שיתוף | קצת על mb smart
-
אם אתם מחפשים סינון טוב לאנדרואיד תעזבו את כל הזבל שמציעים הסינונים בישראל (גם מבחינת חסינות הפריצה וגם מבחינת שזה תוקע ומאט)
קחו mb smart - סינון מושלם שאפשר להתאים אישית ללא שום אפשרות פריצה- אפשר לבקש לפתוח מה שנצרך במייל (למעט דברים בעייתים כמובן) - ואתה לא כבול לוועדות וכו׳
- שירות לקוחות מעולה עונים באותו יום
- אתה לא כבול אליהם (שלא כמו עסקן והדרן)
- לא צריך להסתבך עם התקנה למי שלא מבין, קובעים פגישה ב-tag (שזה ארגון אמריקאי שעוזר לחסום ולסנן מכשירים) והם מתקינים לך
- גם ההסרה דרך tag כך שאי אפשר להסיר את הסינון לבד
- עם כל ההגנות האפשריות frp mdm (צריך למחוק את כל החשבונות במכשיר לפני ההתקנה)
- כמה חבר׳ה שאני מכיר ישבו על זה טוב ולא הצליחו לפרוץ, והם הצליחו הרבה סינונים כמו נטספרק וכשר פליי - גם אם מכבים את הנגישות היא חוזרת לפעול אחרי 2 שניות
- לא מאט את הגלישה בכלל (גם אם כן זה ממש לא מורגש-ולא כמו הסינונים הישראלים שאומרים שזה מהיר ותכלס׳ זה איטי)
- מחיר זול בטירוף - 46 $ (174 שח) דולר לשנה ללא דפדפן ועם דפדפן זה 70 $ (265 שח) שזה ממש זול
מה שכן השירות לקוחות באנגלית אז צריך לתרגם בגוגל טרנסלייט ולשלוח אבל זה לא באמת מפריע
תפסיקו ללכת כמו עיזים אחרי הפרסומות של החברות הישראליות הם בונים סינון זבל וכולם קונים אותם (אפילו שהם לא עמידים בפני פריצות מאיטים את הגלישה ואת המכשיר ותוקעים מלא אפליקציות) אם כולם ילכו לסינונים טובים הם יתעשתו וסוף סוף יתחילו לשפר את הסינונים שלהם אבל בינתיים שכולם קונים את זה למה שיעבדו?!
לפני שאתם קוצפים על הדברים החריפים תמצאו לי עובדות הפוכות אולי
אין לי שום דבר נגד אף אחד, פשוט זה מעצבן לראות את זה קורה
אגב, מי שמעוניין tag מציעים עוד סינונים כמו techlock ו-gentech שהם סינונים מעולים, תשאלו הם יעזרו לכם למצוא את הכי טוב בשבילכםאגב,
לדעתי חלק גדול מזה שהרבנים אוסרים מוגן זה בגלל המצב בסינונים הישראליים שהם רואים שכל הסינונים עובדים גרוע וניתן לפרוץ, ובגלל זה חייבים טלפון כשר, אם הסינונים הראשונים היו כמו -
אני באמת מחפש בדחיפות.
יש להם כשרות רבנית? -
ואיך עובד האינטרנט? על כל ספק? או שיש להם סימים (שלא יעבדו בישראל)
-
@מתושלח-הבבלי אכן אופציה ראויה, אבל אני מקווה שלא לזה התכוון מיישה כשכתב על סינון שבקרוב ירעיד את השוק..
