בקשת מידע | דרייב ספרים
-
אשמח לקבל קישור לדרייב עם ספרי קריאה, מתח וכו'
-
@רק-מתעניין יש לי של ממש קצת ספרי קומיקס יעזור?
אבל כרגע אין לי מושג מה הקישור אני יוכל להביא אותו מינימום ביום ראשון
-
פוסט זה נמחק!
-
@רציונל כתב בבקשת מידע | דרייב ספרים:
גישה מוגבלת
נפתח אוטומטי? או שצריך לחכות כמה חודשים טובים?
ואיזה סוג ספרים זה? -
@מייבין-במקצת גישה מוגבלת אומר שאני צריך לאשר לך לגשת וזה כדי שנטפרי לא יחסמו ולגבי איזה מכל הסוגים
-
-
@מייבין-במקצת אם אתה רוצה ה-ר-ב-ה ספרים יש לך את ספריית Z
-
@רציונל נראה לי ש @רק-מתעניין התכוון ל ספרי קריאה כמו שיש בספרייה
ולא ספרי מדע ואנציקלופדיות
אבל גם זה טובלפחות בשבילי -
@מייבין-במקצת ספריית Z מכילה ברובה ספרי קריאה
-
-
@מייבין-במקצת חפש ויקיפדיה ספרייתZ ןתיכנס לקישורים שם (כל הזמן זה נחסם והכתובת מתחלפת כי חוסמים להם את הדומיין)
-
ןתיכנס לקישורים שם
לא מצאתי קישורים לדרייב
ספריית Z מכילה ברובה ספרי קריאה
חרדיים?
-
@מייבין-במקצת זה לא דרייב זה אתר ויש שם גם ספרים חרדים(זה מאגר שמכיל מליוני ספרים
אם מישהוא רוצה מדריך אחיך מתעסקים באתר הזה שיאמר
-
זה לא דרייב זה אתר ויש שם גם ספרים חרדים(זה מאגר שמכיל מליוני ספרים
תכלס' אתה יודע מה הקישור לאתר? כי אני לא מצאתי
ואם זה אתר אז יש שם איך להוריד את הספרים?דרך אגב ראיתי שיש להם אפליקציה מישהו יודע אם יש אפשרות להוריד בנטפרי?@רציונל כתב בבקשת מידע | דרייב ספרים:
אם מישהוא רוצה מדריך אחיך מתעסקים באתר הזה שיאמר
רוצה מאוד
-
סליחה נפל לי האינטרנט והכל נמחק מתחיל לכתוב מחדש
אין לך את זה בטיוטות?
-
מהי ספריית Z?
ספריית Z הוא מאגר ענק של ספרים הרבה מהם עם זכויות יוצרים המכיל בתוכו כמה ספריות שנסגרו כבר
המאגר מאפשר להוריד ספרים בחינם
איך מגיעם לספריית Z?
א"א להגיע דרךחיפוש בגוגל מיכיוון שאו שתגיעו לאתר שנחסמם או שתגיעו לאתר איטי להחריד שמתווך בינך לZ לכ מחפשים בויקיפדיה ספריית Z ובקישורים חיצוניים יש קישור לספריה הקישורים שם מתעדכנים
או לחילופין להיכנס דרך דפדפן TOR קישור לגוגל פליי אבל הוא יותר איטי מיכוון שהוא פועל על VPN אחרי שתיכנסו תוכלו לקבל קישור אישי(או להוריד את האפליקציה שלהם ) וכך לא תחסמו
עד כמה ספרים אפשר להוריד ביום?
מי שלא מנוי יכול להוריד עד 10 ספרים ביום מכל חשבון מייל כך שתמיד תוכלו לפתוח מייל מייקרוסופט או זמני ולהוריד כחול הים
באיזה פורמטים הספרים?
בדרך כלל כל ספר קיים בכמה פורמטים וכבר בחיפוש תראו את זה אם לא תמצאו תלחצו על הספר בפורמט שמופיע ותלחצו על ה שלוש נקודות שמופיעות ליד ריבוע הטקסט שבו כתוב את הפורמט כמו"כ מי שלא מנוי יכול להמיר עד 10 מג"ב
איך מגיעים לספרים בעברית?
פשוט מחפשים בעברית שימו לב שהרבה פעמים הוא יכתוב לכם לא מצאתי ויתן לכם אפשרות לראות ספרים עם שם דומה כדאי לראות כי הרבה פעמים הוא מתרגם את שם הספר מאנגלית ואז זה לא מדויק
שימו לב גם שכשאתם לוחצים על ספר יש לכם אפשרות להקליק על שם המחבר/הוצאה ואז זה מציג לכם כל מה שהמחבר ההוא הוציאאם לא הסברתי משהו כדבעי פשוט תשאלו
יש גם את הארכיון של אנה שהוא מאגר הרבה יותר גדול אבל איטי להחריד ועליו אני יכתוב בפעם אחרת
המדריך ל zlib @MaaGar_BooKs (2).PDF