הצעת ייעול | אתר מוזיקה חרדי למהדרין - אשמח לעזרתכם
-
@kasnik כתב בהצעת ייעול | אתר מוזיקה חרדי למהדרין - אשמח לעזרתכם:
לא יתפוס בציבור החרדי.
יש כבר משהו כזה היום, של חברה שאת שמה אני לא זוכר. אני מכיר כמה אנשים בארץ שיש להם את זה.
הבנתי שבחו"ל זה מאד פופולרי.
החיסרון היחיד שהם יקרים.
אם זה יהיה זול מספיק אין סיבה שלא יתפוס@אדי-המתכנת כתב בהצעת ייעול | אתר מוזיקה חרדי למהדרין - אשמח לעזרתכם:
יש כבר משהו כזה היום, של חברה שאת שמה אני לא זוכר. אני מכיר כמה אנשים בארץ שיש להם את זה.
זינג.
ואגב סתם כך הרעיון של שירים אופליין לדעתי מוצלח. השאלה איך עושים כזה דבר בלי לתת הורדות. לענ"ד זה תרתי דסתרי. -
@אדי-המתכנת כתב בהצעת ייעול | אתר מוזיקה חרדי למהדרין - אשמח לעזרתכם:
זינג.
ואגב סתם כך הרעיון של שירים אופליין לדעתי מוצלח. השאלה איך עושים כזה דבר בלי לתת הורדות. לענ"ד זה תרתי דסתרי. -
אחרי שתעשו את כל זה - לכאורה תוכלו לקנות נגני אנדרואיד ולחסום אותם כך שרק האפליקציה שלכם תוכל לפעול עליה - מסתמא זה יהיה רב מכר. [יש חברה שעושה משהו דומה היום, אבל בסכום יחסית יקר וכמדומני שגם בעלות חודשית].
לא יתפוס בציבור החרדי.
אולי פרסומות
אנשים לא יכנסו...
-
זינג.
ואגב סתם כך הרעיון של שירים אופליין לדעתי מוצלח. השאלה איך עושים כזה דבר בלי לתת הורדות. לענ"ד זה תרתי דסתרי.@לאצי כתב בהצעת ייעול | אתר מוזיקה חרדי למהדרין - אשמח לעזרתכם:
רעיון של שירים אופליין לדעתי מוצלח. השאלה איך עושים כזה דבר בלי לתת הורדות
ביוטיוב מיוזיק פרמיום למשל ועוד, יש דבר כזה. זה מוריד אותם אופליין לתוך האליקציה ולא לתוך המכשיר...
-
@לאצי כתב בהצעת ייעול | אתר מוזיקה חרדי למהדרין - אשמח לעזרתכם:
ביוטיוב מיוזיק פרמיום למשל ועוד, יש דבר כזה. זה מוריד אותם אופליין לתוך האליקציה ולא לתוך המכשיר...
@אדי-המתכנת
אם אני לא טועה זה חסום בנטפרי -
@kasnik כתב ב[הצעת ייעול | אתר מוזיקה חרדי למהדרין - אשמח לעזרתכם]
אולי פרסומות
אנשים לא יכנסו...
למה לא? ברדיו הפרסומות כן עובדות
@דוד-33 גם ביוטיוב.
2.7 מיליארד משתמשים שונים מבקרים ביוטיוב מדי חודש.
ורק לכ80 מליון מהם יש יוטיוב פרימיום (שזה רווח בפני עצמו) -
וגם מישהו פה נתן רעיון לעשות להכניס את האתר כאפליקציה לרכבים, אני חושב שזה יתפוס
-
@דוד-33 גם ביוטיוב.
2.7 מיליארד משתמשים שונים מבקרים ביוטיוב מדי חודש.
ורק לכ80 מליון מהם יש יוטיוב פרימיום (שזה רווח בפני עצמו)@אדי-המתכנת כתב בהצעת ייעול | אתר מוזיקה חרדי למהדרין - אשמח לעזרתכם:
ורק לכ80 מליון מהם יש יוטיוב פרימיום (שזה רווח בפני עצמו)
ולשאר יש יוטיוב פרוץ
כמוני... -
ורק לכ80 מליון מהם יש יוטיוב פרימיום (שזה רווח בפני עצמו)
ולשאר יש יוטיוב פרוץ
כמוני... -
לגבי ההצעה של הנגן.
קודם כל תודה רבה
בהחלט זה עומד על הפרק. אבל צריך לעשות חשיבה מאוד גדולה איך להכניס את זה.
כי אמנם מצד אחד זה (כביכול) נגן עם אינטרנט...
אבל מצד שני -- נשתמש בנגן שהוא רק נגן, לא משהו שאפשר להמיר אותו לטלפון וכו',
- וגם יהיה הגבלה באיזה שירים יוכלו לשמוע (בניגוד לנגן רגיל שקונים שאפשר להעביר אליו את כל סוגי המוזיקה וכו'..) ואפילו קהילות יוכלו להגביל אצלהם איזה זמרים \ שירים בני הקהילה יוכלו לשמוע...
עדיין צריך לראות איך עושים את זה בצורה מאוד חכמה כדי להכניס את זה ולראות איזה סכנות יכולות להיות בזה ולפתור אותם מראש..
בכל מקרה אנחנו עוד לא שם..
תודה רבה!
-
לגבי ההצעה של הנגן.
קודם כל תודה רבה
בהחלט זה עומד על הפרק. אבל צריך לעשות חשיבה מאוד גדולה איך להכניס את זה.
כי אמנם מצד אחד זה (כביכול) נגן עם אינטרנט...
אבל מצד שני -- נשתמש בנגן שהוא רק נגן, לא משהו שאפשר להמיר אותו לטלפון וכו',
- וגם יהיה הגבלה באיזה שירים יוכלו לשמוע (בניגוד לנגן רגיל שקונים שאפשר להעביר אליו את כל סוגי המוזיקה וכו'..) ואפילו קהילות יוכלו להגביל אצלהם איזה זמרים \ שירים בני הקהילה יוכלו לשמוע...
עדיין צריך לראות איך עושים את זה בצורה מאוד חכמה כדי להכניס את זה ולראות איזה סכנות יכולות להיות בזה ולפתור אותם מראש..
בכל מקרה אנחנו עוד לא שם..
תודה רבה!
@היכל-הנגינה
באמריקה זה שוק מאוד גדול
יש שם לפחות 3 חברות שונות שעושות את זה בדיוק... (נקי, זינג, 24SIX)24SIXהוא המוצלח מביניהם, מוכרים אותו כיום בכל החנויות בארץ.
-
@היכל-הנגינה
באמריקה זה שוק מאוד גדול
יש שם לפחות 3 חברות שונות שעושות את זה בדיוק... (נקי, זינג, 24SIX)24SIXהוא המוצלח מביניהם, מוכרים אותו כיום בכל החנויות בארץ.
-
לפעמים יש שירים שפשוט נתקעים לי ולא נדלקים, עוברים לשיר הבא וזה עובד מצוין חוזרים לשיר הקודם וזה עדין תקוע ולא נדלק, מישהו יודע למה זה קורה?
@היי-לכולם
יכול להיות שחסום לך בסינון השיר הספציפי שאתה מנסה להדליק -
@היי-לכולם
יכול להיות שחסום לך בסינון השיר הספציפי שאתה מנסה להדליק -
@שוהם307
מלא שירים מסודרים לפי זמרים אתה יכול ליצור פלייליסטים לעצמך חוץ מהפלייליסטים שיש באתר
ממשק נח וזה נראה לי רק חלק מהדברים