מדריך | מדריך להוזלת מחירים באלי אקספרס
-
-
@cool זה מה שקורה לי:
הקלטת מסך 2025-08-19 130914.mp4@שמואל5 תנסה ללחוץ קודם אנטר.
-
@שמואל5 תנסה ללחוץ קודם אנטר.
@פבב-הראשון לא עושה כלום...
-
@פבב-הראשון לא עושה כלום...
@שמואל5 תנסה להקליד קודם ידנית, מקסימום יש עוד הרבה קופונים רגילים, וקאשבאק רגיל.
-
@שמואל5 תנסה להקליד קודם ידנית, מקסימום יש עוד הרבה קופונים רגילים, וקאשבאק רגיל.
@פבב-הראשון אבל הם לא עובדים למוצר הזה... ו@cool כתב שהקופון הזה עובד לכול הדברים...
-
@פבב-הראשון אבל הם לא עובדים למוצר הזה... ו@cool כתב שהקופון הזה עובד לכול הדברים...
@שמואל5 טוב צודק,
@שמואל5 כתב במדריך | מדריך להוזלת מחירים באלי אקספרס:
אבל הם לא עובדים למוצר הזה...
מעניין אם מדי פעם זה משתנה (לדוג' אחרי שנגמר המבצע), כמדומני שראיתי פעם דבר כזה שלא היה לו קאשבאק ואחרי תקופה נהיה.
-
מישהו מכיר כזו תופעה בעלי אקספרס?
הזמנתי אתמול כמה מוצרים, והיום כשנכנסתי להזמנות שלי, ראיתי שכתוב שההזמנה מחכה לתשלום - דבר שכבר נתקלתי בו, כנראה התהליך של עיבוד התשלום אורך זמן או משהו כזה:
הבעיה היא שכאני לוחץ על "תשלום עכשיו" נפתח לי החלון הבא, מה אני אמור לעשות?
-
מישהו מכיר כזו תופעה בעלי אקספרס?
הזמנתי אתמול כמה מוצרים, והיום כשנכנסתי להזמנות שלי, ראיתי שכתוב שההזמנה מחכה לתשלום - דבר שכבר נתקלתי בו, כנראה התהליך של עיבוד התשלום אורך זמן או משהו כזה:
הבעיה היא שכאני לוחץ על "תשלום עכשיו" נפתח לי החלון הבא, מה אני אמור לעשות?
@יאיר-דניאל זה אומר שהתשלום לא התקבל כנראה כי נגמר המלאי
-
@יאיר-דניאל זה אומר שהתשלום לא התקבל כנראה כי נגמר המלאי
@אמר-מר כתב במדריך | מדריך להוזלת מחירים באלי אקספרס:
זה אומר שהתשלום לא התקבל כנראה כי נגמר המלאי
הבעיה היא שהוא לא כותב לי איזה מוצרים להוריד - שהם אזלו מהמלאי, איך אני אמור לנחש מה לא במלאי? (זה 14 מוצרים...)
-
@אמר-מר כתב במדריך | מדריך להוזלת מחירים באלי אקספרס:
זה אומר שהתשלום לא התקבל כנראה כי נגמר המלאי
הבעיה היא שהוא לא כותב לי איזה מוצרים להוריד - שהם אזלו מהמלאי, איך אני אמור לנחש מה לא במלאי? (זה 14 מוצרים...)
@יאיר-דניאל כתב במדריך | מדריך להוזלת מחירים באלי אקספרס:
או שתשאל בשירות הלקוחות או שתבדוק מוצר מוצר מה א''א להזמין.
-
פרסומת שראיתי היום באתר דואר ישראל , לא לשכוח לחשבן מיסים ומכס !!! אפשר לחשבן כאן או כאן
לשים לב לכוכבית למטה
*בכפוף לתקנון פעילות עלי אקספרס בתוקף עד ה-30.9.25 או עד גמר מלאי הקופונים, המוקדם מביניהם. מימוש הטבה אחת לכרטיס.