מדריך | מדריך להוזלת מחירים באלי אקספרס
-
אלי אקספרס הוא אתר מאוד פופולרי וזול, אבל אפשר גם לקנות בו עוד יותר בזול!
כתבתי כאן מדריך עם עיקרי הדרכים להוזלת מוצרים, ולקנייה חכמה וזולה
-
ההוזלה המשמעותית ביותר היא לקנות בזמן מבצעים, בד''כ כתוב בדף המוצר מתי מתחיל המבצע וכמה זה יעלה אז, (יש מוצרים שזה משמעותי יותר ויש פחות, זהירות לא ליפול בפח במוצרים שעלו לכבוד ההוזלה... ,מי שלא יודע איך לבדוק שיתקין תוסף ייעודי למעקב אחרי המחירים), ויש גם בעמוד הראשי כל יום מוצרים במבצע לאותו היום בלבד.
-
קופונים או בזמן מבצעים ולהעתיק ידנית מאתרי קופונים כגון מהאתר הזה / ע''י תוספים למיניהם או לשמור בסל ולעקוב אחרי המוכר ולפעמים הוא שולח קופונים אישים לחנות שלו, וכמובן להתאים את הקנייה לקופון.
-
לקנות מספר מוצרים יחד או במבצעי מארזים או לשלם על כמה מוצרים ביחד כדי שלא לשלם על משלוח, לאחרונה בד''כ צריך להזמין מעל 38 שקל או במבצע מארזים כדי שיהיה משלוח חינם.
-
מוצר ראשון שמזמינים הוא הרבה יותר זול (אם כתוב עליו דיל ברוך בואך) ולא צריך בד''כ לשלם עליו דמי משלוח (@לעכשיו טוען שלא צריך להזמין את המוצר הראשון דווקא באותו יום שנרשמים) , (אפשר לפתוח עוד חשבון עם מייל שונה/ זמני- לשים לב שלא ימחק לפחות עד שתקבלו את מספר המדף מחברת השליחויות, או למחוק את החשבון ולפתוח מחדש -
אני חושב שזה עובד אך אני לא לוקח אחריות שזה עובד, עובד! ההרשמה מחדש אך לא נראה לי שאפשר להשתמש באותו חשבון פיפאל לשתי חשבונות שונים באליאקספרס, אך בכרטיס אשראי שלא נשמר בחשבון כנראה עובד, אך אני בפועל עוד לא הצלחתי להזמין, עוד לא הצלחתי לאתר את הבעיה). -
לאסוף מטבעות ע''י כניסה יומית ושאר הדברים שמופיעים שם (יש מוצרים שזה מקנה הרבה אחוזי הנחה, חוץ משלוש דברים אפשר לאסוף שם מטבעות בכל האפשרויות הנוספות שמופיעות שם) או באפליקציה של אלי אקספרס ולמי שיש רק מחשב (אם זה לא נותן לאסוף רגיל) אז ללחוץ בדפדפן (בכרום עובד, לא יודע אם בכל הדפדפנים) בדף כל שהוא על המקש f12 במקלדת ואז ללחוץ על הסמל של מחשב שצץ בחלון החדש
כמו בתמונה
ואז להחליף את כתובת למעלה בכתובת הדף של המטבעות (-קישור, המטרה היא להפוך את הדפדפן לדפדפן אנדרואיד, אם צריך אז לשחק עם זה ע''י עוד לחיצות f12 , ולעדכן את הדף בשעת הצורך), להעתיק את הלינק ולהדביק אותו למעלה
https://login.aliexpress.com/?return_url=https%3A%2F%2Fwww.aliexpress.com%2Fp%2Fcoin-pc-index%2Findex.html
וכן גם לקנות דרך הדף של המטבעות עצמו, וכדי שיהיה את המוצר המבוקש שם או לחפש אותו הרבה פעמים באלי אקספרס כדי שיצוץ אוטומטי או לחפש אותו בדף של המטבעות (לשחק עם f12 והסמל של המחשב ולעדכן את הדף בשעת הצורך), זה הלינק לחיפוש בדף המטבעות
https://m.aliexpress.com/p/coin-search/activation.html?_immersiveMode=true&search_query=galaxy s25 ultra case&aecmd=true&_target=blank&from=index_header -
להכניס לעגלה ולשלם דרך קאשבאק (זה לדוג' נראה לי ישראלי בעברית ומשלם טוב ועובד לכ-400 אתרים!!! גם הרבה אתרים ישראליים!, וכולל בתוכו הרבה כלים שימושיים לקניות כגון, קופונים, המרת מט''ח, איתור מיקוד, מחשבון מיסים, ועוד, משימוש אישי אני ממליץ בחום) או כל קאשבאק שהוא בחיפוש גוגל , הרעיון של קאשבאק הוא שהם מקבלים כסף מאלי אקספרס וכל אתר כאילו הם הפנו את הלקוח אליהם, והם מחזירים ללקוח כסף.
