בירור | גולן וסלקום
-
@חיים-יענקל-0 מה אני קשור, שאלתי את דעתם וזה מה שענו...
-
הבעיה של הצליל חיוג אכן קיימת כבר שנים, דור 4 ממזער את הבעיה בכך שבזמן שלפני שיש קליטה כבר יש צליל חיוג, והבשורה הגדולה שאם שניכם בסלקום אז לא יהיה צליל חיוג אם אין קליטה, אבל מחברות אחרות לסלקום-הבעיה עדיין קיימת כמו שהייתה שנים.
הם, בשירות הטכני, ואפילו הבכירים, עדיין לא שמעו על הבעיה הזו... ניסיתי לשגע אותם פעם על העניין, פשוט לא מכירים בבעיה...
וזה קיים גם בWE שיושבת על סלקום, מה שאומר שזה באמת משהו מאד מערכתי בתשתיות, ומאד מסובך כנראה לשנות/להנדס את זה מחדש -
אבל בדור 4 בסלקום יש בעיה שמי שמתקשר אליך מהוט מובייל דור 4 לא שומע צליל חיוג ומי שמתקשר מדור 3 ואתה על ממתינה הוא שומע צליל רגיל ולא ממתינה. (בגולן נראה לי אין את הבעיה, לא בטוח)
-
@חיים-יענקל-0 כתב בבירור | גולן וסלקום:
@שלוםפ
אני לא מבין איך יש לסלקום 27% אנשים האלה לא סובלים מהבעייה הזאת?רוב האנשים לא שמים לב לזה...
אני רק בגלל זה עזבתי את סלקום
-
@חיים-יענקל-0 כתב בבירור | גולן וסלקום:
אני לא מבין איך יש לסלקום 27% אנשים האלה לא סובלים מהבעייה הזאת?
כנראה זה אינטרנט.
-
@YOLEVI כתב בבירור | גולן וסלקום:
לי אין דור 4 ולא היה לי את הבעיות האלה
בעיית הצליל חיוג כשאין קליטה בהכרח קיימת גם בדור 3, אבל בעיות השיחה הממתינה הן לא דווקא בסלקום, זה עניין של באגים בין הרשתות, בתוך דור 3 בכל החברות הכל בסדר, לא מזמן הבחנתי שבין דור 2 לדור 3 בחברות אחרות יש בעיות דומות כשאחד הצדדים בממתינה, ובין דור 4 לאחרים (ואולי גם בתוך דור 4 בין חברות כמו שנכתב) יש לא מעט באגים, כמו שהרחבתי בעניין הבאגים של VOLTE,
@YOLEVI כתב בבירור | גולן וסלקום:
אני רק בגלל זה עזבתי את סלקום
בהחלט מצדיק, עלול ליצור בעיות שלום בית...