בירור | גולן וסלקום
-
@שמחה-צבי כתב בבירור | גולן וסלקום:
האם למישהו יש מושג אם יש עדיפות לעשות סלקום ולא גולן או שזה ממש אותו הדבר?
בעיקרון העוילם אומר שזה אותו דבר, אבל אני יכול לספר לך על חבר שהיה לאבא שלו סלקום כי זה החברה היחידה שהיה לו קליטה במחסן שבו הוא עבד, וניידתי אותו לגולן בטענה שזה בדיוק אותו דבר, ולגולן לא הייתה לו קליטה או שזה היה ממש חלש, כבר לא זוכר.
המסקנא שלי היא שיתכן וסלקום לא נותנים את אותה עוצמת קליטה גם לגולן, אני לא יודע אם מבחינה טכנית זה אפשרי אבל המעשה לעיל מוכיח שיש הבדל
-
@YOLEVI ראיתי פעם טענה שאמנם גולן משתמשים באנטנות של סלקום (זה חברת בת שלה...) אבל לא כל האנטנות של סלקום מאפשרות למנויי גולן להתחבר, לא יודע אם נכון או לא, לדעתי במבחינת תקלות גולן עם הרבה פחות תקלות.
ועוד הבדל לסלקום יש תא קולי בחינם ולגולן לא. -
@שמחה-צבי
שניהם זבל,
יש באג מטריף כבר שנים בסלקום,שאם אתה במקום בלי קליטה ומישהו מנסה להשיג אותך,
הוא שומע 4 פעמים צליל חיוג לפני שהוא שומע לא זמין,
זה אומר, שהבן אדם בטוח שראית שהוא חיפש אותך והוא לא מבין למה לא חזרת אליו והוא מתחיל להיעלב...
ואז כשהוא אומר לך חיפשתי אותך ואתה אומר לו לא ראיתי הוא לא יודע מי מבין שניכם משקר או מדומיין...ולכן אני אף פעם לא מתקרב לא לסלקום ולא לגולן.
אין לי שמץ של מושג למה הם לא מתקנים את זה,
זה כבר שנים. -
@חיים-יענקל-0 אז תצביע ותשפיע כאן https://mitmachim.top/post/928233
-
@חיים-יענקל-0 אתה יודע אם יש קליטה בדר"כ זה פחות רלונטי.....
ולכן רציתי לדעת אם יש קליטה טובה בגולן -
@חיים-יענקל-0 העניין הזה תמיד היה בסלקום מאז ומעולם.
אני חושב שבדור 4 לא שומעים צליל חיוג אלא אם יש לך באמת קליטה וזה מצלצל. -
@חיים-יענקל-0 מה אני קשור, שאלתי את דעתם וזה מה שענו...
-
הבעיה של הצליל חיוג אכן קיימת כבר שנים, דור 4 ממזער את הבעיה בכך שבזמן שלפני שיש קליטה כבר יש צליל חיוג, והבשורה הגדולה שאם שניכם בסלקום אז לא יהיה צליל חיוג אם אין קליטה, אבל מחברות אחרות לסלקום-הבעיה עדיין קיימת כמו שהייתה שנים.
הם, בשירות הטכני, ואפילו הבכירים, עדיין לא שמעו על הבעיה הזו... ניסיתי לשגע אותם פעם על העניין, פשוט לא מכירים בבעיה...
וזה קיים גם בWE שיושבת על סלקום, מה שאומר שזה באמת משהו מאד מערכתי בתשתיות, ומאד מסובך כנראה לשנות/להנדס את זה מחדש -
אבל בדור 4 בסלקום יש בעיה שמי שמתקשר אליך מהוט מובייל דור 4 לא שומע צליל חיוג ומי שמתקשר מדור 3 ואתה על ממתינה הוא שומע צליל רגיל ולא ממתינה. (בגולן נראה לי אין את הבעיה, לא בטוח)