תהנה
AI_Scripter1.1.exe
(לקח לי אשכרה 3 דקות להכין! + הוא הפך את הקוד לפי 10 יותר טוב)תודה רבה!
@iosi-poli תודה רבה! ההשקעה ניכרת...
למה זה?
-
@iosi-poli תודה רבה! ההשקעה ניכרת...
למה זה?
-
@לאצי סורי על השעה אבל תוודא שיש לך פייתון 3 על המחשב
אם יש לך תוודא שהוא בפאטצ' אם הוא בפאטצ'
אז פתח cmd וכתוב ```
pip install pyinstaller@iosi-poli אין לי פייתון. אבל למה מופיעה שגיאה כשאני לוחץ 'כן' להתקנה?
-
@iosi-poli אין לי פייתון. אבל למה מופיעה שגיאה כשאני לוחץ 'כן' להתקנה?
-
@לאצי חפש באינטרנט פייתון, תוריד, וכשאתה מתקין תוודא שאתה מסמן את האפשרות ADD TO peth או משהו כזה פשוט התיבת סימון הראשונה כשאתה לוחץ על קובץ ההתקנה
בלעדי פייתון - התוכנה לא תעבוד
(למרות שהיא כן אמורה לעבוד אבל לפי השגיאה היא צריכה פייתון)@iosi-poli כתב בשאלה | תוכנה ליצירת סקריפטים בקליק בAI -רעיונות לשיפור:
את זה הבנתי. אבל את שגיאת ההתקנה לא הבנתי. זה אמור לקרות או שהתוכנה באמת מסוגלת להתקין לבד את פייתון? אם לא אז אולי שכפתור ה'כן' בהודעה לעיל יהיה קישור לדף הורדת פייתון.
-
@iosi-poli כתב בשאלה | תוכנה ליצירת סקריפטים בקליק בAI -רעיונות לשיפור:
את זה הבנתי. אבל את שגיאת ההתקנה לא הבנתי. זה אמור לקרות או שהתוכנה באמת מסוגלת להתקין לבד את פייתון? אם לא אז אולי שכפתור ה'כן' בהודעה לעיל יהיה קישור לדף הורדת פייתון.