הסבר | קצת סדר בנושא של תוכנת הסינון שבבניה...
-
זה התחיל בכך שהעלתי שאלה שבכלל לא התכוונתי אפילו לפרסם מה אני עושה אלא זה יצא לי ככה בטעות על ידי ש @סוף-הרחוב שאל אותי "תתחיל עם תיאור מינימלי, מה התוכנה שלך עושה, שתוכנות אחרות לא?" ואז פה התחיל לי כל הבלאגן אני יסביר כמה דברים הפוסט שכתבתי לא יהיה במטרה לפרסם את התוכנה שאני עושה ולא נראה לי שזה נכון לפרסם עכשיו דבר שהוא עוד בפיתוח ולכן רבים בצדק טענו שאני איזה בלבלן שכל - שסתם יצא לבין הזמנים להטריל פה את הפורום אז התשובה היא... לא! זאת לא הייתה הכוונה שלי בכלל אני רק רציתי אחרי ששאלו אותי לתאר את מה אני מפתח וגם הסרטון שהעליתי ליוטיוב וגם בדרייב לא עזרו כל כך כי זה לא נראה מרשים וגם אולי איטי כל הסיפור ולכן אני פתחתי פה נושא חדש כדי לספר לאנשים מה המטרה שלי מה הכיוון והאם זה יצא כל עוד ונסביר...למי מיועד הסינון?
תשובה: הסינון מיועד לחרדים שמעוניינים בסינון למחשב כשר מהיר ונגיש אפילו גם למקומות עבודה ובמקומות שלא ניתן אינטרנט מקומי מסונן על ידי ספק ולכן במקרי הצורך יהיה ניתן בעתיד לשלוח בקשה להורדת התוכנה גם ללא ספק אינטרנט כשר שיש צורך אמיתי בכך, אולם המטרה של התוכנה להתחבר לספקים כשרים ולא לאפשר סתם ככה ללא סיבה אמיתית חיבור של התוכנה ללא ספק כשר כדי לא לתמוך באינטרנט ספקי שאינו מסונן.לאיזה ספקים זה יתחבר?
תשובה: אני לא יודע אני בכלל לא שם אני כרגע עסוק בפיתוח של התוכנה לגמור אותה בעזרת ה' בחודשים הקרובים ואז להתחיל לברר לגבי ספקי אינטרנט כשר לא בדקתי כרגע כלום אז אני לא יודע גם כלום בנושא הזה.איך עובדת התוכנה?
תשובה: התוכנה עובדת על ידי שרת פרוקסי לא VPN שמקבלת את כל תעבורות האינטרנט מהמחשב שלכם לשרת שהשרת מבצע סינון בפועל של התמונות / סרטונים על ידי מודל של בינה מלאכותית שהוא מבצע את הבדיקה עצמה ומחזיר אותם (השרת) לדפדפן נקייםהאם התוכנה מספיק טובה ואמינה שיודעת לסנן תמונות וסרטונים בצורה כשרה?
תשובה: כפי איך שבדקתי את הנושא המודל כן מצליח לזהות את התמונות הבעייתיות בכקרוב ל100% הוא מדוייק וכנגד זה גם יקר במקביל אני לא בה לתת גושפנקה על הכשרות של מה שאני עושה לכן בעתיד שיסתיים לגמרי הפיתוח של התוכנה אני יפנה אותה לבדיקה אצל רבנים שיבדקו את זההאם אני עובד עליכם שאני מפתח תוכנה?
תשובה אמיתית: לא.! כל אחד לחץ לשאול מה אני עושה ולכאורה הראתי סרטונים שלא נראים אמינות התשובה לכך זה לא מוצר מוגמר!!! לא סיימתי עדיין כלום אני קרוב לסיום בער"ה אבל גם הסרטונים ששלחתי לא היו מספיק טובים וחושבים שאני איזה שקרן ותאמינו לי יש לי דברים אחרים לעשות מאשר להציק לאנשים פה לכן אני מחליט יותר לא לדבר על מה שאני עושה רק אם זה דבר קריטי או עדכון או הוצאה של התוכנה כי אין לי כוח לשכנע ולהסביר לאנשים על מה שאני עושה כתבתי את הפוסט הזה שיסביר לכם שיהיה מוכן אני ישלח אתר שממנו תדעו הכל מי שלא רוצה להאמין למה שאני עושה בעייה שלו! לא אני לא בא לשכנע אף אחד מה אני עושה לכן מקווה שהועלתי בפוסט זה אחת ולתמיד להסביר לאנשים כאן מה הולך פה וגם עצם זה שאני מתכתב איתכם על זה מפריע לי בעבודה ויוצר כאב ראש ודאגות לעתיד לכן כתבתי את זה והסרתי עין עד לפעם הבא בעזרת ה' כל טוב! (ודרך אגב התמונה זה הלוגו של התוכנה) -
-
@yehokarpel ישר כוח על ההסבר.
א. כדאי לכתוב בכותרת על איזה נושא. (למעשה, לדעתי חובה על פי חוקי הפורום).
ב. יש נקודה שאני ורבים לא הצלחנו להבין כבר בשרשור הקודם.אם אתה מתכנן שהשימוש המרכזי יהיה רק דרך חיבור לספקים כשרים כבר,
מה הפאנצ' של התוכנה?
עוד סינון על גבי הסינון? למקרים הקטנים שיש פספוסים בסינונים השונים?אם כן, אז אם תפרסם את זה בחינם - יהיה לזה המון הורדות.
אם בתשלום, אנשים כבר יסמכו על הסינון שיש להם...
