שיתוף | תזכורת ספירת העומר טלפונית
-
@צדיק-תמים כתב בשיתוף | תזכורת ספירת העומר טלפונית:
תגובה: שיתוף | חדש - קו תזכורות לזמני היום לפי ערים
נוספה תזכורת ספירת העומר, כל ערב ב9. שלוחה 5 בתפריט הראשי (079-5686-170)
אפשר יותר מאוחר, נניח ב 11?
-
@יוסי-הגאון ייתכן. נראה לפי הביקוש
-
אם כבר, אשמח לאפשרות לבחירת שעה לתזכורת
(אם כי ברור שזו עבודה רבה יותר...) -
@מיגו-להוציא תסביר למה נצרך בחירת שעה מדויקת
-
@צדיק-תמים כי אם ב9 למשל אני עוד לא מתפלל ערבית, לא יהיה רלוונטי להזכיר לי כבר אז לספור...
אבל כמו שאמרו
@מיגו-להוציא כתב בשיתוף | תזכורת ספירת העומר טלפונית:
(אם כי ברור שזו עבודה רבה יותר...)
-
@מיגו-להוציא תסביר למה נצרך בחירת שעה מדויקת
לא דווקא מדוייקת,
כמו שאמרו
אני למשל מתפלל (לפחות בביה"ז, וגם לאחמ"כ) בשעה שאינה קבועה,
כך שעד חצות אין עניין להזכיר, ולרוב זה גם לא יהיה אפקטיבי.אם אוכל לבחור לקבל באחד, או 12:30 זה יהיה מוצלח יותר.
-
@אריאלל מעבר לעניין של העבודה, אני נגד ממשקי משתמש עמוסים, וזה כולל גם ממשק קולי (טלפוני)
אם אפשר לחלק את הצרכים לכמה אפשרויות בודדות שיענו על הצורך של כמעט כל האנשים זה עדיף מאשר לעשות תפריט עמוס שיסרבל להמונים בשביל שקומץ אנשים יהיה מרוצהאז 9 בערך זה שעה טובה בשביל מי שרוצה תזכורת בתחילת הערב (נשים בעיקר), מעבר לזה אני אעשה עוד פעם או פעמיים יותר מאוחר, נניח ב11 ובחצות, השאלה מתי, אשמח למשוב על זה
-
@אריאלל מעבר לעניין של העבודה, אני נגד ממשקי משתמש עמוסים, וזה כולל גם ממשק קולי (טלפוני)
אם אפשר לחלק את הצרכים לכמה אפשרויות בודדות שיענו על הצורך של כמעט כל האנשים זה עדיף מאשר לעשות תפריט עמוס שיסרבל להמונים בשביל שקומץ אנשים יהיה מרוצהאז 9 בערך זה שעה טובה בשביל מי שרוצה תזכורת בתחילת הערב (נשים בעיקר), מעבר לזה אני אעשה עוד פעם או פעמיים יותר מאוחר, נניח ב11 ובחצות, השאלה מתי, אשמח למשוב על זה
אני חושב שזה כן מאוד נצרך (בשבילי לפחות) שיוכלו לבחור שעה,
כי בא נגיד אני מתפלל כל יום במניין של 12:30 אז אני רוצה שיהיה לי תזכורת קבועה בשעה 12:45 ואז כל פעם כשאני יוצא ממעריב אני יזכר בספירה.
אבל גם אם לא, אז אולי כדאי שיהיה אפשרות לפחות בכל שעה עגולה, או אפילו חצאי שעות!
(ובהזדמנות זו אני חייב להגיד בשמי ובשם עוד המון משתמשים שאני מכיר, שהתזכורות שלך של הק''ש וכו' מציל המון אנשים מדי יום ביומו, אתה אפילו לא יודע על כמה זכויות מדובר!)
תודה רבה! -
@נחמייער כתב בשיתוף | תזכורת ספירת העומר טלפונית:
כי בא נגיד אני מתפלל כל יום במניין של 12:30 אז אני רוצה שיהיה לי תזכורת קבועה בשעה 12:45 ואז כל פעם כשאני יוצא ממעריב אני יזכר בספירה.
אם אתה מתפלל במניין קבוע כל יום למה צריך בכלל תזכורת?
-
אם אפשר לחלק את הצרכים לכמה אפשרויות בודדות שיענו על הצורך של כמעט כל האנשים זה עדיף מאשר לעשות תפריט עמוס שיסרבל להמונים בשביל שקומץ אנשים יהיה מרוצה
שאלה להבנה:
לעשות אפשרות לבחירת שעה (הוי אומר להקיש שעה ב-4 ספרות),
יסבך אנשים (-ברמת הממשק) יותר מאשר לבחור שעה מתוך 3/4 אופציות?אני לא מבין למה.