-
@מאן-דאמר הוסיף - א) לא לשלם בשקל להמיר לדולר ולשלם בכרטיס אשראי שיש בו עמלת המרה נמוכה (נראה לי לדוג' גוגל פאי לוקח לי עמלה אפסית אבל אולי זה תלוי גם בכרטיס אשראי בפאייפל הוא גם לוקח עמלה) זה אולי לא סכום משמעותי לדולר (0.2 אגו' בערך) אבל בסכום גדול זה משמעותי וגם זה חיסכון ודאי בכל קניה, כאילו ודאי שעליאקספרס גובים עמלת המרה השאלה היא רק אם יש לך אשראי או משהו אחר שממיר לך בעמלה נמוכה.
ב) אם קונים מוצר גדול או הרבה מוצרים מחנות אחת בחלק מהחנויות יש הנחה לעוקבים של החנות. -
נ.ב. כמה כללי ברזל לקנייה בטוחה באלי אקספרס
- לא לשלם ישירות באשראי! אלא לשלם רק ע''י צד שלישי כדוג' פייפאל
- אם אין הבדל במחיר להזמין ממוכר שיש לו ולמוצא את הכמות הזמנות הכי גדולה ואת הדירוג הכי טוב ולא יזיק גם לקרוא קצת מה הקונים כותבים עליו
- בדבר שממש חייבים (לדוג' חומר אישי בדיסק און קי / כרטיס זיכרון וכדומה או מוצר שחייבים אותו תקין לגמרי ולאורך זמן לא לסמוך על מוצרים שנקנו באלי אקספרס)
- לא לפחד להזמין מוצרים שיש החזרות חינם - מקסימום לא יעבוד בד''כ בקלות אפשר לקבל את הכסף חזרה - לפחות דרך פייפאל, - לקרוא מראש את אפשרויות ההחזרה עד מתי ועל מה וכו'...
- לעקוב אחרי המוצרים אם הם באמת באים ולא שיסומנו סתם כאילו נמסרו - יש אנשים שלמדו בדרך הקשה (זה יותר סיפור אם סומן שנמסר)
- בכל נושא לפנות למוכר / לשירות לקוחות של אלי אקספרס (זה באנגלית להתכונן לתרגם, אם א''א להעתיק את המלל אז לתרגם ע''י צילום מסך והדבקה בתרגום גוגל תמונות).
- כדי לפתוח חשבון חדש צריך כתובת מייל חדשה לאו דווקא של גוגל, אך מי שרוצה לפתוח של גוגל ואין לו SMS, צריך להכנס מחשבון קיים (אפשר של מישהו אחר), וללחוץ על סמל הפרופיל בצד שמאל למעלה- הוספת חשבון, אם לא מצליחים לעקוף על דרישת SMS אז אפשר לשלוח אותו חד פעמי אפי' למספר שכבר אומת לחשבון אחר ולא להפוך אותו למספר לשיחזור חשבון, [לגבי מייל זמני לעיין כאן] -עובד לפתיחת חשבון באלי (https://mitmachim.top/post/931131) להשים לב שיהיה איך לעקוב אחרי החבילה!
צריך לשים לב שבחשבון אליאקספרס ללא אימות SMS (חד פעמית) צריך כל פעם להכנס דווקא עם קוד זמני שנשלח למייל.
אני יודע שיש מספר דברים שיחלקו עלי בעיקר בכללים בסוף, אשמח לשמוע, וכן אשמח לשמוע הוספות שאוכל להכניס למדריך.
-
-
@פבב-הראשון כתב במדריך | מדריך להוזלת מחירים באלי אקספרס:
(זה באנגלית להתכונן לתרגם, אם א''א להעתיק את המלל אז לתרגם ע''י צילום מסך והדבקה בתרגום גוגל תמונות).
