בקשה | איך אפשר להשיג אפליקציית CAPITOL ONE
-
@לא-יודע כתב בבקשה | איך אפשר להשיג אפליקציית CAPITOL ONE:
@MAKRO תודה. לפתיחת חשבון בנק גם לא היתה שום בעיה. יש לי דרכון אמריקאי, והכל נעשה מפה חלק. רק שנתתי כתובת בארה"ב
ברור, אני מדבר על דרכון אמריקאי.
2 פעמים פתחתי והיה בסדר. כמובן כתובת וטלפון אמריקאים.
החשבון עובד והכל טוב.בפעמים האחרות (לא בשבילי, אני לא צריך כ"כ הרבה חשבונות
) דרשו אימות זהות לשלוח להם צילום פספורט בזמן אמת תוך כדי שיחה
ושלחתי להם צילום פספורט (ואפשר להכנס לקישור רק מIP אמריקאי, וגם אז עשיתי VPN)
אבל משהו לא היה נראה להם, ולא אישרו.לכן עניין אותי אם לא נתקלת בבעיות מהסוג הזה
לא ביקשו כלום? זיהוי כלשהו, אימות ע"י קוד? SMS? -
@MAKRO כתב בבקשה | איך אפשר להשיג אפליקציית CAPITOL ONE:
@MAKRO תודה. לפתיחת חשבון בנק גם לא היתה שום בעיה. יש לי דרכון אמריקאי, והכל נעשה מפה חלק. רק שנתתי כתובת בארה"ב
ברור, אני מדבר על דרכון אמריקאי.
לא ביקשו כלום? זיהוי כלשהו, אימות ע"י קוד? SMS?
ביקשו רק זיהוי פנים תוך כדי הרישום, ועשיתי את זה
-
@MAKRO כתב בבקשה | איך אפשר להשיג אפליקציית CAPITOL ONE:
זיהוי פנים
פספורט?
שלחו לך קישור בSMS להכנס דרכו?
ועשית את זה מהארץ???סליחה על הטרחנות, זה מידע שיעזור להרבה אנשים שמחכים כבר הרבה זמן לפתרוןלא שלחו לי שום קישור ב SMS. וכן, עשיתי הכל מהארץ דרך הטלפון
-
@MAKRO
פתחתי מספר פעמים חשבון Capitol One מהארץ (עם מספר גוגל ווייאס + דרכון ארה"ב) רק שלקראת סיום התהליך מתקבל הודעה שהחשבון עדיין לא נפתח ויש לדבר עם שירות הלקוחות.
מה שקרה ברוב המקרים, מתקשרים לשירות לקוחות והם שואלים מספר שאלות אימות ופותחים את החשבון.
למעשה מספר פעמים ביקשו ממנו להיכנס לסניף להסדרת פתיחת החשבון... אבל לאחר התעקשות בטלפון פתחו את החשבון.בהזדמנות אחרת פתחתי חשבון למישהו מהארץ בתוך ארה"ב (לא קפיטול וואן) ובסיום הרישום דרך אפליקציית הבנק התקבל שגיאה. התקשרנו לבנק והם שאלו אם אנו בנסיעה והם הסבירו לנו שנרשמנו מכתובת באזור מרוחק מכתובת שרשמנו בטופס פתיחת החשבון... מה שגרם לחסימה אוטומטית של החשבון, בסוף הם שלחו טופס הרשמה ידני.
-
@Uri-W כתב בבקשה | איך אפשר להשיג אפליקציית CAPITOL ONE:
@MAKRO
פתחתי מספר פעמים חשבון Capitol One מהארץ (עם מספר גוגל ווייאס + דרכון ארה"ב) רק שלקראת סיום התהליך מתקבל הודעה שהחשבון עדיין לא נפתח ויש לדבר עם שירות הלקוחות.כן בדיוק, זה התהליך המוכר שעשיתי כמה פעמים
מה שקרה ברוב המקרים, מתקשרים לשירות לקוחות והם שואלים מספר שאלות אימות ופותחים את החשבון
פעם אחת האימות היה להקריא להם קוד שהם שלחו בSMS, וזה בסדר.
בכל הפעמים אחרות ביקשו שתוך כדי השיחה אכנס לקישור שהם שולחים ואשלח צילום פספורט
והם ממתינים על הקו, אם זה לא תוך כדי השיחה, לא תועלתי וצריך לעשות מחדש.
אמממ שלקישור ההוא אפשר להכנס רק מIP אמריקאי
הגדרתי VPN ושינית לאמריקאי
פעם אחת הלך והחשבון קיים
פעמים אחרות, הם קיבלו את הזיהוי, אבל פתאום אחרי כל הבלאגן אמרו שמשהו לא תקין בדיוק ו:להיכנס לסניף להסדרת פתיחת החשבון...
אבל לאחר התעקשות בטלפון פתחו את החשבון.
וואו! תלמד אותי מה אמרת, כי 2 החשבונות הנ"ל לא נפתחו עד היום, כמה שניסיתי לא הצלחתי להתעקש
מה אמרת להם ?לכן עניין אותי איך @לא-יודע עבר את זה בלי שום אימות
אולי ברישום באפליקציה המצב שונה...