שיתוף | מחירים זולים במיוחד לכרטיסי זיכרון בעלי אקספרס!!!
-
@פלמנמוני כתב בשיתוף | מחירים זולים במיוחד לכרטיסי זיכרון בעלי אקספרס!!!:
@DANIEL-4 אני מכיר את זה.
לכאו' שווה מאוד.
@ARISH תודה על המידע...עשית בדיקה מקיפה של נפח וכו'?
עריכה נ.ב. זה בהחלט זול באופן חריג, בארץ אני בד"כ קונה במחיר אחר מהמחיר לצרכן [ואכ"מ] וזה יוצא יותר יקר בכמה שקלים מהנז"ל [1/2 לקטנים בגדולים זה 10 ש"ח בערך - שזה מראה באמת על פער משמעותי למי שקונה רגיל בחנויות וכו'].
-
לא כדאי להזמין מאלי מנסיון כרטיס שהחזיק בערך שנה עם חומר חשוב פתאום מת...
-
@2580 כתב בשיתוף | מחירים זולים במיוחד לכרטיסי זיכרון בעלי אקספרס!!!:
לא צריך אותו אני גם יכול הבעיה שהוא טוען שהו בדק את גודל המחיצה של הכונן בצורה מעמיקה (יש דרכים לבדוק את זה....)הרבה יכולים אבל (לדעתי בכ"א) מי שעורר או לייתר דיוק ניער את כולם בנושא הזה זה דווקא הוא
-
@ARISH כתב בשיתוף | מחירים זולים במיוחד לכרטיסי זיכרון בעלי אקספרס!!!:
יש כעת מחירים זולים באופן חריג של אמצאי זיכרון של סנדיסק בעלי אקספרס בקישור הזה https://he.aliexpress.com/item/1005008146347524.html?spm=a2g0o.productlist.main.29.327033d9nXgU6V&algo_pvid=fe0eb1fb-c553-4409-893f-f31d356c15b5&algo_exp_id=fe0eb1fb-c553-4409-893f-f31d356c15b5-14&pdp_ext_f={"order"%3A"2812"%2C"eval"%3A"1"}&pdp_npi=4%40dis!ILS!15.79!3.77!!!4.15!0.99!%400b1bf20817435399065851337e7362!12000043985334342!sea!IL!0!ABX&curPageLogUid=tKSSv9I0lDcE&utparam-url=scene%3Asearch|query_from%3A
מה כ''כ זול? זה המחיר הקבוע, אני הרבה פעמים הזמנתי סנדיסק 64 GB ב16 ש''ח (מחיר קבוע לא מבצע)
-
@החפץ-בעילום-שם-0 כתב בשיתוף | מחירים זולים במיוחד לכרטיסי זיכרון בעלי אקספרס!!!:
לא כדאי להזמין מאלי מנסיון כרטיס שהחזיק בערך שנה עם חומר חשוב פתאום מת...
זה קורה גם עם כרטיסים שאתה קונה בארץ...
-
אני קניתי לא מזמן מעלי דיסק און קי 128 GB מצוין ב3 שח
{אם רוצים אני יעלה קישור יכול להיות שהמכיר עלה} -
@שלמה-ברייר בדקת אותו שזה לא מזוייף (עם תוכנה יעודית לזה)? אחרת עדיין לא אמרת כלום, וקנית יקר, כי יכלת לקנות של טרה,
-
@menajemmendel כתב בשיתוף | מחירים זולים במיוחד לכרטיסי זיכרון בעלי אקספרס!!!:
בדקת אותו שזה לא מזוייף
אין צורך לבדוק
אני - גם ללא בדיקה - אומרך שזה לא שווה לא את הכסף ולא זמן המתנה שיגיע וכו
אין ארוחות חינם
ולא סיני אדיב שהחליט לחלק תרומות
יש כן
מיליונים שמטומטמים מספיק לקנות את זה
העובדה שהעוקץ הזה עדיין קיים -
@משחזר-מידע כתב בשיתוף | מחירים זולים במיוחד לכרטיסי זיכרון בעלי אקספרס!!!:
אין ארוחות חינם
ולא סיני אדיב שהחליט לחלק תרומות>זה לא לגמרי מדוייק, באליאקספרס כן קורא לפעמים שיש ''ארוחות חינם'' אני לא יודע מה הסיבה אבל אני בעצמי קניתי מוצרים בגרושים שעבדו מעולה.
לדגומא פעם קניתי את הדיבורית הזה ב67 אגורות (בזמן שכל המוכרים, מכרו את זה בסביבות 35 ש''ח, חשבתי שזו עקיצה או משהו כזה, אבל הזמנתי, קניתי אחד כזה [ובגלל שהייתי בטוח שזו עקיצה] הזמנתי עוד אחד לאשתי רגיל במחיר מלא.
שתיהם הגיעו עבדו מצווין (רק ששל 35 ש''ח הגיעה בלי קופסה, וה67 אגורות עם קופסה,). כמובן עד שהתאפסתי ואמרתי בא תזמין עוד כמה, המחיר כבר היה רגיל.
למי שלא מאמין, הנה תמונה.
פעם אחרת קניתי סט של מקלדת ועכבר אלחוטיים חברת RAPOO, שהמחיר שלהם אצל כל המוכרים אז היה באזור 85 ש''ח קניתי ב 24 ש''ח, אחרי כמה שעות עוד אחד ב27 ומאז נעלם המוצר. [זה הכי קרוב לזה]
הגיעו ועבדו מצויין עד היום עובדים (https://he.aliexpress.com/item/1005007690689345.html)
כל זה מלבד התקופה שהייתה קונה מוצר במבצע [אני מתכוון למבצע אמיתית, לא מה שכתובים 20 שקל במקום 120, אני מדבר על מבצעים של קנה 3 וכו' שאתה רואה בחוש שהוא יותר זול), ואם הייתה מחזיר את זה היו מחזירים לך את המחיר המלא לפני מבצע
, (אני לא אוהב לגנוב מהם, אבל זה לא הייתה כוונתי, אני פשוט הייתי מחזיר כי לא אהבתי את המוצר, ולא זו בלבד שלא הייתי צריך להחזיר, היו מחזירים לי יותר כסף ממה ששלמתי, לפעמים כמעט כפול).
-
@menajemmendel בכרטיסי זיכרון ודומיהם יש להם מוניטין רע מאד לגביהם