תקשרתי איתם כמה פעמים בעברית, עבד מצוין. תן להם להעתיק ולהדביק לתרגום גוגל....
-
@פבב-הראשון
אצלי לפעמים הסכימו לדבר בעיברית ולפעמים לא -
אלי אקספרס הוא אתר מאוד פופולרי וזול, אבל אפשר גם לקנות בו עוד יותר בזול!
כתבתי כאן מדריך עם עיקרי הדרכים להוזלת מוצרים, ולקנייה חכמה וזולה
- ההוזלה המשמעותית ביותר היא לקנות בזמן מבצעים, בד''כ כתוב בדף המוצר מתי מתחיל המבצע וכמה זה יעלה אז, (יש מוצרים שזה משמעותי יותר ויש פחות, זהירות לא ליפול בפח במוצרים שעלו לכבוד ההוזלה... ,מי שלא יודע איך לבדוק שיתקין תוסף ייעודי למעקב אחרי המחירים), ויש גם בעמוד הראשי כל יום מוצרים במבצע לאותו היום בלבד.
לא צריך שום תוסף, רק להכיר קצת מה המחירים, ולהשוות באותו רגע (אליאקספרס נותן בדף המוצר מוצרים דומים, ויש שם אופציה לבדוק לפי מחיר))
-
קופונים או בזמן מבצעים ולהעתיק ידנית מאתרי קופונים כגון מהאתר הזה / ע''י תוספים למיניהם או לשמור בסל ולעקוב אחרי המוכר ולפעמים הוא שולח קופונים אישים לחנות שלו, וכמובן להתאים את הקנייה לקופון.
-
לקנות מספר מוצרים יחד או במבצעי מארזים או לשלם על כמה מוצרים ביחד כדי שלא לשלם על משלוח, לאחרונה בד''כ צריך להזמין מעל 38 שקל או במבצע מארזים כדי שיהיה משלוח חינם.
-
להזמין ביום שפותחים חשבון (אפשר לפתוח עוד חשבון עם מייל שונה/ זמני, או למחוק את החשבון ולפתוח מחדש - אני חושב שזה עובד אך אני לא לוקח אחריות שזה עובד).
נדייק-המבצע הוא על המוצר הראשון שאתה קונה דרך החשבון, גם אם זה חודשים אחרי שהחשבון נפתח (בדוק ומנוסה מלפני כמה ימים)
- לאסוף מטבעות ע''י כניסה יומית ושאר הדברים שמופיעים שם (יש מוצרים שזה מקנה הרבה אחוזי הנחה) או באפליקציה של אלי אקספרס ולמי שיש רק מחשב אז ללחוץ בדפדפן בדף כל שהוא על המקש f12 במקלדת ואז ללחוץ על הסמל של מחשב שצץ בחלון החדש
כמו בתמונה
ואז להחליף את כתובת למעלה בכתובת הדף של המטבעות (-קישור, המטרה היא להפוך את הדפדפן לדפדפן אנדרואיד, אם צריך אז לשחק עם זה ע''י עוד לחיצות f12), להעתיק את הלינק ולהדביק אותו למעלה
https://login.aliexpress.com/?return_url=https%3A%2F%2Fwww.aliexpress.com%2Fp%2Fcoin-pc-index%2Findex.html
אאלט לא עובד באתר אלא רק באפליקציה
וכן גם לקנות דרך הדף של המטבעות עצמו, וכדי שיהיה את המוצר המבוקש שם או לחפש אותו הרבה פעמים באלי אקספרס כדי שיצוץ אוטומטי או לחפש אותו בדף של המטבעות (לשחק עם f12 ב שעת הצורך), זה הלינק לחיפוש בדף המטבעות
https://m.aliexpress.com/p/coin-search/activation.html?_immersiveMode=true&search_query=galaxy s25 ultra case&aecmd=true&_target=blank&from=index_header- להכניס לעגלה ולשלם דרך קאשבאק (זה לדוג' נראה לי ישראלי בעברית ומשלם טוב ועובד לכ-400 אתרים!!! גם הרבה אתרים ישראליים!, וכולל בתוכו הרבה כלים שימושיים לקניות כגו, קופונים, המרת מט''ח, איתור מיקוד, מחשבון מיסים, ועוד, משימוש אישי אני ממליץ בחום) או כל קאשבאק שהוא בחיפוש גוגל , הרעיון של קאשבאק הוא שהם מקבלים כסף מאלי אקספרס וכל אתר כאילו הם הפנו את הלקוח אליהם, והם מחזירים ללקוח כסף.
