בירור | איך בעולם החרדי מפרסמים משהוא
-
פוסט זה נמחק!
-
@yehokarpel כתב בבירור | איך בעולם החרדי מפרסמים משהוא:
רשמתי וגם קיבלתי המייל ושלחתי מייל וניסיתי להתקשר
-
- דבר ראשון הולך לרבנים שיביאו לך אישור על זה כמו אתרוג
- פונה למנהלי פורומים שונים כמו פרוג מקצב המוזיקאי וכו... שיפרסמו אותך [בתשלום כמובן]
- מחזיק עובדים שירות לקוחות ועוד זה לא כל אחד יכול צריך אתר רשמי ועוד..
חסר לך עוד משהו?
-
-
-
-
@yehokarpel אם באמת יש לך כזאת תוכנה!
זה נשמע כמו תוכנה שנטפרי ישמחו לקנות אולי פשוט תמכור אותה לנטפרי (במידה והם מעוניינים) ולא תצטרך כאב ראש להקים עסק. -
@yehokarpel כתב בבירור | איך בעולם החרדי מפרסמים משהוא:
כמו נטפרי בקיצור זה לא יתן לך לגלוש על ספק ביתי פרוץ כנל לתוכנה שלי
לא הבנתי
אם זה מחבר אותי לנט פרי למשל, אז איך בדיוק התוכנה שלך תאיץ את מהירות הגלישה? הרי השרת עצמו של נט פרי יותר איטי והוא לא ישחרר תמונות וכדומה על סמך התוכנה שלך -
בקיצור, משהו לא ברור כאן, אני הבנתי שזה שילוב בין הספקים לתוכנה, התוכנה מסננת והספקים לא מאפשרים רשת במחשבים שאין בהם את התוכנה, אבל אני לא בטוח שאני צודק.
@yehokarpel, מסקרנות ואולי גם תמצא פה נסיינים, איך זה בדיוק הולך לעבוד? -
נראה לי שכולנו מגששים באפילה.
עדיין לא ראינו פה בכל השרשור הארוך הזה שום תיאור בסיסי על הסינון.רק בליל לא ברור של מושגים ואפ' סינון
אולי @yehokarpel יועיל בטובו לכתוב הסבר בסיסי על התוכנה..
-
@ישראל-קונצברג כתב בבירור | איך בעולם החרדי מפרסמים משהוא:
נראה לי שכולנו מגששים באפילה.
עדיין לא ראינו פה בכל השרשור הארוך הזה שום תיאור בסיסי על הסינון.רק בליל לא ברור של מושגים ואפ' סינון
אולי @yehokarpel יועיל בטובו לכתוב הסבר בסיסי על התוכנה..
מה שאני הבנתי:
יש שני רכיבים
רכיב א' - הכרחת סינון - גם לי לא ברור מספיק -סוג של תואם לוויפרי 3 [VPN]
רכיב ב' - סינון, מבוסס AI של בדיקת תמונות - וזה מש"כ לעיל שאם יש לזה תוצאות טובות אולי @magicode ישמח לרכוש עבור נטפרי... -
@ישראל-קונצברג כתב בבירור | איך בעולם החרדי מפרסמים משהוא:
@yehokarpel נראה לי שכולנו מגששים באפילה.
עדיין לא ראינו פה בכל השרשור הארוך הזה שום תיאור בסיסי על הסינון.לפי מה שאני הבנתי הסינון הוא מבוסס AI ומסנן ברמת התוכנה.
זה יעבוד רק עם ספקי אינטרנט כשרים. (אולי זה אומר שיהיה גם סינון ברמת השרת, צ"ע.). למעט חריגים שיורשו להשתמש בתוכנה גם באינטרנט פרוץ. -
אחד החסרונות הגדולים בכל הסינונים חוץ מנטפרי שאין תכנה שמגבילה אותך להשתמש רק בסינון ולא בשום רשת אחרת, בנטפרי יש את וויפרי שזה גם קצת מעצבן כי אם אני רוצה לגלוש על אתרוג למשל אז אי אפשר.
אם התכנה הזאת בעצם תוכל לחסום כל חיבור לרשת חוץ מכל הסינונים (כוונתי לסינונים ברמה גבוהה, לא סינון שהלקוח יכול לפתוח כמעט הכל בטלפון אחד ואפי' להשהות את הסינון ) אז זה בשורה של ממש
-
@yehokarpel
אני גם התבלבלתי מכל מה שהלך פה
יש כמה אפשרויות לסינון- סינון ברמת תוכנה - תוכנה שמסננת את האינטרנט רק על גבי המחשב ללא קשר לרשת
- סינון ברמת הרשת - כמו אתרוג ונטפרי הרשת עצמה מסוננת ללא קשר למכשירים
- שילוב בין שניהם - תוכנה שבודקת האם אתה מחובר לרשת כשרה ואם כן זה מסנן ברמת התוכנה
לדעתי זו הדרך הטובה ביותר לסינון
זה מה שהתכוונת?