בקשת מידע | בקשה לעזרה חשובה במידע לגבי ביט
-
שלום וברכה,
אני צריך שיהיה לי אפליקציית "ביט", אין לי טיפת מושג בזה (כמובן שניסיתי לקרוא קצת בפורום קודם) האם מישהו שיש לו אנדרואיד יכול לפתוח לי כזה דבר? (בנוסף לחשבון שיש לו כמובן, ועדיף על מספר שאני יביא לו) האם יש אפשרות במחשב נטפרי לכזה דבר?
אם צריך אימולטור, (וגם אם לא אני ישמח למידע), אשמח לדעת איזה אימולטור הכי טוב שאפשר להתקין על המחשב ולא יכביד עליו (או שאין כזה דבר. תלוי אולי במחשב?), והאם יועיל שאני יתקין אימולטור ויסיר לאחר ההתקנה של החשבון ביט?
בקיצור, אני צריך ביט, ויש לי מחשב נטפרי, ויש לי גם אפשרות לבקש מאחרים - אבל הבעיה שיש להם כבר חשבון, מה אני יכול לעשות? אני מעדיף מאד שזה יהיה אפליקציה רשמית.
(ואגב, זה עולה כסף? וכמה? אין לי שום מושג בזה...)תודה רבה!!
-
אני חושב שאולי לא מספיק דיברתי ברור, אז אני אסדר שוב את השאלות.
- אם יש לי חבר שיש לו מכשיר אנדרואיד לא של נטפרי, ויש לו כבר חשבון ביט, הוא יוכל לפתוח בשבילי חשבון נוסף? (עדיף על מספר שאני יבחר)
- אם לא, ואני צריך להתקין אצלי אימולטור על המחשב, אז יהיה לי בעיה שזה כבד קצת למחשב, האם אני יכול להתקין, להוריד את האפליקציה, וולהסיר אח"כ את האימולטור? (אני צריך רק לקבל כסף, לא להוציא)
- מישהו יכול להסביר לי קצת על האפליקציה, זה עולה כסף? וכמה? ואיך עובר הכסף?
- אם למישהו יש פיתרון אחר בשבילי כמובן שאשמח לשמוע.
תודה רבה לכל המסייעים, זה חשוב לי מאד!
-
@צבי-דורש-ציון כתב בבקשת מידע | בקשה לעזרה חשובה במידע לגבי ביט:
איזה אימולטור הכי טוב שאפשר להתקין על המחשב ולא יכביד עליו
לא שאני כ"כ מנוסה אבל עד כמה שידוע לי WSA (שכינויו בעברית "סביבת ההפעלה של אנדרואיד לווינדוס" או משהו באיזור הזה) זה הפיתרון הכי טוב שלא מכביד על המחשב (אם הבנתי נכון זה פשוט עובד בשיטה אחרת מאימולטור) מצורף קישור להדרכה של נטפרי על התעודת אבטחה של זה וההתקנה וכו'
אציין שאני ניסיתי להתקין אותו ולא הצלחתי, אבל אמר לי חבר שמבין שזה לא כ"כ מסובך, תנסה...
אגב לגבי להתקין ע"ז ביט אתה צריך ביט פרוץ במיוחד כי חברת ביט חסמו את האפשרות להתקין את האפליקציה שלהם ממקום אחר שאינו גוגל-פליי שחסום בנטפרי. עיין כאן -
@צבי-דורש-ציון כן
אגב להשתמש בביט לא עולה כסף (עד סכום מסוים בשנה, 20/30 אלף ש"ח משהו כזה)ואם אתה מתכוון לפתח מערכת טלפונית לביט של ימות המשיח, תעדכן... -
@למה-באתי אני מבין שאתה קצת מכיר את האפליקציה, אז אולי תוכל לעזור לי גם בשאלה 1? או שגם על זה בעצם חל הבעיה שהזכרת...
לגבי נטפרי, אין שום דרך אלא להשתמש בפרוץ?
לכאורה זה אמור לעבוד באימולטור.
תנסה פשוט להתקין אימולטור על המחשב ולפתוח דרכו ביט, זה לא כ"כ מסובך. -
זה גם אימולטור, רק אחד שלוקח פחות משאבים.
האם ביט יעבוד על זה, איני יודע. -
@לעכשיו תודה רבה!
ולגבי נטפרי יש לך מושג אם יש איזשהו אפשרות למשהו רשמי? גירסה ישנה יותר? או לבקש מהם?למה רשמי? אפליקציה של ביט?
-
@לעכשיו כן לביט. אתה אומר שאין שום עניין ברשמי?
אם האפליקציה הרשמית של ביט לא עובדת עם נטפרי זה בגלל ביט ולא בגלל נטפרי, אז אין מה לבקש מהם.
לא יודע אם צריך אפליצקיה מקורית. -
@לעכשיו לא ניסיתי, רק ממה שקראתי בפורום הבנתי שזה בגלל שהאפליקציה צריכה עדכון ממקום שחסום בנטפרי משהו כזה.
תודה רבה!
תוכל לעזור לי בעניין האימולטור שהביא @אופיר123 ? אני התחלתי לעשות לפי המדריך, ועכשיו אני עושה את זה האם השחזור שם יכול למחוק מהמחשב דברים? והאם אחר כך כדאי להחזיר את המצב לקדמותו?
ממש ממש תודה רבה לך!!
-
@לעכשיו לא ניסיתי, רק ממה שקראתי בפורום הבנתי שזה בגלל שהאפליקציה צריכה עדכון ממקום שחסום בנטפרי משהו כזה.
תודה רבה!
תוכל לעזור לי בעניין האימולטור שהביא @אופיר123 ? אני התחלתי לעשות לפי המדריך, ועכשיו אני עושה את זה האם השחזור שם יכול למחוק מהמחשב דברים? והאם אחר כך כדאי להחזיר את המצב לקדמותו?
ממש ממש תודה רבה לך!!
חכה, יש סיכוי שזה כבר דולק אצלך.
תפתח מנהל משימות-כרטיסייה "ביצועים", לשונית "CPU", שם כתוב אם הוירטואליזציה זמינה או לא -
@לעכשיו אה, צודק. היא זמינה. פשוט החלון היה קטן אז לא ראיתי...
אז תעבור לשלב הבא-להפעיל במחשב את השירות (זה לא מוחק כלום)