שיתוף | פרוייקט מיוחד! תמלול שיעורי קול הלשון
-
@יעקב-ישראל כתב בשיתוף | פרוייקט מיוחד! תמלול שיעורי קול הלשון:
אתה חשוף לתביעות
אלו? בגין מה?
@יעקב-ישראל כתב בשיתוף | פרוייקט מיוחד! תמלול שיעורי קול הלשון:
חוסר שיתוף פעולה מלא
בשביל מה צריך שיתוף פעולה?
למה נראה לך שהם ישתפו פעולה עם משהו?ביקשתי מהם בעבר לשים את אוצריא במאגר.
נתתי להם הוכחות שהכל כשר, שמות שמכירים אותי, מה שתרצה - ולבסוף הוחלט שלא.
בקיצור אתה בכל מקרה תקבל@יעקב-ישראל כתב בשיתוף | פרוייקט מיוחד! תמלול שיעורי קול הלשון:
חוסר שיתוף פעולה מלא
-
@יעקב-ישראל
לא זכור לי שיש איזשהיא הגבלה על תמלול קבצים מקול הלשון,
אדרבה, אם תמצא משהוא נא עדכן אותי,
אני גם לא מספיק מבין למה שזה יהיה אכפת למישהוא?
אל תשכח שמדובר במאגר חינמי! -
@אלף-שין גם אני חושב שזו בעיה רצינית של פגיעה בזכויות יוצרים.
-
כל הזכויות בתכנים הקיימים באתר קול הלשון שמורות ל-"קול הלשון" ול-"קול הלשון בע"מ", לפי כל דיני תורתנו הקד' וחוקי מדינת ישראל.
-
אין להפיץ, לשכפל, לשדר או לשחזר את התכנים האמורים לעיל בכל דרך או צורה שהיא ללא אישור מפורש ורשמי, הכולל חתימה בכתב, ממערכת קול הלשון בע"מ.
-
חל איסור מוחלט להפיץ או "להעלות" או לאחסן תכנים (הן ישירות או לאחר הורדה) מאתר קול הלשון, באתר אחר כלשהו, ובכל מערכת אחרת, או במערכת טלפונית אחרת, ובכל אמצעי שיתוף מדיה.
-
האתר הוקם ע"י קול הלשון בהשקעה רבה וכל מה שמופיע וקיים באתר ותכניו, סמלים, כל סימן מסחרי ושם מסחרי לרבות מוניטין וכל זכות דומה אחרת בין אם רשומים ובין אם לאו – הינם קניינו הרוחני של חברת קול הלשון. אין להעתיק ו/או לשכפל ו/או להפיץ ו/או לפרסם ו/או להשתמש בתכנים המוצגים באתר ו/או לעשות בהם כל פעולה, במישרין או בעקיפין, המהווה הפרה או פגיעה בקניין הרוחני של "קול הלשון". גולשי האתר אינם רשאים לעשות שימוש כלשהו בזכויות כאמור ללא הסכמת מראש ובכתב ע"י "קול הלשון"
לתשומת ליבך: "חינמי" אין משמעותו "חופשי".
-
-
@sivan22
מעולה, ייש"כ!אז אתחיל רק משיעורים של כמה רבנים שאני מכיר שלא הסכימו בשום שלב להקנות לקול הלשון שום זכות בהקלטות שלהם.
לאחר מכן נקווה שהם יתרשמו מהתוצאות ויסכימו.[למרות שלענ"ד גם את"ל שיש להם זכות באודיו, אינו בהכרח שיש להם זכויות בתמלול....]
-
@אלף-שין כתב בשיתוף | פרוייקט מיוחד! תמלול שיעורי קול הלשון:
@sivan22
מעולה, ייש"כ!אז אתחיל רק משיעורים של כמה רבנים שאני מכיר שלא הסכימו בשום שלב להקנות לקול הלשון שום זכות בהקלטות שלהם.
לאחר מכן נקווה שהם יתרשמו מהתוצאות ויסכימו.[למרות שלענ"ד גם את"ל שיש להם זכות באודיו, אינו בהכרח שיש להם זכויות בתמלול....]
חושב שכדאי שתעשה זאת אחרת - קישור לאודיו + קישור לתמלול, כך לא תחזיק במאגר שלהם, ובא לציון גואל!
-
מה אתה מתכוון קישור לתמלול,
תחזיק דרייב עם קבצי טקסט, וקובץ CSV עם קישור לקובץ בקול הלשון, וכנגדו קישור לקובץ התמלול.
האם מותר להחזיק בתמלול שלהם בלי רשות?
יש בעיה? למה לא?