שיתוף | מחוות החלקה בm36
-
אני לא יודע אם ידעתם אבל אפשר לעשות את זה בהגדרות בקלות
מצורף סרטון
screen-20250312-033158.zip
אז איך מגדירים את זה?
נכנסים להגדרות, מערכת, תנועות לביצוע פעולות, ניווט במערכת, ושם בוחרים באפשרות ניווט באמצעות תנועות,וזהו.
בהצלחה, ואם אתם רוצים עוד שיתופים ברעיון תגידו
עריכה שימו לב שזה לא כל כך מסתדר עם האפליקציה של החסימה של@אפרים-ד -
@ezerphone כתב בשיתוף | מחוות החלקה בm36:
מצורף סרטון https://drive.google.com/file/d/1QibX3UlbS2oQndQlH-Nx-8d-Tsg-epob/view?usp=drivesdk
חסום בנטפרי
-
@מגנוס-קרלסן מה אני יכול לעשות
-
-
@מגנוס-קרלסן עדכנתי וזה לא של גוגל דרייב
-
-
@מגנוס-קרלסן לא שהסרטון הזה כל כך מעניין אבל סבבה עדכנתי
-
@מגנוס-קרלסן לא שהסרטון הזה כל כך מעניין אבל סבבה עדכנתי
תודה
-
פוסט זה נמחק!
-
-
@פראירי סתם מעניין אותי מי באמת ידע את זה כבר?
אני לדוגמה...
זה קיים בכל אנדרואיד גבוה.. -
@פראירי את זה אני יודע אבל אני לדוגמא לא ידעתי איך אפשר לעשות את זה בנגן הזה ספציפית
בכל המכשירים זה אותו הדבר
פשוט מחפשים 'מחוות' בהגדרות -
היום אני יסביר לכם איך מפעילים בלוטוס ואיך מחברים אוזניות.
אז תגללו את המסך מלמעלה למטה ואז הגיעו לסטטוס בר שם תחפשו את חלונית הבלוטוס. תלחצו עליה לחיצה ארוכה ואז יפתח לכם הגדרות תלחצו על חיפוש מכשירים... ותבחרו את המכשיר שלכם...זה בציניות!! ואני לא מצליח להבין מה אנשים חושבים לעצמם?? זה אופציה בהגדרות!! זה לא כמו בשיאומי שצריכים לעשות מדריך על זה... זה פשוט!! זה אותו דבר ממש כמו להפעיל בלוטוס!! חלאס עם מדריכים מחורטטים!! חלאס עם ניסיונות כושלים לקבלת לייקים!! אין לך מה למכור אל תכתוב!!! -
@למה-באתי כתב בשיתוף | מחוות החלקה בm36:
אז תגללו את המסך מלמעלה למטה ואז הגיעו לסטטוס בר שם תחפשו את חלונית הבלוטוס. תלחצו עליה לחיצה ארוכה ואז יפתח לכם הגדרות תלחצו על חיפוש מכשירים... ותבחרו את המכשיר שלכם...זה בציניות!! ואני לא מצליח להבין מה אנשים חושבים לעצמם?? זה אופציה בהגדרות!! זה לא כמו בשיאומי שצריכים לעשות מדריך על זה... זה פשוט!! זה אותו דבר ממש כמו להפעיל בלוטוס!! חלאס עם מדריכים מחורטטים!! חלאס עם ניסיונות כושלים לקבלת לייקים!! אין לך מה למכור אל תכתוב!!!יתכן שבא לומר שזה לא מסתדר עם החסימה של @אפרים-ד
אפי' שאני לא מבין למה לא מסתדר.. -
@פראירי כתב בשיתוף | מחוות החלקה בm36:
@למה-באתי כתב בשיתוף | מחוות החלקה בm36:
אז תגללו את המסך מלמעלה למטה ואז הגיעו לסטטוס בר שם תחפשו את חלונית הבלוטוס. תלחצו עליה לחיצה ארוכה ואז יפתח לכם הגדרות תלחצו על חיפוש מכשירים... ותבחרו את המכשיר שלכם...זה בציניות!! ואני לא מצליח להבין מה אנשים חושבים לעצמם?? זה אופציה בהגדרות!! זה לא כמו בשיאומי שצריכים לעשות מדריך על זה... זה פשוט!! זה אותו דבר ממש כמו להפעיל בלוטוס!! חלאס עם מדריכים מחורטטים!! חלאס עם ניסיונות כושלים לקבלת לייקים!! אין לך מה למכור אל תכתוב!!!יתכן שבא לומר שזה לא מסתדר עם החסימה של @אפרים-ד
אפי' שאני לא מבין למה לא מסתדר..כמו שאתה העלת את המדריך [הזה](https://mitmachim.top/topic/81042/מדריך-צריבת-גירסא-בsp-flash-tool והתכוונת לאלו שלא מבינים באנדרואיד כך גם הוא התכוון לאותם אלו שלא מבינים )אני מת על הדימויים. אתה גם מבין שיש הבדל בין צריבת גירסא שעשרות שמתחילים לא מוצאים ידם ורגלם מאשר אופציה בהגדרות!! וזה עוד בעברית..