שיתוף | Q8 קיוליקס
-
@בינוני @משה-הישראלי מה יכול להיות הבעיה שכבר פעמיים (לפחות) הטלפון מפסיק לקבל שיחות, ובאחד הפעמים הוא כתב לי שאין סים בפנים.
-
@משה-הישראלי דור 4, לא חדש, גולן, השתמשתי בו לפני זה חצי שנה בנוקיה ועבד פצצה.
@משה-הישראלי כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
שים לב שהודעה לפניך כתב ^שלמה מרלר^ . פיתרון ששייך אצלך שחזור הגדרות
אבל בכל אופן אני לא חושב שזה אמור לקרות בטלפון חדש, אז לא נראה לי שזה הבעיה
-
@משה-הישראלי דור 4, לא חדש, גולן, השתמשתי בו לפני זה חצי שנה בנוקיה ועבד פצצה.
@משה-הישראלי כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
שים לב שהודעה לפניך כתב ^שלמה מרלר^ . פיתרון ששייך אצלך שחזור הגדרות
אבל בכל אופן אני לא חושב שזה אמור לקרות בטלפון חדש, אז לא נראה לי שזה הבעיה
בגלל שזה לא אמור לקרות . יש מושג של שחזור הגדרות דהיינו איפוס. .שזה שייך בכל מכשיר שעושה בעיות
אחרי איפוס המכשיר מתאפס לעצמו ועובד כראוי -
בגלל שזה לא אמור לקרות . יש מושג של שחזור הגדרות דהיינו איפוס. .שזה שייך בכל מכשיר שעושה בעיות
אחרי איפוס המכשיר מתאפס לעצמו ועובד כראוי@משה-הישראלי עשיתי מקוה שיעזור, תודה רבה
-
@בינוני @משה-הישראלי מה יכול להיות הבעיה שכבר פעמיים (לפחות) הטלפון מפסיק לקבל שיחות, ובאחד הפעמים הוא כתב לי שאין סים בפנים.
-
@ממוחשב כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
באחד הפעמים הוא כתב לי שאין סים בפנים.
יש מצב שבנוקיה היה לך גודל אחר לסים ועכשיו זה לא יושב טוב?
-
אחרי איפוס המכשיר מתאפס לעצמו ועובד כראוי@משה-הישראלי לא עזר, זה קרה עוד פעם
והבעיה הכי גדולה היא, שאין לי דרך לדעת שזה קרה, עד שאני מנסה להתקשר למישהוומה שעוד יותר מוזר זה, שלמי שמחייג יש צליל חיוג והשיחה לא מגיעה אלי בכלל
-
@משה-הישראלי לא עזר, זה קרה עוד פעם
והבעיה הכי גדולה היא, שאין לי דרך לדעת שזה קרה, עד שאני מנסה להתקשר למישהוומה שעוד יותר מוזר זה, שלמי שמחייג יש צליל חיוג והשיחה לא מגיעה אלי בכלל
-
@משה-הישראלי לא עזר, זה קרה עוד פעם
@ממוחשב
יש בעיה בסלקום שלפעמים יש צליל חיוג מצד המתקשר והשיחה לא מגיעה . אפשר לחפש על זה כאן בפורוםאז אם זה גולן יכול להיות שזה באמת קשור לחברה
אולי תעבור לדור 3
-
@ממוחשב
יש בעיה בסלקום שלפעמים יש צליל חיוג מצד המתקשר והשיחה לא מגיעה . אפשר לחפש על זה כאן בפורוםאז אם זה גולן יכול להיות שזה באמת קשור לחברה
אולי תעבור לדור 3
@משה-הישראלי אני בכל זאת מנסה עכשיו להשתמש בטלפון אחר, אבל זה לא נראה שזה קשור לסים
-
@משה-הישראלי אני בכל זאת מנסה עכשיו להשתמש בטלפון אחר, אבל זה לא נראה שזה קשור לסים
@ממוחשב
אחרי הכל הדור 4 בQ8 עדיין לא הכי טוב
בועידה יש סתם כך בעיות
אבל בכלל הקליטת דור 4 לא מעולה . מה בדיוק אין לי מושג כבר דיברו על זה רבות -
@ממוחשב
אחרי הכל הדור 4 בQ8 עדיין לא הכי טוב
בועידה יש סתם כך בעיות
אבל בכלל הקליטת דור 4 לא מעולה . מה בדיוק אין לי מושג כבר דיברו על זה רבות@משה-הישראלי זה משהו שאמור להשתפר בגרסאות, או באג כללי בטלפון?
-
@משה-הישראלי זה משהו שאמור להשתפר בגרסאות, או באג כללי בטלפון?
@ממוחשב
לא רק בQ8 בכל המכשירים החדשים כדוגמתו . זה בעיקרון מציאת התדרים המדויקים וכו' בענין התדרים
שמשום מה דור 4 לא הכי טוב . בדור 3 -=- לפני הורדת האנטנות (לפני שנה) היה הרבה יותר טוב דור 3 מ4 .שוב זה ברוב המכשירים החדשים.
שאמור להשתנות לטובה כשהחברות הן הסלולר וגם המכשירים . יסדרו קצת יותר טוב את הנושא -
@ממוחשב
לא רק בQ8 בכל המכשירים החדשים כדוגמתו . זה בעיקרון מציאת התדרים המדויקים וכו' בענין התדרים
שמשום מה דור 4 לא הכי טוב . בדור 3 -=- לפני הורדת האנטנות (לפני שנה) היה הרבה יותר טוב דור 3 מ4 .שוב זה ברוב המכשירים החדשים.
שאמור להשתנות לטובה כשהחברות הן הסלולר וגם המכשירים . יסדרו קצת יותר טוב את הנושא@משה-הישראלי כיום המציאות היא שבדרך כלל דור 4 יהיה יותר טוב
בכ"א בנוקיה כמעט ולא קרה לי שזה ירד מדור 4