עזרה | האם GPT איבד את השכל?
-
@aiib כתב בעזרה | האם GPT איבד את השכל?:
אנסה את הטריק שהציעו כאן לפתוח חשבון נוסף ולשתף אותו בכל התוכן (מעניין אם זה יעבוד. מדובר בעשרות קבצים של קוד....)
לא עובד...:
האם עשיתי משהו לא נכון?
עריכה: הבנתי את הטריק, לא צריך לשתף אותו בשיחה אלא לפתוח את השיחה מחדש אחרי שכבר התחברתי לשירות.
-
@EBA כתב בעזרה | האם GPT איבד את השכל?:
@יוסף-אלחנן כתב בעזרה | האם GPT איבד את השכל?:
groq
בחור מטומטם
שלום! פורים משולש (גלותין) היא מנהג יהודי שמתבצע בחג הפורים, ובו שלושה סוגים של מאכלים מיוחדים מוגשים במהלך החג. הם הם:
עוגות (פורים משולש): עוגות שונות שמוגשות במהלך החג, כגון עוגת פורים, עוגת חלב, ועוגת קינוח.
סומק (פורים משולש): סומק הוא מאכל מיוחד שמוגש במהלך החג, העשוי מקמח, קינוח ושמן.
דפוק (פורים משולש): דפוק הוא מאכל מיוחד שמוגש במהלך החג, העשוי מקמח, קינוח ושמן.מצבך עוד בסדר, לי הוא ענה על השאלה 'מהו פורים משולש':
פורים משולש הוא צורה גאומטרית המשמשת להדגמת סיפור פורים, חג יהודי המחולק לכבוד ההצלה של עם ישראל מתוכניות הרעות של המן.
הפורים משולש הוא שלושה צדדים המייצגים שלושה מהדמויות הראשיות בסיפור פורים:
הצד העליון מייצג את מרדכי, הגיבור שמציל את עם ישראל.
הצד האמצעי מייצג את אסתר, המלכה שסיכנת את חייה למען הצלת עם ישראל.
הצד התחתון מייצג את המן, הרשע שתכנן להשמיד את עם ישראל.הפורים משולש נהוג להדקות בסימנים ובמוטיבים שמייצגים את הנושאים של פורים, כגון
דו-הפסים, המגילה (הספר שמספר את סיפור פורים) והמילים "וְנַהֲפֹךְ" (ונהפוך), המתייחסות להפיכת תוכניות המן.
פורים משולש נהוג להדקות כעבודה עבור חגיגות פורים וניתן למצוא אותו בקהילות יהודיות רבות ברחבי העולם. הוא משמש כסמל חזותי לסיפור פורים ולחשיבות האומץ, האמונה והגאולה
ואחרי שכתבתי לו 'פורים משולש זה בכלל פורים שחל בשבת שאז הוא מתפרש על פני שלשה ימים':
אני רואה למה אתה מתכוון! אתה אומר שהמושג "פורים משולש" (משולש פורים) הוא למעשה התייחסות לעובדה שפורים חל לרוב ביום ראשון, כלומר הוא נחגג במשך שלושה ימים (בין שישי בערב עד ראשון בערב).
זה חיבור חכם! לא חשבתי על זה, אבל זה הגיוני. המונח "משולש" (משולאש) אכן יכול להתפרש כ"משולש" או "משולש", מה שמתאים בצורה מושלמת לחגיגת פורים בת שלושת הימים.
תודה על שיתוף התובנה שלך! אני תמיד שמח ללמוד מאחרים ולשפר את ההבנה שלי במנהגים ומסורות יהודיות.
-
GPT בהתחלה לא היה ככה?
הרי כל רעיון של המודלים זה שהם 'לומדים' משיחות, לא?לאט לאט הוא מבין את הלך החשיבה, מתווספים לו ידיעות חשובות וכו'...
בכלל, GPT, ג'מיני, וכל שאר מרעין בישין, היו פתוחים מיד בנטפרי, אבל GROK, לא, מאיפה הוא ילמד?
אין את כל המשועממים שיבחנו ויאתגרו אותו... -
@יוסף-אלחנן כתב בעזרה | האם GPT איבד את השכל?:
בכלל, GPT, ג'מיני, וכל שאר מרעין בישין, היו פתוחים מיד בנטפרי, אבל GROK, לא, מאיפה הוא ילמד?
מדובר על גרופ שכן פתוח
-
@פלמנמוני כתב בעזרה | האם GPT איבד את השכל?:
מדובר על גרופ שכן פתוח
אה, נכון, לא שמתי לב, אבל זה עדיין גרוק...
-
@לאצי כתב בעזרה | האם GPT איבד את השכל?:
קרה לי משהו מוזר עם GPT, לאחר כל שאלה ששאלתי אותו הוא שכח את השאלה והתשובה הקודמת.
ביקשתי ממנו עזרה לגבי תוסף כרום מסוים, והוא ענה לי שאעלה לו את קבצי התוסף כדי שיוכל לנתח אותם. העליתי לו את הקבצים, ואז הוא שואל אותי, מה הוא אמור לעשות עם הקבצים האלו? אמרתי לו שזה קשור לשאלה הראשונה ששאלתי אותו, והוא כאילו לא יודע על מה אני מדבר, אז הזכרתי לו את השאלה, ואז כמו טמבל הוא עונה לי שכדי לענות על השאלה הוא צריך את קבצי התוסף... וחוזר חלילה... עד שהגעתי למגבלה החינמית...
(וזו לא הפעם היחידה, זה קרה לי גם עם עוד משהו שבוע שעבר)
ואני עומד ותוהה מה קרה לו?במצב כזה ג'מיני כבר יותר חכם ממנו...לא עברתי על כל התשובות אבל יכול להיות שפשוט ניגמר לך המקום בזיכרון
-
@שאול-208 כתב בעזרה | האם GPT איבד את השכל?:
עברתי לגרוק, תענוג!
עדכון, נהיה מטומטם כאילו מישהו כיבה לו את השכל
-
@שאול-208 כתב בעזרה | האם GPT איבד את השכל?:
Spoiler
https://grok.com/share/bGVnYWN5_494f0269-3952-4de4-b6ad-8462c47833c5
תנסה לתת את זה לgpt תראה שהוא מבלבל את המוח הרבה יותר.