קח את זה בחשבון, כי זו נראה לי עבודה מסובכת מידי בשביל מוצר חינמי או כמעט ללא ביקוש. -
@בנימינה אז לא חובה בשביל זה ספק "כשר"... אלא רק הסכם מסויים בינו לבין הספק.
זה יכול להיות גם הוט, בזק, 019 וכדומה בחבילה רגילה לחלוטין, פשוט עם הוספה שמתבצעת בדיקה אם התוכנה מותקנת על המחשב.ואני גם בכלל לא בטוח שזו כוונתו,
בא נחכה לתשובה שלו. -
@מישהו12 זה בדיוק מה ששאלתי אותו בנושא הקודם וזה מה שהוא ענה לי
אני אחפש את זה עוד מעט.
עריכה: ובכן, אני לא מוצא את זה, בהרגשה זו יצאתי מהנושא הקודם אבל ייתכן בהחלט שהתבלבלתי.
נחכה למוצא פיו (אם כי בהחלט ייתכן שזה עדיין לא סגור).
@yehokarpel יישר כח. אל תרפה ידיך. -
@מישהו12 כתב בהסבר | קצת סדר בנושא של התוכנה...:
אם אתה מתכנן שהשימוש המרכזי יהיה רק דרך חיבור לספקים כשרים כבר,
כן
עוד סינון על גבי הסינון? למקרים הקטנים שיש פספוסים בסינונים השונים?
לא, זה סינון ללכשעצמו
-
@yehokarpel כתב בהסבר | קצת סדר בנושא של התוכנה...:
כן
לא, זה סינון ללכשעצמו
מי צריך סינון נוסף?
שאלו אותך עשרות פעמים ואתה לא עונה ברור
סינון נוסף על נטפרי?
מי צריך דבר כזה? -
כן
לא, זה סינון ללכשעצמו
ולמה שהסינון ישתף איתך פעולה?
כלומר, לצורך העניין, למה שרימון\נטפרי - שהם הספק, יתנו אינטרנט לא מסונן שרק התוכנה שלך תסנן?(הכותרת טובה יותר, אבל עדיין; תציין איזו תוכנה. הכותרת לא באמת עוזרת לדעת על מה אתה מדבר)
-
@מישהו12 זה לא סינון על סינון זה סינון לכשעצמו מה לא מובן פה
שאם זה סינון לכשעצמו אז זה לא קשור לספק אינטרנט כשר
אם יש לי אינטרנט פרוץ אני צריך אותך
אם יש לי כשר אני לא צריך אותך -
@ראובן-שבתי תעשה מה שאתה חושב זה לא המטרה אין כבר כוח לדבר על הנושא הזה אני כבר הסברתי את זה
-
אולם המטרה של התוכנה להתחבר לספקים כשרים
אין קשר בין המשפט הזה לבין מה שאתה כותב עכשיו
-
@ראובן-שבתי תעשה מה שאתה חושב
אף אחד לא נגדך...
מנסים להבין אותך.שואלים שאלה מתבקשת:
אם זה יעבוד רק על ספק כשר, מה הפאנצ'?
אם זה סינון על גבי הסינונים הקיימים - אף אחד לא יראה בזה צורך.אם אתה מתכנן סינון עצמאי,
א. למה שהספק ישתף איתך פעולה? יש לו את הסינון שלו.
ב. למה אתה חייב דווקא ספק כשר. -
@ראובן-שבתי תעשה מה שאתה חושב זה לא המטרה אין כבר כוח לדבר על הנושא הזה אני כבר הסברתי את זה
אני לא מחפש לעשות משהו
אני לא צריך שום סינון
רק אתה פתחת נושא חדש בשביל להיות ברור ואתה ממש לא ברור
למי התוכנה מיועדת?
לכל משתמשי נטפרי/אתרוג/רימון?
הם לא צריכים שום סינון על הסינון וחבל על העבודה
למשתמשי אינטרנט פרוץ?
אחלה אז תדגיש את זה! -
@מישהו12 לא יודע לגבי הספקים ו2 זה סינון עצמאי הוא לא בא לסנן את כבר מה שמסומן זה סינון לכשעצמו אני אמרתי את זה הרבה פעמים
אז תסביר את המפשט הבא
"אולם המטרה של התוכנה להתחבר לספקים כשרים" -
@ראובן-שבתי אני חשבתי שיש אפשרות כזאת לא יודע בפועל אם זה יהיה אפשרי אולי אני יצטרך לעשות ספק משל עצמי לא יודע תקח את זה כטעות במה שכתבתי
-
פוסט זה נמחק!
-
@yehokarpel ישר כוח על ההסבר.
א. כדאי לכתוב בכותרת על איזה נושא. (למעשה, לדעתי חובה על פי חוקי הפורום).
ב. יש נקודה שאני ורבים לא הצלחנו להבין כבר בשרשור הקודם.אם אתה מתכנן שהשימוש המרכזי יהיה רק דרך חיבור לספקים כשרים כבר,
מה הפאנצ' של התוכנה?
עוד סינון על גבי הסינון? למקרים הקטנים שיש פספוסים בסינונים השונים?אם כן, אז אם תפרסם את זה בחינם - יהיה לזה המון הורדות.
אם בתשלום, אנשים כבר יסמכו על הסינון שיש להם...
קח את זה בחשבון, כי זו נראה לי עבודה מסובכת מידי בשביל מוצר חינמי או כמעט ללא ביקוש.הוא מתכוןן לספק כשר של הסינון שלו
-
@מתושלח-הבבלי כתב בהסבר | קצת סדר בנושא של התוכנה...:
של הסינון שלו
איזה סינון? יש לו סינון כי אני לא ראיתי