בקשה | עזרה בהעלאת אפליקציה חדשה לגוגל-פליי - ו/או לכל מי שיש לו מכשיר אנדרואיד גם בלי ידע!
-
@יוסף-אלחנן כתב בבקשה | עזרה בהעלאת אפליקציה חדשה לגוגל-פליי - ו/או לכל מי שיש לו מכשיר אנדרואיד גם בלי ידע!:
@פראירי הקישור תקין, אבל יכול להיות שזה בגלל שהוא לא עדכן אותך כחלק מהבודקים...
מסתבר שהוא עדכן שהרי הוא תייג אותי למעלה
-
@יוסף-אלחנן כתב בבקשה | עזרה בהעלאת אפליקציה חדשה לגוגל-פליי - ו/או לכל מי שיש לו מכשיר אנדרואיד גם בלי ידע!:
@פראירי אה, נכון..
מעניין...
מה כתוב לך?לא נמצא
-
@פראירי כתב בבקשה | עזרה בהעלאת אפליקציה חדשה לגוגל-פליי - ו/או לכל מי שיש לו מכשיר אנדרואיד גם בלי ידע!:
@פראירי אה, נכון..
מעניין...
מה כתוב לך?לא נמצא
הסיבה ש'לא נמצא' זה קורה למי לא רשום.
אם אתה רוצה לראות את זה, אתה צרךי לשלוח אליי את המייל של החשבון שלך בפליי.
אם שלחת קודם אולי לא ראיתי. -
@es0583292679 כתב בבקשה | עזרה בהעלאת אפליקציה חדשה לגוגל-פליי - ו/או לכל מי שיש לו מכשיר אנדרואיד גם בלי ידע!:
ב. מי שיכול לעשות חסד, ולהתקין את התוכנה משם, מי שיש לו ופתוח לו, ולדווח שזה בסדר וכו', מה שצריך - אני לא יודע, זו הפעם הראשונה שלי בתחום, תבוא עליו הברכה.
עדיין צריך?
-
-
יישר כח לכל מי שעזר!
ברוך ה' הגענו ל-8 מתוך 12.
צריך עוד 4!
מי שיכול בבקשה.
תודה רבה. -
@es0583292679 לא אכפת לי לנסות אבל אני בנטפרי אז אני לא יודע אם אני יכול
ARIEH3822@ -
אם אתה רוצה אני יכול לבדוק משתי חשבונות m43136429@gmail.com
ezerphone0@gmail.com -
-
לכל מי ששאל האם צריך להיות מחובר 14 יום ברציפות, התשובה ככל הנראה:
כן!
מקור: https://support.google.com/googleplay/android-developer/answer/14151465?hl=iw
אי לכך, יתכן שחלק מהציבור הסיר את האפליקציה, לכן אשמח אם יהיו עוד מצטרפים, כל מי שיכול שישלח מייל, ולאחר הרישום יתקין וישאיר את זה למשך 14 יום לפחות.
יישר כח!
-
@es0583292679 צריך להשאיר את ההתקנה של האפליקציה (מחובר לרשת) או להיכנס אליה כל יום?
-
-
@es0583292679 אני לא מצליח לעדכן הוא לא מוצא על פי הקישורים שהעלת תעלה לי קישור
-
@אריה-גול כתב בבקשה | עזרה בהעלאת אפליקציה חדשה לגוגל-פליי - ו/או לכל מי שיש לו מכשיר אנדרואיד גם בלי ידע!:
@es0583292679 אני לא מצליח לעדכן הוא לא מוצא על פי הקישורים שהעלת תעלה לי קישור
הקישור בסדר גמור:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ketertorah.supplier
אלא שצריך להירשם אצלי עם המייל של הפליי שלך, אחרת הוא לא נותן לך למצוא את זה, וזה בדיוק הבעיה שאנחנו מנסים למגר בעה"י. -
-
@אריה-גול כתב בבקשה | עזרה בהעלאת אפליקציה חדשה לגוגל-פליי - ו/או לכל מי שיש לו מכשיר אנדרואיד גם בלי ידע!:
@es0583292679
ARIEH3822@אם אתה רוצה אני יכול עוד חשבונות אם זה יעזור
ARIEHG2007@עדיף, הבעיה שאם זה באותו המכשיר זה סותר, כיון שלא ניתן להתקין פעמיים, אז ממה נפשך, זה מותקן או מוסר ומותקן?!...
-