מוטב האתר הזה
- נ.ב. כמה כללי ברזל לקנייה בטוחה באלי אקספרס
- לא לשלם ישירות באשראי! אלא לשלם רק ע''י צד שלישי כדוג' פייפאל
קניתי בעבר באשראי ולא קרה שום דבר רע
- אם אין הבדל במחיר להזמין ממוכר שיש לו ולמוצא את הכמות הזמנות הכי גדולה ואת הדירוג הכי טוב ולא יזיק גם לקרוא קצת מה הקונים כותבים עליו
- בדבר שממש חייבים (לדוג' חומר אישי בדיסק און קי / כרטיס זיכרון וכדומה או מוצר שחייבים אותו תקין לגמרי ולאורך זמן לא לסמוך על מוצרים שנקנו באלי אקספרס)
אפשר לבדוק-לי אישית יש דיסק אונקי שקניתי לפני כמעט שנה וחצי מאלי ועובד מצוין
כמובן במגבלת אמינות של כל התקן זיכרון-כמו ש@ משחזר מידע תמיד מזהיר- לא לפחד להזמין מוצרים שיש החזרות חינם - מקסימום לא יעבוד בד''כ בקלות אפשר לקבל את הכסף חזרה - לפחות דרך פייפאל, - לקרוא מראק את אפשרויות ההחזרה עד מתי ועל מה וכו'...
זה יכול להיות חור במוח
- לעקוב אחרי המוצרים אם הם באמת באים ולא שיסומנו סתם כאילו נמסרו - יש אנשים שלמדו בדרך הקשה (זה יותר סיפור אם סומן שנמסר)
אם מוצר לא הגיע אחרי סך מסוים של זמן (בדרך כלל 45 יום) אפשר לפתוח סכסוך, הם מחזירים את הכסף בלי להתווכח וגם אם אחרי זה הגיע המוצר לא צריך להחזיר.
אגב בהקשר של החזרות-לדעתי מי שקונה באלי לא חד פעמית עדיף לו לקחת בתור החזר בונוס כספי באלי, במקום לכרטיס אשראי.
ועוד בהקשר לזה-הרבה פעמים אליאקספרס שולחים במייל הודעה כזאת-
זה קופון על הזמנה שנשלחה באיחור או מגיעה אחרי הרבה זמן.
כדאי ללחוץ על איסוף, זה קופון של 4 שקל שלא נאסף אוטומטית אלא רק כשלוחצים.- בכל נושא לפנות למוכר / לשירות לקוחות של אלי אקספרס (זה באנגלית להתכונן לתרגם, אם א''א להעתיק את המלל אז לתרגם ע''י צילום מסך והדבקה בתרגום גוגל תמונות).
מוטב השירות לקוחות של אליאקספרס
-
הזמין ביום שפותחים חשבון (אפשר לפתוח עוד חשבון עם מייל שונה/ זמני,
ואם תפתחו כמה חשבונות עם אותו טלפון, החשבון יחסם
מנסיון@פבב-הראשון כתב במדריך | מדריך להוזלת מחירים באלי אקספרס:
לא לפחד להזמין מוצרים שיש החזרות חינם
שאלה:
מישהו פגש פעם דבר כזה?
מוצר שכתוב עליו החזרות חינם, אך אחת התמונות של המוצר זה טקסט שמצהיר כי לא ינתנו החזרות
תרגום:
הודעה חשובה מאוד
אין קבלת החזרות בחינםאנו דוחים את בקשת ההחזרה שלך מכיוון שאיננו יכולים לקבל את המוצרים המוחזרים. המוצרים שתחזיר יושמדו על ידי עליבאבא. זה מאוד לא ידידותי לסביבה, וההפסד עבורנו הוא עצום. אם יש בעיה באיכות או בגודל המוצר, ניתן ליצור איתנו קשר ונפתור זאת עבורך.
