בלוטוס למחשב נייח
-
@116nxh9 אמר בבלוטוס למחשב נייח:
@ארי-וינר אני השתמשתי בכמה מהם והם עובדים אחלה אולי כי קניתי את הירים יותר באזור ה 15 שקל אני גם ממליץ ל @MB1111 לקנות מאיפה שפרסמתי ממקודם כי זה 5.0 אז עדיף להשקיע עוד כמה שקלים ולקבל גירסת בלוטוס' יותר טובה
מישהו טען פעם [בנגוע לגירסת הבלוטוס בנגן סמארט באס Q2 שבלוטוס 5.0 הוא לא יציב כ"כ אבל אין לי ידע עצמי בעניין אפשר לעשות חיפוש
עריכה: סמארט באס Q2 זה בלוטוס 4.0 בלוטוס יציב ומצויין כפי שכתב @ארי-וינר בהמשך ולא ע"ז דובר שם וכמושנ"ת למטה יותר -
@גאון אמר בבלוטוס למחשב נייח:
@ארי-וינר אני השתמשתי בכמה מהם והם עובדים אחלה אולי כי קניתי את הירים יותר באזור ה 15 שקל אני גם ממליץ ל @MB1111 לקנות מאיפה שפרסמתי ממקודם כי זה 5.0 אז עדיף להשקיע עוד כמה שקלים ולקבל גירסת בלוטוס' יותר טובה
מישהו טען פעם [בנגוע לגירסת הבלוטוס בנגן סמארט באס Q2 שבלוטוס 5.0 הוא לא יציב כ"כ אבל אין לי ידע עצמי בעניין אפשר לעשות חיפוש
לי יש Q2 ואין לי שום בעיה בבלוטוס זה מאוד טוב!
-
@ארי-וינר אמר בבלוטוס למחשב נייח:
לי יש Q2 ואין לי שום בעיה בבלוטוס זה מאוד טוב!
דיברו שם ע"ז שסאמויקס פירסמו שזה 5.0 וזה באמת 4.0 ואז מישהו טען ש4 יותר טוב מ5 כי הוא לא יציב כ"כ,
שוב הכל על אחריות הכותב שם אני לא מבין בזה בכלל
[ולפי"ז ודאי שלא אמרוה להיות לך שום בעיה בבלוטוס] -
@גאון מחיפוש קצר בגוגל https://www.amarinfotech.com/differences-comparisons-bluetooth-5-vs-4-2.html
וסתם לפרוטוקול שגם אני שמעתי את הבעיה בנגן ההוא אבל כנראה שזה רק בנגן ועוד הוכחה מוחצת כבר דנתי בנושא הזה בעבר עם @chv והוא אמר לי שזה יותר יציב ויותר מהיר ובקיצור יותר טוב וזה מספיק לי כי הוא תותח בחומרה -
@גאון מחיפוש קצר בגוגל https://www.amarinfotech.com/differences-comparisons-bluetooth-5-vs-4-2.html
וסתם לפרוטוקול שגם אני שמעתי את הבעיה בנגן ההוא אבל כנראה שזה רק בנגן ועוד הוכחה מוחצת כבר דנתי בנושא הזה בעבר עם @chv והוא אמר לי שזה יותר יציב ויותר מהיר ובקיצור יותר טוב וזה מספיק לי כי הוא תותח בחומרהא) אמרתי שבנגן הבה אין בעיה
ב) הוא אמר לך על בלוטוב 5.0- כי א"כ אני אדע להבא שהכל בסדר -
@יהודה-12 אמר בבלוטוס למחשב נייח:
שוב הכל על אחריות הכותב שם אני לא מבין בזה בכלל
אני חושב שגם הכותב שם לא מבין בזה
אולי...
-
-
@אלישי אמר בסמוויקס סמארט בס Q2:
אגב, זה בדיוק להיפך... שבבי 5.0 אינם יציבים כלל על מערכות כאלו, ועקב באגים חוזרים ונשנים וחוסר אמינות לשבבים הללו, החליפו בחזרה לשבבים היציבים של 4.0.. ודו"ק.
והנה ההוכחה הנוספת השבב עצמו הוא מעולה הבעיה זה במערכת ואני מאמין של מחשב פשוט יתמודד עם זה יפה מאוד