הצעת ייעול | אתר מוזיקה חרדי למהדרין - אשמח לעזרתכם
-
בס"ד
שלום חברים יקרים !
בימים אלה עולה לאויר אתר מוזיקה חרדי חדש במיוחד בשבילכם
https://www.hngn.co.il/זה אינו פרסום, האתר עוד לא מוכן... אנו רוצים שתעזרו לנו כיצד לשפר את האתר
אתר מהדרין , הכולל מוזיקה יהודית אמיתית , האתר הינו חינמי לגמריי !!
האתר כולל אלפי שירים של מאות אמנים מהציבור החרדי.עם שליטה מלאה שלכם על הפלייליסט , ניתן להוסיף או להסיר שירים לפי רצונכם מתוך המאגר הענק שלנו והכל ללא עלות כלל!
אנחנו עובדים במרץ כדי שתוכלו להנות מהאתר כבר בימים אלו שלפני פורים ותוכלו להנות מהפלייליסט החזק שלנו
נשמח שתגיבו כאן אם אתם רואים כיצד אפשר לשפר את האתר
תודה רבה
-
@היכל-הנגינה וואו! אתר מדהים!
קודם כל, יש להגדיר שהאתר הוא בעברית ולא באנגלית, כי אם כן, גוגל מתרגם אותו לעברית, והתוצאה היא - מקלת מלכות, או יותר גרוע - בערי אינטרנט...
כמו"כ נראה לי כי יועיל אם תהיה גם אפליקציה לאתר. (אולי יש... עוד לא חפרתי שם מספיק...)
תמשיכו הלאה להביא לנו דברים טובים... -
@היכל-הנגינה כתב בהצעת ייעול | אתר מוזיקה חרדי למהדרין - אשמח לעזרתכם:
אתה מתכוון להוסיף לקובץ html <html lang="he">
?לא מבין בזה, אבל משהו שיגרום לתרגום גוגל להבין שהאתר בעברית ואין צורך לתרגם אותו ולבצע בו שינויים טקסטואליים.
-
@היכל-הנגינה למה סגרתם את האתר? פתאום הוא לא עובד לי!!
-
@מוגן-נטפרי כתב בהצעת ייעול | אתר מוזיקה חרדי למהדרין - אשמח לעזרתכם:
? פתאום הוא לא עובד
תבדוק עכשיו
ואם לא עובד תלחץ על ctrl+f5 -
@היכל-הנגינה תודה רבה! עכשיו חזר!
-
@היכל-הנגינה
שלום וברכה
תודה על הרצון הטוב
אתרי מוזיקה חרדים יש כבר כמה
נשמח לשמוע איזה תועלת אתם מביאים שאין באחרים,
משהו שאני מחפש שאין, זה יוטיוב מיוזיק חרדי
שיהיה עם אלגוריתמים שיבינו איזה שירים אני אוהב וכו'
שיוכלו לחפש מלל כללי כמו שיר חסידי שמח וכו' -
@אהרן-שובקס
שאלה מצויינת.כעיקרון לא רציתי לכתוב את היתרונות שלנו כי אני רציתי לראות האם המשתמשים מבינים את זה לבד.. כי אם אני אכתוב לכם את היתרונות אך זה לא יובן מהאתר עצמו אז לא עשינו כלום..
בכל מקרה הרעיון של האתר שלנו שכיום אין בכל האינטרנט זה השליטה בכל מה שקשור לפלייליסט. יש אפשרות להעביר שירים, להחליף את הסדר. למצוא את כל השירים של האמן, וגם בפלייליסטים המוכנים אפשר להוסיף ולהסיר שירים.
והכל במבחר אדיר של אלפי שירים!!מה "שהציק" לנו וגרם לנו לפתוח את האתר זה שהיום יש אתרים טובים של מוזיקה חרדית - באחד יש רק הורדות, בשני יש אפשרות לשמוע פלייליסטים מצויינים, אך אם אני לא אוהב זמר או שיר מסויים אני תקוע איתו.. אני יכול להעביר לרשימה אחרת, אבל אין לי את היכולת של השליטה המלאה..
