שיתוף | פרוייקט מיוחד! תמלול שיעורי קול הלשון
-
שלום רב
לאחר דיונים רבים בפורום על הענין מכמה בחינות, [לדוגמה כאן וכאן].
הוחלט לפתוח לעת עתה את הפרוייקט האדיר והייחודי!
תמלול כל השיעורים הקיימים במאגר התורני הגדול ביותר 'קול הלשון'!!המטרה היא בסוף לאפשר עיון בשיעור בפורמט טקסט, [ואולי גם נוסיף סיכום של AI על כל שיעור]
וכן חיפוש מהיר מאד ומשוכלל מאד כמו באוצר החכמה [תוך פחות משניה, אגב התוכנה כבר מוכנה...]
כך נוכל לחפש כל נושא שהוא בתוך כ 4 מיליון שיעורים שנאמרו בעשרות השנים האחרונות!!
מכיון שלעת עתה יש הגבלות על מודל התמלול [שאגב הוא מדויק מאד!], אנו פותחים כרגע את הפרוייקט בתור פיילוט
שיעזור לנו מאד להמשך בעז"ה.כיצד זה יתבצע?
ידידינו היקר @שמואל-5 פתח דרייב ייעודי לשם הציבור היקר יעלה כמה שיותר שיעורים מקול הלשון,
לאחר מכן נשלח אותם לתמלול באמצעות סקריפט אוטומטי
ולאחר מכן נסדר את התמלול עם חיפוש מהיר, ונפרסמו בעז"ה להורדה!!כמה שיותר שיעורים שתעלו - כך הפיילוט יהיה מוצלח ותועלתי יותר,
לעת עתה נא להעלות רק שיעורים בעברית [ובפורמט MP3 בלבד]קישור לדרייב: https://drive.google.com/drive/folders/1w8XzlyJL_kqKE6XRhTYvyiOYJzpdi-Jt?usp=sharing
אשמח מי שיוכל לשלוח לבדיקה.
תודה רבה!זכות הרבים תלויה בכם!
כמו"כ כל מי שיכול לשלוח לי [אפשר באישי] מפתח API של ג'מיני תע"ב,
וכן מי שיש לו חשבון וורקספייס אשמח שייצור איתי קשר בהקדם! [זה הכי קריטי כאן]אני מודה ל @י.פל על כל ההדרכה והסיוע שלו.
-
@צבי-דורש-ציון
אדרבה, אם מישהוא מכיר כזה דרך -אשמח [בינתיים לא ענו לי על זה בשרשור שפתחתי בענין].
מחכה שישלחו לנטפרי. -
@אלף-שין שלחתי לנטפרי
-
@יום-חדש-מתחיל
תודה רבה נפתח!
כל @מי שיכול נא להעלות כמה שיותר שיעורים -
@לשכת-הרב כתב בשיתוף | פרוייקט מיוחד! תמלול שיעורי קול הלשון:
@אלף-שין אם הבנתי אותך נכון, אתה מתמלל בחינם את כל השיעורים בקול הלשון?
אפשר לשלוח לך לדוגמא קישור לכמה שיעורים שם שתתמלל אותם?בשביל זה יש לך את הסקריפט של @מתלמד-צעיר תוכל לעשות את זה שם לבד בצורה פשוטה.
-
@צבי-דורש-ציון כתב בשיתוף | פרוייקט מיוחד! תמלול שיעורי קול הלשון:
@לשכת-הרב כתב בשיתוף | פרוייקט מיוחד! תמלול שיעורי קול הלשון:
@אלף-שין אם הבנתי אותך נכון, אתה מתמלל בחינם את כל השיעורים בקול הלשון?
אפשר לשלוח לך לדוגמא קישור לכמה שיעורים שם שתתמלל אותם?בשביל זה יש לך את הסקריפט של @מתלמד-צעיר תוכל לעשות את זה שם לבד בצורה פשוטה.
יישר כח
-
@אליהו-א-ב
אני מחפש מי שיש לו כזה חשבון כי אצלו אפשר להריץ סקריפט ללא הגבלה של 6 דקות,
וכך אוכל לשלוח את הכל לתמלול אוטמטי מהדרייב דרך החשבון שלו [זה לא עולה לו כסף, כי אני מספק את הAPI] {בקיצור רק כפלטפורמה להפעלת סקריפט תמלול} -
@יעקב-ישראל כתב בשיתוף | פרוייקט מיוחד! תמלול שיעורי קול הלשון:
אתה חשוף לתביעות
אלו? בגין מה?
