הצעת ייעול | להוסיף לחוקי הפורום, 'שחובה לעשות סימני פיסוק / סימני קריאה (!) / סימני שאלה (?)'
-
@עומר כתב בהצעת ייעול | להוסיף לחוקי הפורום, 'שחובה לעשות סימני פיסוק / סימני קריאה (!) / סימני שאלה (?)':
@ישצצרר כתב בהצעת ייעול | להוסיף לחוקי הפורום, 'שחובה לעשות סימני פיסוק / סימני קריאה (!) / סימני שאלה (?)':
וזה רק בגלל שלא שם, סימן שאלה או סימן קריאה
הפסיק פה וודאי מיותר
צודק, זה מיותר, עכשיו תיתפוס אותי על כל מילה?? אני מדבר על דברים שלא מבינים, אבל במקרה הזה, שבין אם היה פסיק ובין אם לא היה פסיק אז היית מבין אותי, אז זה לא כזה מנפק"מ
-
@ישצצרר אם כתוב בחוקים
- כחלק ממקצועיות הפורום, יש הקפדה יתירה על שגיאות כתיב או רווחים ואותיות מיותרות בין מילים, בדקו היטב כל פוסט קודם שליחתו אם אין שם קוים אדומים, וכן האם הוא מובן ומקצועי.
ואתה עדיין רואה אנשים שאתה לא מבין אותם, זה אותם אנשים שגם אם תחייב אותם במפורש להשתמש בסימני פיסוק לא יהיה אכפת להם.
-
@ישצצרר כתב בהצעת ייעול | להוסיף לחוקי הפורום, 'שחובה לעשות סימני פיסוק / סימני קריאה (!) / סימני שאלה (?)':
@עומר כתב בהצעת ייעול | להוסיף לחוקי הפורום, 'שחובה לעשות סימני פיסוק / סימני קריאה (!) / סימני שאלה (?)':
הפסיק פה וודאי מיותר
צודק, זה מיותר, עכשיו תיתפוס אותי על כל מילה?? אני מדבר על דברים שלא מבינים, אבל במקרה הזה, שבין אם היה פסיק ובין אם לא היה פסיק אז היית מבין אותי, אז זה לא כזה מנפק"מ
כן.
כי אתה לא יכול לכתוב פוסט חוצב להבות על הצורך בפסיקים, כשאתה לא מקפיד אפי' על איות נכון. (וזה עוד לפני הדיון על עצם הניסוח התחבירי של הפוסטים)
אחרי שנפתור את אלו, נוכל להתקדם לבעיה (שאכן מרגיזה לפעמים) של החוסר פיסוק.תיתפוס
מנפק"מ -
@צדיק-וטוב-לו-0 כתב בהצעת ייעול | להוסיף לחוקי הפורום, 'שחובה לעשות סימני פיסוק / סימני קריאה (!) / סימני שאלה (?)':
כן.
כי אתה לא יכול לכתוב וכו' עד סוף הדיבור.מציע אחינו היקר לשנות את הניסוח למשהו סלחני יותר
אנחנו כאן כדי לעזור אחד לשני -
@צדיק-וטוב-לו-0 כתב בהצעת ייעול | להוסיף לחוקי הפורום, 'שחובה לעשות סימני פיסוק / סימני קריאה (!) / סימני שאלה (?)':
הפסיק פה וודאי מיותר
כן.
כי אתה לא יכול לכתוב פוסט חוצב להבות על הצורך בפסיקים, כשאתה לא מקפיד אפי' על איות נכון. (וזה עוד לפני הדיון על עצם הניסוח התחבירי של הפוסטים)
אחרי שנפתור את אלו, נוכל להתקדם לבעיה (שאכן מרגיזה לפעמים) של החוסר פיסוק.תיתפוס
מנפק"מאחרי הכל אתה מבין מה אני כותב?!
ואני פתחתי את הנושא על דברים שלא מבינים, (עוד מילא לא היית מבין, אבל אתה מבין מה כתוב) -
@רפאל-vnkl כתב בהצעת ייעול | להוסיף לחוקי הפורום, 'שחובה לעשות סימני פיסוק / סימני קריאה (!) / סימני שאלה (?)':
@ישצצרר לדעתי לא
זה יהפוך את הפורום ליותר מידי מרובע
אף פעם לא נתקלתי בפוסט שלא הצלחתי להבין, יש לך כמה דוגמאות כאלה להביא לי?הפוסט הראשון בנושא הזה
-
@מתושלח-הבבלי כתב בהצעת ייעול | להוסיף לחוקי הפורום, 'שחובה לעשות סימני פיסוק / סימני קריאה (!) / סימני שאלה (?)':
הפוסט הראשון בנושא הזה
מה?
-
@מתושלח-הבבלי כתב בהצעת ייעול | להוסיף לחוקי הפורום, 'שחובה לעשות סימני פיסוק / סימני קריאה (!) / סימני שאלה (?)':
@רפאל-vnkl כתב בהצעת ייעול | להוסיף לחוקי הפורום, 'שחובה לעשות סימני פיסוק / סימני קריאה (!) / סימני שאלה (?)':
@ישצצרר לדעתי לא
זה יהפוך את הפורום ליותר מידי מרובע
אף פעם לא נתקלתי בפוסט שלא הצלחתי להבין, יש לך כמה דוגמאות כאלה להביא לי?הפוסט הראשון בנושא הזה
בדיוק
-
קראתי מלאא פעמיים פוסטים של משתמשים, והרבה מחלקם לא הצלחתי להבין, ויש שכן הצלחתי להבין אחרי שניסיתי בכל הכח להבין מה כתוב, וגם ראיתי הרבה פוסטים שכתבו לבעל הפוסט הקודם, "מה זה אמור להיות שאלה", (וזה רק בגלל שלא שם, סימן שאלה או סימן קריאה!!),
ואני יודע שדבר זה כבר נידון בפורום, רק מפני כבוד כולנו, מה אתם אומרים??? @צוות-פיקוחאני לא יודע מה איתך אני נכנס לפורום לא משקיע יותר מדי מחשבה במה שאני כותב או במה שאחרים כתבו
-
קראתי מלאא פעמיים פוסטים של משתמשים, והרבה מחלקם לא הצלחתי להבין, ויש שכן הצלחתי להבין אחרי שניסיתי בכל הכח להבין מה כתוב, וגם ראיתי הרבה פוסטים שכתבו לבעל הפוסט הקודם, "מה זה אמור להיות שאלה", (וזה רק בגלל שלא שם, סימן שאלה או סימן קריאה!!),
ואני יודע שדבר זה כבר נידון בפורום, רק מפני כבוד כולנו, מה אתם אומרים??? @צוות-פיקוחאז לא מבינים כמה פוסטים מתוך האלפי פוסטים שיש בפורום
לא קרה כלום אם זה ממש מפריע לך אתה יכול לשאול אותם למה התכוונו,
אבל זה לא אמור להפריע
למשל זה https://mitmachim.top/post/936713 -
-
@KINGYOS כתב בהצעת ייעול | להוסיף לחוקי הפורום, 'שחובה לעשות סימני פיסוק / סימני קריאה (!) / סימני שאלה (?)':
בגלל זה כתבתי,
ואני יודע שדבר זה כבר נידון בפורום,