-
@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | קצת על mb smart:
עם כל ההגנות האפשריות frp mdm (צריך למחוק את כל החשבונות במכשיר לפני ההתקנה)
כמה חבר׳ה שאני מכיר ישבו על זה טוב ולא הצליחו לפרוץ, והם הצליחו הרבה סינונים כמו נטספרק וכשר פליי - גם אם מכבים את הנגישות היא חוזרת לפעול אחרי 2 שניותאולי
אבל בדיוק השבוע הגיע אליי מישהו שהיה לו את הסינון שלהם וזה ירד תוך כדי התעסקות קצרה
אז אולי זה לא מלמד על הכלל אבל אני לא התרשמתי לטובה -
לא צריך להסתבך עם התקנה למי שלא מבין, קובעים פגישה ב-tag (שזה ארגון אמריקאי שעוזר לחסום ולסנן מכשירים) והם מתקינים לך
יש להם משרד בארץ?
-
@צדיק-0 כתב בשיתוף | קצת על mb smart:
עם כל ההגנות האפשריות frp mdm (צריך למחוק את כל החשבונות במכשיר לפני ההתקנה)
כמה חבר׳ה שאני מכיר ישבו על זה טוב ולא הצליחו לפרוץ, והם הצליחו הרבה סינונים כמו נטספרק וכשר פליי - גם אם מכבים את הנגישות היא חוזרת לפעול אחרי 2 שניותאולי
אבל בדיוק השבוע הגיע אליי מישהו שהיה לו את הסינון שלהם וזה ירד תוך כדי התעסקות קצרה
אז אולי זה לא מלמד על הכלל אבל אני לא התרשמתי לטובהאיזה מכשיר? סיני או סמסונג וכדו'?
-
לא צריך להסתבך עם התקנה למי שלא מבין, קובעים פגישה ב-tag (שזה ארגון אמריקאי שעוזר לחסום ולסנן מכשירים) והם מתקינים לך
יש להם משרד בארץ?
כן יש 3
-
@אלי-TZA סיני כמובן
אני מאמין שבסמסונג ההגנה הרבה יותר חזקהתודה באמת
-
@מים-אחרונים כתב בשיתוף | קצת על mb smart:
אני באמת מחפש בדחיפות.
יש להם כשרות רבנית?תשאל אותם אני לא יודע
(למרות שאני לענ"ד לא מבין את הצורך בכשרות רבנית לסינון, אם עובד עובד ואם לא לא) -
@מים-אחרונים כתב בשיתוף | קצת על mb smart:
ואיך עובד האינטרנט? על כל ספק? או שיש להם סימים (שלא יעבדו בישראל)
על כל ספק
-
@אלי-TZA כתב בשיתוף | קצת על mb smart:
@מתושלח-הבבלי אכן אופציה ראויה, אבל אני מקווה שלא לזה התכוון מיישה כשכתב על סינון שבקרוב ירעיד את השוק..
אין לי מושג מה מיישה התכוון ולמה אה חושב שזה קשור וזה גם לא חדש בכלל
-
@מתושלח-הבבלי אכן, רק ווידאתי..
-
-
תעזבו את כל הזבל שמציעים הסינונים בישראל (גם מבחינת חסינות הפריצה וגם מבחינת שזה תוקע ומאט)
לא יודע למה התכוונת ״הסינונים בישראל״ אבל שים לב שאחת השותפות ב tag היא נטספרק שחצי מהסינונים בישראל קשורים אליה איך שהוא...
ותכלס יש לי רימון על אנדרואיד, לא ניסיתי לפרוץ אבל לא ראיתי האטה מסויימת, אבל מי אני... -
@איש-אמת כתב בשיתוף | קצת על mb smart:
תעזבו את כל הזבל שמציעים הסינונים בישראל (גם מבחינת חסינות הפריצה וגם מבחינת שזה תוקע ומאט)
לא יודע למה התכוונת ״הסינונים בישראל״ אבל שים לב שאחת השותפות ב tag היא נטספרק שחצי מהסינונים בישראל קשורים אליה איך שהוא...
ותכלס יש לי רימון על אנדרואיד, לא ניסיתי לפרוץ אבל לא ראיתי האטה מסויימת, אבל מי אני...היא לא שותפה בטאג
טאג עוזרים להתקין אותה -