וזה בעיקר מה שאנחנו מביאים...
כמובן שאם נראה שיש דברים נוספים נשפר...
ברוך השם כבר קיבלנו עשרות תגובות לגבי האתר,
חלק מהשינויים הקלים עשינו אותם אונליין אבל יש שינויים עתידיים שכרגע בפיתוח כמו לדוגמא לחלק את כל האתר למוזיקה חסידית \ מוזיקה מזרחית \ מוזיקה עכשווית וכו' -
שלום,
אנחנו לא רוצים לעשות אפשרות הורדה ללא אישור מהזמר.
כרגע אנחנו מנסים לעשות הסכמים עם זמרים איך יהיה אפשר להוריד בלי שיהיה גזל.
דוגמא לתשובה שקבלתי מאחד האמרגנים היום-
"לא אוכל לשת"פ בהורדת שירים וגם אם אחרים מורידים, זו גניבה, לא אתמוך בעוד גניבות, וודאי לא כשגונבים אותי.."אם יהיו שינויים נעדכן בעז"ה
-
@היכל-הנגינה כתב ב[הצעת ייעול | אתר מוזיקה חרדי למהדרין - אשמח
כל הכבוד לכם, עלו ואצליחו, חבל שאין ביכולתי לעסוק במלאכה כרגע!, כי אין לי זמן לזה
, וחבל!!
תודה רבה על האתר היפה הזה!! מושקע ברמותתת -
@היכל-הנגינה
האמת שכשלחצתי על הלינק חשבתי 'בוא נראה עוד איזה אתרון פשוט בוויקס...'
אבל כשפתחתי - וואו איזה עיצוב!! רמה גבוהה!
זה דבר ראשון.דבר שני,
אחד הדברים שחסרים היום הם אפשרות להורדת שירים וגם איפה שיש אפשרות הורדה אין בקושי שירים,
אז קודם כל צריך למלאות את האתר בהמון המון שירים בעיקר שירים ישנים ונוסטלגיים, וגם אם אפשר לעשות אופ' של הורדה.(אולי תעשו קטגורייה של מלחינים)
יש לי עוד רעיונות קטנים אולי אכתוב בהמשך.
הרבה הצלחה!
רק תדעו שזה יכול להיות 'ה-אתר' עם קצת קידום... -
@היכל-הנגינה
סתם הצעה קטנה, במקום לכתוב כמה אהבו על כל שיר,
ולפי כך הוא נכנס לרשימת ה'פופולריים',
אולי אפשר לכתוב כמה האזנות יש לכל שיר, המדידה תהיה אז יותר אמיתית.
(ובפרט שאין היום סקר מספק לגבי השירים המושמעים במגזר החרדי) -
למה לא לתת מרחק בין שיר לשיר?
-
@היכל-הנגינה אתר חדשות המוזיקה להורדה מביא שירים להורדה כמעט את כל השירים, וכי זה בלי זכויות יוצרים?
@היכל-הנגינה כתב בהצעת ייעול | אתר מוזיקה חרדי למהדרין - אשמח לעזרתכם:
שלום,
אנחנו לא רוצים לעשות אפשרות הורדה ללא אישור מהזמר.
כרגע אנחנו מנסים לעשות הסכמים עם זמרים איך יהיה אפשר להוריד בלי שיהיה גזל.
דוגמא לתשובה שקבלתי מאחד האמרגנים היום-
"לא אוכל לשת"פ בהורדת שירים וגם אם אחרים מורידים, זו גניבה, לא אתמוך בעוד גניבות, וודאי לא כשגונבים אותי.."אם יהיו שינויים נעדכן בעז"ה
-
@מים-אחרונים
לי אין תשובה לגבי זה..