בקשת מידע | המלצה על פלאפון
-
@massias כתב בבקשת מידע | המלצה על פלאפון:
והוא נתקע לי הרבה פעמים
במה הוא נתקע?
@massias כתב בבקשת מידע | המלצה על פלאפון:
ויש לי המלצות מהרבה אנשים על QLYX 5X5
תזכיר לי, כמה זמן הוא בשוק?
-
נראה לי שמצאתי!!!!
אני מחפש כבר הרבה זמן את הנושא הכי מדובר בפורום, הנושא שנלעס כ"כ הרבה עד שהוא כבר מאוס, הנושא שכל חודש בערך עולה שוב ע"י משתמש כזה או אחר עם כותרת כזו או אחרת ובמילים טיפה שונות.
היום אני חושב שהגעתי למסקנה, השאלה "אחת ולתמיד, מה הפלאפון\נגן הכייייי טוב" - היא השאלה\הנושא הכי נדוש בפורום!
כל פעם שאני רואה שהנושא הזה עולה אני מגחך לעצמי...
באמת? אחרי כ"כ הרבה מלל שנאמר ורוק שנשפח ואצבעות שבלו מרוב הקלדה, אתה זה שתביא את הגאולה? אתה זה שתצליח לאגד את כל אלפי הדעות הסותרות של כולנו - חברי הפורום - ותביא למסקנה אחת וחד-משמעית?ובכלל, מי אמר שישנה מסקנה אחת ברורה ואמיתית על איזה מכשיר הכי טוב?
זו שאלה כ"כ כוללנית כ"כ לא ספציפית וכל כך לא מועילה, ככה שאני חושב שהגיע הזמן שמישהו ישים לזה סוף... באמת...חשוב!!! אני מאוד מקווה שהייתי ברור בעניין הזה שאני לא דיברתי על המשתמש האחרון שהעלה את זה, לא כתבתי את הפוסט הזה בכוונה על מישהו מסויים חלילה!!! אני רק רוצה להעיר את תשומת לבכם לתופעה ולדאוג (כולי תקווה) שהיא תפסק.
יום טוב.
המשך שימוש מועיל... -
@פסנתר-שקוף אני לא יודע אם שמת לב אבבל מישהו כתב לפניך משהו דומה ועניתי לו.
אף אחד לא היה אמנם עם כל הפלאפונים, אבל יש פה כמה שתיקון פלאפונים זה הפרנסה שלהם, והם יודעים מה התקלות שיש בכל פלאפון.
[ובהזדמנות זו אבקש שלא לכתוב כאן מה הפאלפון שאתה אוהב, אלא רק על סמך ידיעה מוכחת מה פאלפון יותר טוב].
-
@פסנתר-שקוף למה?
-
@שלוימי-ג כתב בבקשת מידע | המלצה על פלאפון:
@massias כשר, בלא כשר הכול עם שמע ומיקרופון טובים
הכללה באופן כללי היא לא נכונה(חוץ מהכללה הזו) -יש הרבה לא כשרים עם מיקרופון ושמע זבל סיני
@שלוימי-ג זה לא צחוק,כעת יש הרבה שמחליפים\רוצים להחליף כי אוטוטו הטלפון יהפוך ללא רלוונטי
רוצה לומר שהציבור מדבר ממצוקה ואפילו אם לא ימצא פתרון זה בבחינת "אדברה וירווח לי"...
או אולי סופסוף יקום מישהו בוועד הרבנים ויעשה מעשה(אבל זה יותר חלום באספמיא לפי מה שטענו פה יודעי דבר)
-
@שלוימי-ג כתב בבקשת מידע | המלצה על פלאפון:
@jack לי הפלאפון מצוין חוץ מהשמע והמקרופון
וועדת הרבנים לא יאשרו אנדרואיד אחרי מה שקרה עם השיאומי אבל זה סטיה מהנושא@שלוימי-ג הלו אתה שומע מה שאתה מדבר(או מקליד)?
חוץ משמע הטלפון הכשר שנועד רק לשמע-מצוין?!
כלומר בתור משקולת נייר או אולי שעון מעורר הוא טלפון מצויין?