סקר | סקר לנצרכות תוכנה להצגת תאריך עברי ולעזי יחד
-
@es0583292679 האם ניתן להוסיף אפשרות שיציג רק את התאריך העברי?
כך שבתכלס' מעל התאריך הלועזי שנמצא אצלי בקצה השמאלי, יהיה תאריך עברי ולא יהיה כפול כמו עכשיו:
-
@פלורידה כתב בסקר | סקר לנצרכות תוכנה להצגת תאריך עברי ולעזי יחד:
@לעכשיו כתב בסקר | סקר לנצרכות תוכנה להצגת תאריך עברי ולעזי יחד:
@פלורידה כתב בסקר | סקר לנצרכות תוכנה להצגת תאריך עברי ולעזי יחד:
מי שרוצה יש לזה תוכנה מצויינת בעברית.
https://github.com/marticliment/ElevenClock/releases/download/4.4.1.1/ElevenClock.Installer.exeהבעיה: התוכנה מוצגת בצד הימני של שורת המשימות
אפשר להזיז את זה
איך?
-
@es0583292679 הבעיה שכתבתי הסתדרה מעצמה - גם בכיבוי של המחשב, לא יודע מה היתה בעיה.
בכ"א, ישנו ענין אחר, לא קריטי, אבל לעיונך:
לפעמים בפתיחה של המחשב - אם הגדרתי נגיד שהסימן יהיה ב"צד שמאל עד הסוף"
הוא אמנם נמצא בצד שמאל, אבל מתחת לקו של שורת המשימות - כלומר על שורת המשימות עצמה. אחרי כמה זמן זה מסתדר מעצמו.
נ.ב. יכול להיות שהתוכנה גורמת למצב של "נא לא להפריע" מופעל. שמתי לב שזה מופעל מעצמו בימים האחרונים, קשור? -
@יאיר-דניאל כתב בסקר | סקר לנצרכות תוכנה להצגת תאריך עברי ולעזי יחד:
@es0583292679 הבעיה שכתבתי הסתדרה מעצמה - גם בכיבוי של המחשב, לא יודע מה היתה בעיה.
בכ"א, ישנו ענין אחר, לא קריטי, אבל לעיונך:
לפעמים בפתיחה של המחשב - אם הגדרתי נגיד שהסימן יהיה ב"צד שמאל עד הסוף"
הוא אמנם נמצא בצד שמאל, אבל מתחת לקו של שורת המשימות - כלומר על שורת המשימות עצמה. אחרי כמה זמן זה מסתדר מעצמו.
נ.ב. יכול להיות שהתוכנה גורמת למצב של "נא לא להפריע" מופעל. שמתי לב שזה מופעל מעצמו בימים האחרונים, קשור?לא.
התוכנה לא גורמת לכלום, הוא פשוט נעמדת מעל השורה ומוצגת כחלון בעלמא.
יכול להיות שבהפעלה אין לה גישה מיידית לקבלת גובה השורה, ואחר כך כן. -
@es0583292679
א. יישר כח!
ב. התאריך והשעה מוצגים מעל כל האפליקציות כולל כאלו שממלאות מסך מלא (וידאו וכדו') האם ניתן לבטל את זה שלא כל הזמן יוצג מעל?
ג. אשמח להתייחסותך לזה -
-
@שאול-208 כתב בסקר | סקר לנצרכות תוכנה להצגת תאריך עברי ולעזי יחד:
התאריך והשעה מוצגים מעל כל האפליקציות כולל כאלו שממלאות מסך מלא (וידאו וכדו') האם ניתן לבטל את זה שלא כל הזמן יוצג מעל?
יש כמה שיטות, אין לי מושג באיזה שטה התוכנות האחרות משתמשות, אני משתמש בשיטת ברירת המחדל בד"כ (TOPMOST = TRUE) אלא אם כן יש סיבה אחרת, יש שיטות נוספות כמו גישה ל-API של המערכת וכדו'.
ביישום של וינדוס אין את הבעיה הזו כנראה, אבל אתה ככל הנראה משתמש ב-VLC שבכוונה או בטעות הוא מוצג מעל הכל אבל תחת הטופ'ס, אפשר לעשות קוד ארוך יותר עם תנאים וזיהויים שיעמוד תחת ה-VLC, אבל הטירחה הזו כנראה לא מספיק מוצדקת בשלב זה.
ג. אשמח להתייחסותך לזה
כנ"ל, הטירחה לא מספיק מוצדקת.
שמחתי לתרום ולעשות משהו מועיל לרוב האנשים, ללא תשלום, למרות ההשקעה והזמן שזה דורש. עם זאת, אני לא מפתח דברים ללא תועלת ברורה—בין אם זה רווח כלכלי או צורך ממשי של רבים.
אם אתה סבור שהווריאציה הזו באמת נחוצה לרוב הציבור, אולי כדאי שתערוך סקר חדש. אם יתברר שרוב מוחלט מעוניין בזה, יש סיכוי גבוה שאפתח את זה בשמחה—אבל אני לא מבטיח, זה תלוי גם בזמינות שלי.
-
האבטחה של כרום חוסמת את התוכנה
@es0583292679 -
@מים-אחרונים כרגיל, תוריד בהגדרות כרום את רמת האבטחה, ותלחץ על שמור בכל זאת.