אם תתעקש להחזיר את המוצרים, נוסיף אותך לרשימה השחורה. בנוסף, יש לנו מערכת שירות לאחר מכירה חזקה. לקוחות שמתווספים לרשימה השחורה יועברו לעסקים אחרים. לכן, אני מקווה שתבטל את בקשת ההחזרה.
תודה על שיתוף הפעולה וההבנה.
-
@MAKRO כתב במדריך | מדריך להוזלת מחירים באלי אקספרס:
תקשרתי איתם כמה פעמים בעברית, עבד מצוין. תן להם להעתיק ולהדביק לתרגום גוגל....
אני תמיד כותב להם בעברית והם אף פעם לא עונים לי בעברית, מה אתה עושה כדי שידברו איתך בעברית?
-
@לעכשיו כתב במדריך | מדריך להוזלת מחירים באלי אקספרס:
אאלט לא עובד באתר אלא רק באפליקציה
שטויות אני אספתי כמויות פעמים כנראה שלא עשית טוב! הנה תמונה
לאחר בדיקה גיליתי שיש דפדפנים שלא עובד בהם בדרך שכתבתי (אולי גם בהם יש דרך) לדוג' בפיירפוקס.@לעכשיו כתב במדריך | מדריך להוזלת מחירים באלי אקספרס:
מוטב האתר הזה
?! יש בו גם פחות חנויות וגם מלא פירסומות.
קניתי בעבר באשראי ולא קרה שום דבר רע
זה שלא גנבו אותך זה לא אומר שלא עשית דבר מסוכן, את חבר שלי ניסו לגנוב!
-
@עומר כתב במדריך | מדריך להוזלת מחירים באלי אקספרס:
מישהו פגש פעם דבר כזה?
מוצר שכתוב עליו החזרות חינם, אך אחת התמונות של המוצר זה טקסט שמצהיר כי לא ינתנו החזרותזה חריג ביותר ובפרט מוזר שזה נמצא בתמונות של המוצר עצמו, אין שום צורך לפחד מזה , אני החזרתי מלא דברים לאליאקספרס!
-
זה לדוג' נראה לי ישראלי ב
מוטב האתר הזה
זה במקרה קישורים שיווקים?!
-
-
@פבב-הראשון עוד שני נקודות שאפשר להוסיף
- לא לשלם בשקל להמיר לדולר ולשלם בכרטיס אשראי שיש בו עמלת המרה נמוכה (נראה לי לדוג' גוגל פאי לוקח לי עמלה אפסית אבל אולי זה תלוי גם בכרטיס אשראי בפאייפל הוא גם לוקח עמלה)
זה אולי לא סכום משמעותי לדולר (0.2 אגו' בערך) אבל בסכום גדול זה משמעותי וגם זה חיסכון ודאי בכל קניה - אם קונים מוצר גדול או הרבה מוצרים מחנות אחת בחלק מהחנויות יש הנחה לעוקבים של החנות
- לא לשלם בשקל להמיר לדולר ולשלם בכרטיס אשראי שיש בו עמלת המרה נמוכה (נראה לי לדוג' גוגל פאי לוקח לי עמלה אפסית אבל אולי זה תלוי גם בכרטיס אשראי בפאייפל הוא גם לוקח עמלה)
-
@מאן-דאמר כתב במדריך | מדריך להוזלת מחירים באלי אקספרס:
לא לשלם בשקל להמיר לדולר
סליחה על השאלה: אתה יודע אם זה באמת חוסך כסף?!
-
אפשר לפתוח עוד חשבון עם מייל שונה
הצלחת בלי אימות SNS?
לי זה לא נותן -
תנסה שליחת קוד חד פעמי למייל.
הוא לא מראה לי כזו אפשרות
עריכה: עובד! מעניין... עכ"פ תודה רבה! -
@פבב-הראשון רגע, לאיפה אקבל את פרטי המשלוח?
-
@פלמנמוני כתב במדריך | מדריך להוזלת מחירים באלי אקספרס:
@פבב-הראשון רגע, לאיפה אקבל את פרטי המשלוח?
צודק!
תנסה עם מייל (זמני) שתוכל להכנס אליו עד שיבוא המשלוח,
אם כבר הזמנת אני מבקש סליחה (אם לא תוכל לקבל את הפרטים מדואר ישראל),
תנסה לבטל. -
ואז ללחוץ על הסמל של מחשב שצץ בחלון החדש
למה לא נלחץ לי?