בירור | לתרגם אפליקציה דרך המחשב
-
@החפץ-בעילום-שם-0 לא הבנתי , איזה סוג של שגיאות יש לך, שגיאות בתרגום? שגיאות בקובץ? אתה נכשל בשלב הdecompile? תפרט.
-
@mps עכשיו אני אוחז שיש לי בעיה אחרת בתוכנה הזאת.
חשבתי שזה קשור לתרגום, אבל אם אני לוקח אפליקציה ומפרק ומייד (ללא שום פעולה) מחזיר. זה לא נותן ויש שגיאה.לדוג' לקחתי את האפליקציה Vocal Remover ופירקתי והחזרתי ויש שגיאה
לחצתי על Decompile ואח"כ compile וזהו...
אתה יודע מה הבעיה? -
@החפץ-בעילום-שם-0 זה אפליקציה שאני ערכתי, ועשיתי את זה עם התוכנה הזו.
ההבדל היחיד , שיכול להיות שזה הבעיה, זה שאני השתמשתי בקבצי framework מהנגן שלי, אני מעלה אותם ותתקין אותם, אולי זה יעזור לך (תיכנס לתיקייה framwork [יש לך קיצור לתיקייה בתוכנה למעלה], תמחוק את הקובץ שיש שם ותעביר במקום את אלו)framework.zip -
@החפץ-בעילום-שם-0 ניסית הכל מהתחלה (גם decompile) עם הקבצים האלו?
אם ניסית וכלום לא עובד אז תייצא קובץ לוג (מקש ימני בחלון למטה איפה שיש את השגיאות ) ותעלה לפה, אני ינסה לראות מה הבעיה ספציפית. -
@mps אם הבנתי נכון זה הקובץ
APK-Toolkit-Log_20250422_01.38.42.txt -
@החפץ-בעילום-שם-0 לפי הלוג, הבעיה לכאורה בנתיב שבו התיקייה של התוכנה נמצאת (כנראה כי זה בעברית), או שהשם משתמש שלך בעברית או שהתיקייה שזה נמצא בעברית. בקיצור, תעביר את התיקייה של התוכנה , וגם את האפליקציה שאתה עורך עצמה, לנתיב שיש בו רק אנגלית (ליתר ביטחון תעביר אותה ישר לכונן C) ותתחיל מהתחלה
(אם אתה עורך אפליקציה שיש בשם שלה עצמה עברית ליתר ביטחון תמחק גם את זה) -
@mps ומה עכשיו?
APK-Toolkit-Log_20250422_02.50.59.txt -
@החפץ-בעילום-שם-0 א. בvocal remover יש שגיאה של חוסר מקום בדיסק.
ב. לגבי הקובץ AAAA הוא הציג אמנם אזהרה, אבל לא נכשל, לכאורה, תבדוק בתיקיית compiled זה אמור להיות שם.