שיתוף | מחוות החלקה בm36
-
@ezerphone כתב בשיתוף | מחוות החלקה בm36:
@פראירי את זה אני יודע אבל אני לדוגמא לא ידעתי איך אפשר לעשות את זה בנגן הזה ספציפית
בכל המכשירים זה אותו הדבר
פשוט מחפשים 'מחוות' בהגדרות -
היום אני יסביר לכם איך מפעילים בלוטוס ואיך מחברים אוזניות.
אז תגללו את המסך מלמעלה למטה ואז הגיעו לסטטוס בר שם תחפשו את חלונית הבלוטוס. תלחצו עליה לחיצה ארוכה ואז יפתח לכם הגדרות תלחצו על חיפוש מכשירים... ותבחרו את המכשיר שלכם...זה בציניות!! ואני לא מצליח להבין מה אנשים חושבים לעצמם?? זה אופציה בהגדרות!! זה לא כמו בשיאומי שצריכים לעשות מדריך על זה... זה פשוט!! זה אותו דבר ממש כמו להפעיל בלוטוס!! חלאס עם מדריכים מחורטטים!! חלאס עם ניסיונות כושלים לקבלת לייקים!! אין לך מה למכור אל תכתוב!!! -
@למה-באתי כתב בשיתוף | מחוות החלקה בm36:
אז תגללו את המסך מלמעלה למטה ואז הגיעו לסטטוס בר שם תחפשו את חלונית הבלוטוס. תלחצו עליה לחיצה ארוכה ואז יפתח לכם הגדרות תלחצו על חיפוש מכשירים... ותבחרו את המכשיר שלכם...זה בציניות!! ואני לא מצליח להבין מה אנשים חושבים לעצמם?? זה אופציה בהגדרות!! זה לא כמו בשיאומי שצריכים לעשות מדריך על זה... זה פשוט!! זה אותו דבר ממש כמו להפעיל בלוטוס!! חלאס עם מדריכים מחורטטים!! חלאס עם ניסיונות כושלים לקבלת לייקים!! אין לך מה למכור אל תכתוב!!!יתכן שבא לומר שזה לא מסתדר עם החסימה של @אפרים-ד
אפי' שאני לא מבין למה לא מסתדר.. -
@פראירי כתב בשיתוף | מחוות החלקה בm36:
אז תגללו את המסך מלמעלה למטה ואז הגיעו לסטטוס בר שם תחפשו את חלונית הבלוטוס. תלחצו עליה לחיצה ארוכה ואז יפתח לכם הגדרות תלחצו על חיפוש מכשירים... ותבחרו את המכשיר שלכם...זה בציניות!! ואני לא מצליח להבין מה אנשים חושבים לעצמם?? זה אופציה בהגדרות!! זה לא כמו בשיאומי שצריכים לעשות מדריך על זה... זה פשוט!! זה אותו דבר ממש כמו להפעיל בלוטוס!! חלאס עם מדריכים מחורטטים!! חלאס עם ניסיונות כושלים לקבלת לייקים!! אין לך מה למכור אל תכתוב!!!יתכן שבא לומר שזה לא מסתדר עם החסימה של @אפרים-ד
אפי' שאני לא מבין למה לא מסתדר..כמו שאתה העלת את המדריך [הזה](https://mitmachim.top/topic/81042/מדריך-צריבת-גירסא-בsp-flash-tool והתכוונת לאלו שלא מבינים באנדרואיד כך גם הוא התכוון לאותם אלו שלא מבינים )אני מת על הדימויים. אתה גם מבין שיש הבדל בין צריבת גירסא שעשרות שמתחילים לא מוצאים ידם ורגלם מאשר אופציה בהגדרות!! וזה עוד בעברית..
-
אז תגללו את המסך מלמעלה למטה ואז הגיעו לסטטוס בר שם תחפשו את חלונית הבלוטוס. תלחצו עליה לחיצה ארוכה ואז יפתח לכם הגדרות תלחצו על חיפוש מכשירים... ותבחרו את המכשיר שלכם...||זה בציניות!! ואני לא מצליח להבין מה אנשים חושבים לעצמם?? זה אופציה בהגדרות!! זה לא כמו בשיאומי שצריכים לעשות מדריך על זה... זה פשוט!! זה אותו דבר ממש כמו להפעיל בלוטוס!! חלאס עם מדריכים מחורטטים!! חלאס עם ניסיונות כושלים לקבלת לייקים!! אין לך מה למכור אל תכתוב!!!
אף אחד לא ביקש ממך לקרוא או לתת לייק
רק דבר אחד אני אגיד שזה היה התגובה הכי מגעילה שקיבלתי פה בפורום -
@צוות-פיקוח
לעיונכם.. -
-
@ezerphone כתב בשיתוף | מחוות החלקה בm36:
@פראירי כתב בשיתוף | מחוות החלקה בm36:
@צוות-פיקוח
לעיונכם..למה עברתי על התקנון במשהו?
ספאם. הטעיית אנשים -