@יעקב-ישראל כתב בשיתוף | פרוייקט מיוחד! תמלול שיעורי קול הלשון:
חוסר שיתוף פעולה מלא
בשביל מה צריך שיתוף פעולה?
למה נראה לך שהם ישתפו פעולה עם משהו?ביקשתי מהם בעבר לשים את אוצריא במאגר.
נתתי להם הוכחות שהכל כשר, שמות שמכירים אותי, מה שתרצה - ולבסוף הוחלט שלא.
בקיצור אתה בכל מקרה תקבל@יעקב-ישראל כתב בשיתוף | פרוייקט מיוחד! תמלול שיעורי קול הלשון:
חוסר שיתוף פעולה מלא
-
@יעקב-ישראל
לא זכור לי שיש איזשהיא הגבלה על תמלול קבצים מקול הלשון,
אדרבה, אם תמצא משהוא נא עדכן אותי,
אני גם לא מספיק מבין למה שזה יהיה אכפת למישהוא?
אל תשכח שמדובר במאגר חינמי! -
@אלף-שין גם אני חושב שזו בעיה רצינית של פגיעה בזכויות יוצרים.
-
כל הזכויות בתכנים הקיימים באתר קול הלשון שמורות ל-"קול הלשון" ול-"קול הלשון בע"מ", לפי כל דיני תורתנו הקד' וחוקי מדינת ישראל.
-
אין להפיץ, לשכפל, לשדר או לשחזר את התכנים האמורים לעיל בכל דרך או צורה שהיא ללא אישור מפורש ורשמי, הכולל חתימה בכתב, ממערכת קול הלשון בע"מ.
-
חל איסור מוחלט להפיץ או "להעלות" או לאחסן תכנים (הן ישירות או לאחר הורדה) מאתר קול הלשון, באתר אחר כלשהו, ובכל מערכת אחרת, או במערכת טלפונית אחרת, ובכל אמצעי שיתוף מדיה.
-
האתר הוקם ע"י קול הלשון בהשקעה רבה וכל מה שמופיע וקיים באתר ותכניו, סמלים, כל סימן מסחרי ושם מסחרי לרבות מוניטין וכל זכות דומה אחרת בין אם רשומים ובין אם לאו – הינם קניינו הרוחני של חברת קול הלשון. אין להעתיק ו/או לשכפל ו/או להפיץ ו/או לפרסם ו/או להשתמש בתכנים המוצגים באתר ו/או לעשות בהם כל פעולה, במישרין או בעקיפין, המהווה הפרה או פגיעה בקניין הרוחני של "קול הלשון". גולשי האתר אינם רשאים לעשות שימוש כלשהו בזכויות כאמור ללא הסכמת מראש ובכתב ע"י "קול הלשון"
לתשומת ליבך: "חינמי" אין משמעותו "חופשי".
-
-
@sivan22
מעולה, ייש"כ!אז אתחיל רק משיעורים של כמה רבנים שאני מכיר שלא הסכימו בשום שלב להקנות לקול הלשון שום זכות בהקלטות שלהם.
לאחר מכן נקווה שהם יתרשמו מהתוצאות ויסכימו.[למרות שלענ"ד גם את"ל שיש להם זכות באודיו, אינו בהכרח שיש להם זכויות בתמלול....]
-
@אלף-שין כתב בשיתוף | פרוייקט מיוחד! תמלול שיעורי קול הלשון:
@sivan22
מעולה, ייש"כ!אז אתחיל רק משיעורים של כמה רבנים שאני מכיר שלא הסכימו בשום שלב להקנות לקול הלשון שום זכות בהקלטות שלהם.
לאחר מכן נקווה שהם יתרשמו מהתוצאות ויסכימו.[למרות שלענ"ד גם את"ל שיש להם זכות באודיו, אינו בהכרח שיש להם זכויות בתמלול....]
חושב שכדאי שתעשה זאת אחרת - קישור לאודיו + קישור לתמלול, כך לא תחזיק במאגר שלהם, ובא לציון גואל!
-
מה אתה מתכוון קישור לתמלול,
תחזיק דרייב עם קבצי טקסט, וקובץ CSV עם קישור לקובץ בקול הלשון, וכנגדו קישור לקובץ התמלול.
האם מותר להחזיק בתמלול שלהם בלי רשות?
יש בעיה? למה לא?