שיתוף | סקירת גירסה V13 ב4X4
-
@הכוכב-הנודד יש את זה...
-
@מוטי-זהב כתב בשיתוף | סקירת גירסה V13 ב4X4:
זה לא עובד ככה אלא אתה צריך להקיש רק 5983
@מוגן כתב בשיתוף | סקירת גירסה V13 ב4X4:
אכן. לא שמתי לב מה אתה כתבת, אתה צריך להקיש פעם אחת על כל מקש, גם אם הוא מופיע במקש אחרי 3 הקשות למשל כדי למצוא את השם יצחק אתה כותב 5868
צודקיפם טעות שלי.
לפני שעה זה חזר לעבוד לי,וגם כשזה לא עבד לי הקשתי נכון -
מישהו יכול לומר בוודאות שבגרסה האחרונה אפשר לשנות ווליום בשיחה גם כשיש ספרות שהקישו ולא צריך למחוק?
תודה לעונים, מסתפק אם לעדכן והיתרון הזה משמעותי -
@דוד-טרייטל בוודאות סודר בגירסה 13. המצחיק הוא שכבר התרגלתי שבשביל להגביר את הווליום צריך למחוק את הספרות ואז בטעות אני מעביר את השיחה לרמקול...
-
מישהו יכול לומר לי האם עדכון גירסה פתר לו בעיות של ניתוקי שיחה בבלוטוס?
ברוב החיבורים עובד לי תקין, רק במערכת אנדרואיד ברכב, לאחר כמה דקות של שיחה, השיחה מתנתקת, ויחד איתה הבלוטוס והקליטה הסלולרית מתאפסים ואחרי כמה שניות חוזרים.
עד היום לא עדכנתי מעולם גירסה, ואני מתלבט אם להשקיע בזה בכדי לפתור את הבעיה הזאת. -
@השטייגעניסט תוסיף עדכון שהוסיפו בגירסה 13 (ולא היה ב12) שהטלפון נדלק מייד יש אנשי קשר ולא צריך לחכות עד שהמערכת תגמור להיות 'עסוקה'...
-
@החפץ-בעילום-שם-0 לא יש עדיין את הבאג הזה
-
@החפץ-בעילום-שם-0 זה לאו דוקא קשור לגרסה זה קשור לכמות אנשי קשר שבטלפון/כמות האנש"ק שהסים מכיל/על איזה דור הפלאפון (2/3/4)
בהוט הסים מכיל 400 ובסלקום 200 לדוגמה כשהייתי בפרטנר לא היה לי באג ובהוט יש לי -
@החפץ-בעילום-שם-0 אולי שיפר אבל לא פתר, עובדה. (אני עם 4X4 גרסה 13 441 אנשי קשר)
-
@החפץ-בעילום-שם-0 אין סיבה שישנה....
איזה חברה הסים שלך? -
@החפץ-בעילום-שם-0 לי פעם (גרסה 7) הייתי בפרטנר הייתה לי את הבעייה הוצאתי והכנסתי את הסים או משהו כזה והפסיק לגמרי
אולי בעדכון הוצאת את הסים?